Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 艁odzianin

Praca w Mc Donalds

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
@A co tam ucieli z SMC ? i co tam by艂o trudne - floor control, staty, B呕. A to wg. mnie takie dobre wprowadzenie do roli menad偶era i u艣wiadomienie do czego d膮偶ymy i jak to dzia艂a. Matma dla debili, nawet je艣li kto艣 jest noga z matmy, tylko trzeba chcie膰 zrozumie膰. Czyli cz臋艣膰 materia艂u uci臋to (por贸wnaj grubo艣膰 segregatora, a podr臋cznika nie licz膮c ok艂adki i formy haha). A 偶e to wszystko jest w formie slajd贸w na strefie? Ilu to zrobi? Wszystko sprowadza si臋 do komunikacji jak zadowoli膰 cz艂eka i jak nie urazi膰 krysi stoj膮cej na kuchni. Nie powiem, to s膮 cenne informacje i jak kto艣 jest 艣wiadomy swojego zachowania to daj膮 do my艣lenia i ew. zmiany nastawienia do drugiego cz艂owieka, ale brak tej teorii "od zaplecza" nie jest dobry.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
niom teraz przyslowiowa krysia na kuchni jest bossem i ta kasia na kasie ..postawmy im na zapleczu krzeselko jakby chcialy odpoczac co pol godziny bo pewnie zmeczone. MOIM ZDANIEM NOWA KULTURA MCD POLEGA NA =zadowlic pracownikow zeby chcieli entuzjastycznie pracowac za minimalna krajowa bo przeciez nie pieniadze motywuja tylko goscinnosc i bedzie super .a reszte rzeczy typu tpmh cso i pac wydoimy z kierasow bo oni pokolenie x zrobi wszystko aby miec na splate raty kredytu we frankach dadza rade bo nie maja wyjscia a jak nie to postraszymy ich ze ich zastapi pokolenie y bo ich jest duzO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobrze trafi艂a艣. Twoja umowa w Maku ju偶 czeka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 powiedzcie co oznaczaj膮 te wszystkie skr贸ty kt贸rymi tutaj operujecie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patty_es
Jakie skr贸ty? W marcu darmowa kawa i zn贸w to samo. Wiadomo co艣 o nowej promocji MC Cafe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co ci to na tym etapie. Najpierw praktyka i teoria od podstaw. Jeszcze mo偶e przyj艣膰 czas, 偶e b臋dziesz 偶a艂owa艂, 偶e musisz je zna膰 ;) Tak, kawcia, t艂umy ludzi, za to r膮k do pracy brak i te bezawaryjne ekspresy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obeznanymakowiec
Sk膮d ja to znam tylko nie urazi膰 tej Krysi 偶eby nie czu艂a si臋 gorsza (a czasami masz ochot臋 udusi膰 tak膮 Krysie) kt贸ra nie rozumie ze jest w pracy i 偶eby zaj臋艂a si臋 swoimi sprawami . Teraz menad偶er musi wchodzi膰 w 4 litery dla Go艣cia i dla Krysi bo ta przy ankiecie anonimowo klika aby tylko oczernic menad偶er贸w a na rapsesji wychodzi ze menad偶erowie s膮 ok a pracownicy to 艣ciemniacze (ale tak niech Krysia b臋dzie noszona na r臋kach) tak jak wy偶ej za psie pieni膮dze i jeszcze zwalnia膰 do domu 偶eby tphm wyrobi膰. A menadzer niech czyta stosy kartek z r贸偶nych rzeczy niech prowadzi zmian臋 robi za pracownik贸w i niech zostanie po godzinach bo nie ma kiedy zrobi膰 swoich obowi膮zk贸w (a i kupcie dla mgr pieluchomajtki). O czyli u Was te ekspresy mccafe to te偶 jeden wielki badziew ? Dzi艣 zrobi膮 a jutro zn贸w si臋 psuje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aahz
ekspresy na Mccafe to temat rzeka. Co z tego jak w jednym leci tylko wrz膮tek, drugi nie pieni mleka a trzeci ca艂kiem nie dzia艂a. Jak b臋dzie ta promocja z kawami to krzy偶 na drog臋.

Udost臋pnij ten post

^^^ Haha to tak jak u mnie :D . Dziwne jest to 偶e taka nasza cudowna firma w ko艅cu nie dobierze si臋 do 4 liter tego pseudo serwisu. Ka偶dy rynek wysll by w totalu koszt napraw za 2015r do biura to za g艂ow臋 by si臋 z艂apali! . Chyba najgorszy serwis kt贸ry wsp贸艂pracuje z mcd (d艂ugo czeka si臋 na "serwisanta" jak ju偶 przyjedzie to cz臋艣ci nie ma albo nie zrobi czego艣 bo co艣 si臋 polamie) A 偶eby podpisali na e-mail upominaj si臋 22x.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lemonon
Nie jest tak 藕le, na portalu pracowniczym gowork.pl/opinie_czytaj,1549 ludzie sobie chwal膮 i daja hamburgery za darmo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ja
Jak wyglada atmosfera w mcd kutno ? Jaka atmosfera wsrod pracownik贸w ? Zdaje sie menago sie zmienia :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spit
elastyczny grafik heheh p贸艂 miesiaca sobie wisi,zadnych zmian,cos sobie cz艂owiek planuje nagle po 15dniu-dopisywanki i po planach,bo cos tam,bo ktos tam itd. zadnego zapytania czy moge czy sie da o reszcie nie bede sie wypowiada艂....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak tutaj cicho. Czy偶by by艂o tak wspaniale, 偶e nie ma na co narzeka膰 w por贸wnaniu do naszych znajomych w innych w膮tkach? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jeden facet 31
Witam, Ostatnio s艂ysza艂em w radiu reklam臋 odno艣nie Maca i tam pad艂y s艂owa " Zarobki w porz膮dku " . Jak to wygl膮da w rzeczywisto艣ci ? Kto艣 si臋 orientuje ? Najlepiej rejon pomorski, tr贸jmiasto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beata563
Praca w Mc Donalds wymaga znajomo艣ci przepis贸w prawa. Jest to niezwykle wa偶ne. Tutaj http://poradnikpracownika.pl jest Poradnik Pracownika, na kt贸rym znajduj膮 si臋 niezwykle przydatne artyku艂y z poradami dla pracownik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak podobaj膮 wam si臋 oto nowe wymogi dot. drive? :D pami臋tajcie, 偶eby mie膰 zalogowanego order takera co by wam si臋 za bardzo podczas zmiany nie "nudzi艂o" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie nie s艂yza艂em jeszcze od kierownika co tam m贸wili. Na czym konkretnie zmiany maja polegac? Mo偶e druga kasa na drugim oknie :P Ale raczej nie przecie偶 o 9 rano powinna by膰 jedynka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patty_es
Cze艣膰, tak si臋 zastanawiam czy kto艣 ma mo偶e to ubezpieczenie w amplico? Jeste艣cie w stanie powiedzie膰 czy dobre? Okaza艂o si臋 偶e jestem w ci膮偶y i tak si臋 zastanawiam czy warto si臋 zapisa膰, m膮偶 ma w pracy PZU a tutaj g艂贸wnie chodzi o wyp艂at臋 pieni膮偶k贸w za urodzenie dziecka ew jakie艣 leczenie. Co艣 tam jest o specjalistach, czy kto艣 korzysta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obeznanymakowiec
Nie wiem czy wiesz ale to nie dzia艂a tak ze zachodzisz w ci膮偶臋 Ty kupujesz ubezpieczenie i dostaniesz kas臋. Z tego co pami臋tam to trzeba z miesi臋cy wcze艣niej wykupi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patty_es
Tak 6 miesi臋cy, ale okaza艂o 偶e u mnie nie zbierze si臋 grupa, w sumie nic dziwnego bo s艂abe warunki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obeznanymakowiec
Pewnie ze s艂abe warunki :) taniej wychodzi kupi膰 samemu gdziekolwiek indziej. Swego czasu czepiali si臋 kierownik贸w czemu tak ma艂o pracownik贸w wykupuje ubezpieczenie hehe . Bo wiadomo taki pracownik na dniu np 3/4 etatu ma tysiaka co艣 tam i wyda 40zl na ubezpieczenie kt贸re jest do 4liter.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 flyX
Poratujcie wiedz膮: zak艂adaj膮c, 偶e mnie przyjm膮, to ile czasu zajmuj膮 papierkowe sprawy i badania nim zaczn臋 prac臋? Tydzie艅?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy dzia艂a wam strefa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik licencji slask
Mam zapytanie w kwesti tzw zwrotu got贸wki kasjera 偶e zle nabi艂 zam贸wienie .Nabia艂em za du偶o o kwot臋 5,50 for you .Zwr贸cili艣my go艣ciowi pieni膮dze .Po czym menad偶erka do mnie m贸wi 偶e bed膮 mia艂 manko bo zle nabi艂em zam贸wienie. Czy robi膮 u was refundy na takie ma艂e sumy .Jak jest przyj臋te to w restauracjach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂y mgr
W korporacjach s膮 refundy, ka偶dy musi by膰 opisany i podpisany, niestety niekt贸rzy licencjobiorcy zak艂adaj膮, 偶e u nich nie ma zwrot贸w, z jednej strony to mo偶e jakie艣 rozwi膮zanie aby np. kasjerzy nie mylili si臋 cz臋sto umy艣lnie lub nie, ale z drugiej strony s膮 sytuacje kiedy go艣膰 si臋 rozmy艣li np., albo np. nie chce czeka膰 d艂ugo, albo te偶 nast膮pi awaria urz膮dzenia i nie mo偶na zrealizowa膰 zam贸wienia. Ja pracowa艂em zar贸wno w korporacji, gdzie nie by艂o z refundami problem贸w, aczkolwiek te偶 nie mo偶na ich by艂o robi膰 nie wiadomo ile, a tak偶e w膮tpliw膮 przyjemno艣膰 pracy w licencji, gdzie robienie zwrot贸w got贸wkowych dla go艣cia by艂o zakazane i kasjer musia艂 pokrywa膰 z w艂asnej kieszeni, no chyba, 偶e nast膮pi艂a awaria urz膮dzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szanowna Pani, Szanowny Panie, bardzo prosz臋 o wype艂nienie ankiety dotycz膮cej podwy偶szania kwalifikacji zawodowych u pracownik贸w organizacji. Ankieta jest anonimowa, a wyniki przeprowadzonych bada艅 zostan膮 przeze mnie opracowane i wykorzystanie w mojej pracy licencjackiej. Dzi臋kuj臋 za pomoc i wsp贸艂prac臋. https://www.ankietka.pl/ankieta/223654/podwyzszanie-kwalifikacji-zawodowych-u-pracownikow-organizacji.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ObeznanyMakowiec
Zapytaj kierownika kto艣 Ciebie informowa艂, 偶e refund wi膮偶e si臋, z tym 偶e kasjer musi sp艂aci膰 jako manko?. Nie wiem jak tam w licencji jest, ale wg mnie powinno by膰 tak, 偶e kasjer to sp艂aca tak wiem wiem, 偶e ka偶dy zwrot to obci膮偶enie dla licencjobiorcy, ale bez jaj:). Druga sprawa mo偶e menad偶r szuka jeleni? By艂 zrobiony refund? (opisany pow贸d podpis Tw贸j i kierownika zmiany) a jak ju偶 by艂o to manko jest odnotowane w ZKG ? Czy da艂a艣 t膮 kase i tyle? Je艣li tak to wala w uja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶abcia twoja
Hej OBEZNANY MAKOWIEC slyszales dyro sie zwija na swoje. jak wczesnie s. co sadzisz?

Udost臋pnij ten post