Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 艁odzianin

Praca w Mc Donalds

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Wracam obeznany do twojej wczesniejszej wypowiedzi bo chcia艂em klika rzeczy "uporz膮dkowac"ze tak powiem":Ja si臋 nie zarzynam, 偶eby doszorowa膰 wychodz臋 z za艂o偶enia codziennie co艣 extra robi臋 i tyle. Nie bawi mnie robienie za kogo艣 czego艣, bo kto艣 nie wie albo nie chce wiedzie膰 sko艅czy艂em z tym 2 lata temu. I wszystko wraca do tego, kto zostaje menad偶erem w tych czasach kto艣, kto potrafi liza膰 rowa albo ma minimalne przeb艂yski w艂asnej inicjatywy szczerej i tej na pokaz. Jak kto艣 zaczyna nock臋 to tradycja jest taka, 偶e idzie na sale i pewnie wiesz, 偶eby wypisa膰 szkolenie a p贸藕niej weryfikacje nie mo偶na zwolni膰 jej do domu. Uwierz mi, 偶e sprawdzam bardzo dok艂adnie i nie chodzi o wy艣cigi. Kto艣 nauczony pracy przychodzi i robi, a nie stoi po kontach lub chowa si臋 w kompaktorze. Zrobi lobby leci potem na 艂azienki i opr贸cz standardu doczyszczanie og贸lnie nie narzekam na pomys艂y, je艣li mam z kim sprz膮ta膰" 1rozumiem ze jestes menago-wiec co masz na mysli mowiac ze sie nie zarzynasz sprzatajac?(u nas menago nie sprzata na nocy) 2.u mnie jest inna tradycja,zaczynam od kompaktora,smiecie z kuchni,kuchnia,lobby,itd. 3.standard plus doczyszczanie?no u nas jak sie jest solo to ciezko zrobic cos ekstra. 4.kto u was rozmra偶a bu艂ki? 5.jak ktos sie chowa po k膮tach to kiedy wyrabia sie z robot膮?(rozumiem ze sciemnia a Ty zeby by艂o wszystko ok- pomagasz?) 6.w obowiazkach menago jest wogole kwestia sprzatania,czy pomagasz z w艂asnej woli,czy pomoagasz 艣ciemniaczowi(no ale chyba takim to sie dziekuje za wsp贸艂prace) 7.nocne zmiany rozumiem wsz臋dzie nie odbijaj膮 wyjsc(a to chyba po to zeby nadgodzin nie p艂acic-1 by sciemnia艂 a drugiemu czasem braknie te 30-40 min zeby wszystko zrobic) 8.w zyciu nigdy nie leza艂em w pracy i klika 艂adnych lat juz pracuje i mysle ze ilosc do ogarniecia w jednego na nocy to lekka przesada.ale po co ja to pisze przeciez wiem jak jest w zyciu,wszedzie tak jest,wyssac do upad艂ego hehe. 9.wiec ogolnie poza siedzieniem w biurze przed kompem,liczeniem w magazynach,czasem pomoc na kuchni[u mnie 24h]jeszcze ogaraniasz?-sprzet,lobby,musisz to robic,chcesz to robic,czy pomagasz bo bumelant 艣ciemnia p贸艂 nocy. na koniec taki przypadek:juz jest ta i ta godzina a ty jeszcze nie zacza艂es tego i tego,po艣piesz sie...etc.po co to mowic,i tak mi nie pomoze,po drugie do 7 rano ludzi mozna wpuszczac bo pod ludzi jest gotowe .a po trzecie jak mam plecy to moja sprawa,nadgodzin mi nie zap艂aca, a jak wyjde te 30-40 minut po czasie trudno moja strata a po czwarte ten tekst pada juz moze po raz si贸dmy a moze i wiecej,to tak na podk***e jest czy na psychike...cienka linia juz mnie dzieli do tego cz艂owieka...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chsz
@aahz Og贸lnie troch臋 艣miech z tymi m艂odocianymi, bo gdzie ich postawi膰 sensownie poza kas膮? Na beverage - no ok, ale bitej 艣mietany ju偶 nie mog膮 u偶ywa膰, polew wymienia膰 te偶 nie... U mnie te偶 na szcz臋艣cie trafili si臋 fajni m艂odociani, nie obijaj膮 si臋 i bardzo staraj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od tygodnia pracuj臋 w maku jako m艂odociany, wiec opisz臋 jak wygl膮da sytuacja z mojej strony. Tak wi臋c, praca ta bardzo mi si臋 podoba, g艂贸wnie dlatego 偶e zarobki jak dla 17-latka ca艂kiem spoko, a i jak pisali艣cie mog臋 mie膰 same lekkie obowi膮zki. Dziwi mnie tylko, 偶e w waszych restauracjach m艂odociani nie mog膮 np u偶ywa膰 bitej 艣mietany. U nas w maku m艂odociani r贸wnie偶 robi膮 te np. Lodowe marzenia itp. Mo偶emy r贸wnie偶 wymienia膰 polew臋, wynosi膰 艣mieci. Z ttymi 5 tackami to r贸wnie偶 dla mnie nowo艣膰. Oczywi艣cie na kuchni nie mo偶emy pracowa膰, ew. zamiata膰 kuchni臋 :) My艣l臋 jednak, 偶e dla nas m艂odocianych, praca w maku jest fajn膮 przygod膮 i mam nadziej臋, ze nie przeszkadzamy za bardzo doros艂ym pracownikom. Z reszt膮 musz臋 przyzna膰, 偶e nie spodziewa艂em si臋 偶e b臋d膮 dla nas a偶 tak bardzo mili. Najgorsze jest to, 偶e starsze kobiety ka偶膮 m贸wi膰 do siebie po imieniu :) Bardzo trudno jest si臋 do tego przyzwyczai膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po paru dniach u nas na temat nieletnich -tzw cichociemni nic nie m贸wi膮 -aks to teraz przedszkolanka -艂zy w oczach caly czas (jakby ich tu maltretowali)-hehe ja do mamy chc臋.... -nie wiadomo co z nimi zrobi膰 -nie daj bo偶e czeka膰 na shoppera z kasy (jezu na ka偶dego takiego ma艂oletniego kasjera trzeba jednego ogarni臋tego back upa da膰 bo inaczej niezaliczony) -instruktorzy ich nie chc膮 szkoli膰 bo i tak na p贸艂tora miesi膮ca s膮 og贸lnie jak dla mnie poroniony pomys艂(a stawka jak normalny pracownik) jest tak 偶e oni se stoj膮 bo ka偶dy si臋 boi o nich jakby mia艂 do czynienia z upo艣ledzonym bo nie wiadomo co ich urazi (lepiej nic im nie kaza藕膰)albo na艂o偶膮 艣mietan臋 z butelki na lodowe marzenie(a nu偶 wybuchnie ta 艣mietana i go zabije) moje sposrzezenie po kilklku dniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 "starsze kobiety"to chyba wszystkie kobiety w pracy s膮 od ciebie starsze.Czujesz niesmak?no tak ju偶 wida膰 polityke kaczyst贸w 偶eby "z艂ota m艂odzie偶"nie musia艂a ogl膮da膰 starych ludzi .Dziwi臋 si臋 w sumie 偶e "ka偶膮 tobie "m贸wi膰 po imieniu ale taka to firma rodem z ameryki 偶e na ty do ka偶dego zero szacunku zero hierarhi .Na szcz臋scie ja pracuje w takiej budce ze kazdy "stary" wie co myslec o takich jak ty ,wczoraj taki mlodzieniaszek na wstepie powiedzial do "starych"koleg贸w z pracy(kolega to za duzo powiedziane):cyt:"po ch...wy tu tyle lat pracujecie rodzic贸w nie macie?" jaki艣 ogarniety kolega mu odpowiedzial cyt:" a ciebie rodzice po ch...tu wyslali poprawczakow juz nie ma?" to jest dobra puenta i nie wchodz tu gdzie g艂ownie starzy ludzie pisz膮 o sprawach o ktorych ty nie masz pojecia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co do rannych zmian nie ma szans maja glownie " matki polki " . czy u was tez taka epidemia zwolnie艅 w艣r贸d "starej ekipy "? . My mlodocianych nie mamy na szcz臋艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha, jakie poruszenie w temacie. Czy偶by biuro si臋 pod艂膮czy艂o? ;) Kurde, no s膮 z jednej strony zaporowi, ale z drugiej strony naprawd臋 trafiaj膮 si臋 dobre dzieciaki. Na sw贸j spos贸b u nas lepiej u艂o偶one i m膮drzejsze od niekt贸rych "dziestolatk贸w". Nie mierzcie swoj膮 miar膮, bo te偶 kiedy艣 tacy byli艣cie (wi臋kszo艣膰 z was). To nie ich wina, 偶e nie mog膮 niekt贸rych rzeczy robi膰. W dezodorancie jest wi臋ksze ci艣nienie ni偶 w tej bitej 艣mietanie. Chyba lepiej, 偶eby opu艣cili McD z dobrymi wspomnieniami i kiedy艣 wr贸cili ni偶 tymi z艂ymi. Trzeba ich te偶 czasem przycisn膮膰 - 偶ycie. @go艣膰 wczoraj - nie powinni tego robi膰 w 偶adnej. Jest odpowiedni do tego regulamin, pod kt贸rym podpisuje si臋 kierownictwo. Wiadomo, 偶e wi臋kszo艣膰 przepis贸w wydaje si臋 by膰 bezsensowna, no ale... @go艣膰 wczoraj - ale si臋 spinasz i 藕le co艣 interpretujesz (tu stan臋 w obronie "m艂odocianego"). My mamy kilka babek (i te偶 faceci si臋 przewijali), kt贸re maj膮 +/-50 lat (a biegaj膮 lepiej ni偶 te m艂ode po艂ama艅ce z kifozo lordozo przykurczem barku, uda, bol膮cym haluxem i piek膮cymi oczami). I wi臋kszo艣膰 z nas (bli偶ej i dalej "30-ki") m贸wi na pan/pani. Z drugiej strony 艣mieszy mnie (w sensie pozytywnym) jak przychodzi mi 17 latek 10 lat m艂odszy i m贸wi "dzie艅 dobry p. pani", bo przecie偶 kurde nie jestem 偶adn膮 pani膮. To jest zupe艂nie inna relacja. Oni dopiero co m贸wili "dzie艅 dobry pani profesor", wi臋c nie wiedz膮 jak si臋 odzywa膰 ;). W wieku nastu lat pracowa艂am w innej firmie, gdzie by艂y same "panie" i jak przysz艂am do McD to chyba z siebie debila robi艂am m贸wi膮c dzie艅 dobry i per pani. Normalna rzecz. A takie g贸wniarze jak opisujesz na samym ko艅cu to powinni dosta膰 kopa w d* od kierownika, je偶eli nie doceniaj膮 tego co maj膮. Na pewno zagrzej膮 miejsce w innym zak艂adzie - ba, wr臋cz przeciwnie - "starsze kobiety" zjad艂y by ich za h*jowo wykonan膮 prac臋 i wolne tempo. Tylko McD jest taki tolerancyjny. @go艣膰 dzi艣 - taa, bo ile mo偶na w tym siedzie膰... Niedocenianym, olewanym, zapieprzaj膮cym za 4.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ObeznanyMakowiec
1M贸wi艂em o pracowniku, kt贸ry przychodzi pierwszy raz. Wtedy ma szkolenie z lobby. Nie robie za nich, ale te偶 nie siedz臋, bo nie wiem co menad偶er mo偶e robi膰 ca艂膮 noc. 2 Ja m贸wi臋 o restauracji gdzie jest 2 pracownik贸w + menad偶er codziennie standard + co艣 ekstra. Wiadomo, 偶e z jednym pracownikiem to wiadomo robi si臋, aby by艂o czysto. 3 Bu艂ki z regu艂y KZ3, ale wiadomo jak na dw贸jce ma im zabrakn膮膰 to wyjmuj膮 kilka koszy tego, co trzeba. 4 Nie wiem, w jakim sensie to wtedy pisa艂em jak kto艣 si臋 chowa po k膮tach to d艂ugo nie pracuje. Nawet jak kto艣 jest na okresie pr贸bnym mo偶na cz艂owiekowi podzi臋kowa膰 tak?. Nie nie robi臋 za nich jak ju偶 pisa艂em. 5 U mnie zawsze by艂o tak, 偶e menad偶er co艣 pomaga dla nocki i tyle. Mimo swoich obowi膮zk贸w mam czas, 偶eby co艣 pom贸c. Mnie korona z g艂owy nie spadnie a oni b臋d膮 mieli czas na doczyszczenie. Nie ma nic gorszego ni偶 menad偶er nie r贸b szczeg贸lnie na nocy. PS 艣ciemniaczom nie pomagam 6 Pracownicy na nocy nie obijaj膮 si臋 z prostego powodu i nie jest to ten, kt贸ry poda艂e艣. KZ3 zamyka systemy i otwiera (min zamyka zegar i go otwiera). O czym Ty m贸wisz na grafiku pracownicy musz膮 si臋 podpisa膰. 7 Te偶 uwa偶am, 偶e kierownik na 艂eb upad艂, je艣li gdzie艣 robi 1 pracownik i menad偶er na nocy. Chocia偶 wiem, 偶e to te偶 nie jest do ko艅ca genialny pomys艂 samego kierownika. Cz臋sto tak jest, bo restauracja przez nock臋 TPMH nie wyrabia celu. Biuro nie rozumie, 偶e restauracje trzeba sprz膮ta膰 a tam gdzie jest 24h to wsp贸艂czuje widzia艂em, jaki syf jest w tych restauracjach. 8 Og贸lnie rzecz bior膮c powiem tak to, co robi menad偶er zale偶y od kierownika u mnie zawsze menad偶er pomaga艂 (wiadomo jak ma mycie combo, bic-a, apex-u lub przyj膮膰 dostaw臋) to proste, 偶e nie pomo偶e. Ja nic nie musz臋 jak kto艣 jest pracowity to chyba normalne, ale nie ucz臋 pracownik贸w tego, 偶e ja robi臋 za nich. Og贸lnie wiem gdzie i kiedy si臋 wstrzeli膰, 偶eby przyspieszy膰 robot臋. 9 To po艣pieszanie jest po co, 偶eby艣 wiedzia艂, 偶e Twoje t臋po jest m贸wi膮c delikatnie do czterech liter. Czy to nie pomaga? nie s膮dz臋 wi臋kszo艣膰 robi wtedy szybciej. A znam przypadki gdzie menad偶er nic nie m贸wi艂 i taki potrafi艂 sprz臋t robi膰 5h i by艂 syf! Zasada jest taka, 偶e 7 rano powinno by膰 sprz膮tni臋te wszystko od kuchni po lobby 艂azienki, zaplecze, i teren zewn臋trzny. Je艣li masz o 7 o tej porze powiniene艣 si臋 wyrobi膰, je艣li tego nie robisz to w czym艣 jest problem. I zapewniam, 偶e nikt nie 偶ydzi dopisywania tych np. 20min, ale wtedy pracownicy my艣l膮 ze zawsze kto艣 im dopisze a p贸藕niej nazbiera si臋 nadgodziny. ps jaki tekst?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas jest zasada ze 2 zmiana wyjmuje bu艂ki , powiedzcie mi u was jak jest m艂yn to kz woli wejsc w srodek na kuchnie czy na inicjatora ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nocka i przej臋cie zmiany powinno wystawia膰 bu艂ki... Ale kwestia wewn臋trznych regu艂. Kz nie powinien wchodzi膰 na ini i ma to sw贸j sens, chyba 偶e kto艣 ju偶 nie wyrabia i trzeba mu podgoni膰 tempo, ale te偶 nie ka偶dy mgr jest dobry na inicjatorze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie zale偶y. Wiem , 偶e nie powinien ale cz臋sto lepiej ogarnie bo jak jest po 30 zamowien poza monitorem to wejscie "w srodek" malo daje....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nocka temat rzeka u nas 偶aden nocnik nie wytrzymuje d艂u偶ej ni偶 klika miesi臋cy wieczy problem z tymi nockami ... zale偶y te偶 do kt贸rej s膮 czynne wasze budki bo ci臋偶ej sprz膮ta膰 jak produkcja nadal trwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@go艣膰 dzi艣 - Bez znaczenia, trzeba by膰 mobilbym i je偶eli co艣 si臋 kibluje w jednym punkcie to trzeba to tam popchn膮膰, a nie patrze膰 na przepisy i regu艂ki gdzie si臋 nie powinno, a gdzie mo偶na wchodzi膰. Zdarza si臋, 偶e i "as" si臋 pogubi i trzeba mu pom贸c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂y nocny
By艂em mgr nocnym w maku, no mam to szcz臋艣cie, 偶e zmieni艂em robot臋, dzi臋ki makowi, przej艣cie w licencj臋 mnie zmobilizowa艂o bardzo. Co do nocek to fakt temat rzeka, u mnie te偶 wieczny problem z nockami by艂, do pewnego czasu trzyma艂a si臋 dobra ekipa, po zmianie kierownika rest. zacz臋艂o si臋 sypa膰. Przychodzili fajni, ogarni臋ci nocnicy ale szybko zmieniali prac臋, nie ta kasa, a by艂y te偶 i lewusy. Nerw贸w co nie miara, a zw艂aszcza w sezonie, jak np. kierowniczka, albo asystentka potrafi艂a bez mojej uprzedniej wiedzy zostawi膰 mi 1 nocnika, a by艂o np. mycie cobmo, fura 艣mieci pod sufit w kompaktorze, i z***b... ca艂a restauracja. Generalnie u nas by艂o tak, 偶e wszystko sp艂ywa艂o na nock臋, wszystko si臋 na niej kumulowa艂o. Jak prosi艂o si臋 kz II, 偶e wys艂a艂 kogo艣 aby ogarn膮艂 na koniec zmiany chocia偶 troch臋 lobby, to owszem osoba i sz艂a, ale z ga艂ami wbitymi w zegarek i aby popiera膰 si臋 na trzonku od szczotki do tej 00.15. Generalnie nawet mimo dobrej wsp贸艂pracy dzi臋ki zarz膮dzeniom z g贸ry wszystko by艂o do d... . Mimo wszystko mi艂o wspominam czas pracy w maku, oczywi艣cie do momentu przej艣cia w lic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas jest jeden nocnik plus mgr nocnik robi kuchnie menago serwis a firma zewnetrzna sprzatajaca robi lobby ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obeznanymakowiec
Rozumiem 偶e licencja? A zaplecze? 艢mieci? 艁azienki na lobby? G&f ? Sala mcCafe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie wg was jest najgorsze stanowisko w maku ? Moim zdaniem zdecydowanie kierownik....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytanie co najmniej dziwne? Wsz臋dzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Oczywi艣cie, 偶e im wy偶ej tym ci臋偶ej, wi臋ksza ilo艣膰 burdelu na g艂owie i nie zawsze idzie to w parze z wynagrodzeniem. A tak to... Moim zdaniem zale偶y od podej艣cia i umiej臋tno艣ci danej osoby. S膮 takie, kt贸re ledwo mgr ogarniaj膮 i b臋d膮 si臋 dusi膰 i s膮 takie, kt贸rym si臋 swoje stanowisko podoba (o ile 偶ycie menad偶era w mcd mo偶e si臋 podoba膰 he, he, he). Powiem, 偶e takim po艣rednikiem jest instruktor, je偶eli ma stawk臋 w porz膮dku. Mo偶e sobie wyrobi膰 kask臋 godzinami, a w艂a艣ciwie odpowiedzialno艣膰 niewiele wi臋ksza ni偶 ma zwyk艂y pracownik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 dokladnie instruktor z nadgodzinami moze i zarobic 2500 zl lub wieceja jaka odpowiedzialnosc?zadna w sumie zadna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no mo偶e nie 2,5k netto jako instruktor (aczkolwiek byli instr, kt贸rzy oko艂o tylu byli w stanie wyrobi膰 w korzystnych miesi膮cach). Wtedy by trzeba by艂o si臋 natrzaska膰 ostro i nie zawsze na to pozwalaj膮, ale... wcale mi 藕le nie by艂o, a nawet lepiej w tym finansowo ni偶 swing

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
McCafe sprz膮ta osoba ktora konczy zmiane na cafe , GF nie mamy , smieci i kuchnie robi nocnik a zaplecze i lobby firma sprzatajaca , serwis menadzer, Tak licencja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwne ? Kilku kierownikow juz mi powiedzialo ze nie warto w to brnac i ze 偶aluj膮 ... i bedac kierownikiem mozna wyleciec za byle co o, doslownie

Udost臋pnij ten post

Proste, 偶e kierownik to taki murzyn musi t艂umaczy膰 si臋 z idiotycznych rzeczy jak np. ankieta zadowolenia pracownika. Taki pracownik my艣li, 偶e jak nasra w ankiecie to zrobi na z艂o艣膰 dla kierownika (co p贸藕niej i tak wychodzi). Co do kasy owszem 艣mieszna kasa bior膮c pod uwag臋ile czasu po艣wi臋ca kierownik na swoje rzeczy. Ja tamtej pracy nie uwielbiam, ale ona ma co艣 takiego, 偶e nie raz m贸wi cz艂owiek, 偶e pie to i odchodzi, ale... przychodzi nast臋pnego dnia i tak w ko艂o heheh. Wszystko zale偶y od grona menad偶er贸w asystent贸w i kierownika (je艣li w miar臋 zgrana paczka to ok). Nie zapominajcie, 偶e stawki w Polsce s膮 zr贸偶nicowane nie wsz臋dzie ma 2,5 instruktor. Popieram instruktor w mcd najbezpieczniejsza opcja bior膮c pod uwag臋 kas臋. Czego nie mo偶na powiedzie膰 o mgr. Wg mnie to dziwna opcja z t膮 firma sprz膮taj膮c膮 pracownik to pracownik. I co menad偶er sprawdza to, co robi膮 i p贸藕niej poprawiaj膮? Co z doczyszczaniem? Chemi臋 maj膮 swoj膮?.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@go艣膰 dzi艣 - a pytasz bo? Mierzysz w kiera? ;) Dotknij, ale zapomnij, je艣li jeste艣 zwyk艂ym wyjadaczem ;). U艣wiadomcie sobie ludzie, 偶e kierownik nie k艂adzie n贸g na st贸艂 i nie mo偶e mie膰 wszystkiego w d*pie, 偶e czasem musi dotkn膮膰 艣mierdz膮cej cebuli, 偶e musi roz艂adowa膰 syf, 偶e musi przyj膮膰 wiadro pomyj na g艂ow臋 zaczynaj膮c od lament贸w klienteli, pracownik贸w obibok贸w, kt贸rym jest 藕le, bo musz膮 pracowa膰, po menad偶er贸w i konsultant贸w. A jak kto艣 jest niewygodny to ka偶da pierdo艂a jest dobra, 偶eby tak膮 osob臋 wywali膰. I nie pisz臋 tego tylko w odniesieniu do maka, ale jak tak przegl膮dam tematy innych sieci to wcale nie jest tak, 偶e kierownik siedzi tylko w biurze i spija 艣mietank臋. Czy awansu mo偶na 偶a艂owa膰... Zawsze mo偶na jeszcze do swojej 40-ki zapieprza膰 w daszku z M-k膮 na czele... @ObeznanyMakowiec dzi艣 - Przyzwyczajenie. Wiesz co robisz i jeste艣 w tym dobry. Od nowa si臋 uczy膰? W sumie to takie b艂臋dne ko艂o. Jasne, 偶e instruktor nie ma 2,5 ;). To wymaga ci臋偶kiej pracy, 偶eby tyle wyci膮gn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kacperek112
jasne ze instruktor ma 2500 z nadgodzinami manago nie maja nadgodzin bo niby za drogo!!!!manago u nas wyciagaja 2000 i to nie zawsze nocniki 2200 to sie oplaca byc kiwerownikeiem zmiany?pomysl sam najlepsza fucha to instruktow .klepie bulki czasem pokazuje nowym jak sie klepie bulki wpisze do karty(10 minut czasu)ze go nauczyl i co by sie nie dzialo spieprza i odbijka karte kiedy mu wypada czas moim zdaniem glosowanie na najgorsze stanowiska pracy " 1,kierownik 2,manadzer najlepsze to chyba konsultant 2,instruktor to juz nie te czasy ze insrtuktor to byl go艣膰 teraz jest nikim a ma najlepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko ma swoje plusy i minusy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Schodz膮 u was drwale ? Co to za pomysl zimowa oferta w lipcu eheh ale u nas calkiem , za to california niewypal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
menadzer kierownik zmiany zwlaszcza 2 ma przekichane nie dosc ze 9 h na nogach godziny do kitu to jeszcze roboty ze nie wiadomo gdzie rece wlozyc ajak sie jest kierownikiem to juz wgl sie zycia nie ma , zwlaszcza na licencji "gora" cisnie , najlpeiej byc szarmy ewent instruktorem odwalic swoje 8 9 h isc do domu i miec wsyztsko gdzies...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ObeznanyMakowiec
Ty powa偶nie piszesz, 偶e kierownik w licencji ma gorzej ni偶 ten z korpo?. Raczej nie wiesz co musi robi膰 korporacyjny kierownik! Bo ten z licencji ma o po艂ow臋 mniej pierd贸艂, kt贸rych nie wymaga ju偶 licencjobiorca. A my艣lisz, 偶e konsultant nie ma kogo艣 nad sob膮? MA ich tak samo cisn膮, jak operacyjny kierownik贸w. Ile razy konsultanci dostaj膮 po uszach, bo pojedzie Panicz z marynarskiej gdzie艣 i co艣 mu si臋 nie spodoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysleopracy
hej czy jest mo偶liwo艣膰 pracowania w macu tylko na dziale produkcyjnym kanapek ? zastanawiam si臋 nad aplikowaniem tylko ,偶e nie chc臋 pracowa膰 na kasie . Sko艅czy艂em pierwsz膮 klas臋 w zsz gastronomicznej mam ksi膮偶eczk臋 sanepidu i ch臋ci do pracy .Je偶eli kto艣 wie to prosz臋 odpiszcie

Udost臋pnij ten post