Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona

polećcie mi proszę balsam do ust, ale w tubce albo słoiczku,nie w sztyfcie

Polecane posty

jak w temacie. mam pomadkę ochronną Bebe perłową i bardzo ją sobie chwalę, jednak szukam jeszcze czegoś w innej formie, chodzi mi o balsam regenerujący do ust, do używania np. na noc czy w przypadku spierzchnięcia ust. miałam świetny balsam Vipery, ale nie mogę go już nigdzie dostać :( może ktoś uzywa czegoś wartego polecenia..

Szczerze polecam balsam Tisane /w pudełku/, można go kupić chyba tylko w aptekach, z tego co wiem nie kosztuje dużo, na pewno nie więcej niż 10 zł. Opinie o nim możesz przeczytać na wizaz.pl Pozdrawiam :)

haha, ja rowniez polecam Tisane. kosztuje jakies 7 zl o ile dobrze pamietam:) jest naprawde super. poza tym czesto mialam w lecie opryszczke i teraz albo jej nie mam, albo jesli cos sie pojawia to smaruje Tisane (raczej nie uzywam go codziennie) od razu pare razy i zadna opryszczka nie wyskakuje!

hmm jakoś rok temu miałam Tisane i nie był zły, ale byłam średnio zadowolona, bardziej natłuszczał niż nawilżał i jakoś mnie dziwnie szczypały po nim usta:/ najbardziej zadowolona byłam z Body Basics, ale zlikwidowali chyba ostatni już ich sklep w Warszawie ;(

Mialam ostatniej zimy okropnie wysuszone usta i jedynie dobry okazal sie balsam o ktorym piszecie - Tisane. pachnie moze \"tak sobie\", ale nie ma sobie rownych...

Gość lolla
Też polecam Tisane. Mozna go kupić w sklepach zielarskich. Wyglada tak sobie, ale jest rewelacyjny. Z moich znajomych nikogo nic nie szczypało. Wszyscy są zadowoleni.

Gość gość
jPdKY7ILdNW90CCN6KCooeYg

Gość gość
carmex jest świetny