Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllla

JUŻ DŁUŻEJ NIE WYTRZYMAM...!!!!!!!1

Polecane posty

Gość elllla

Nie wiem, czy to ja jestem nie normalna, czy to ON robi coś nie tak. Mam faceta, z którym jestem już długo, bo prawie 4 lata. Pieprzy nam się w wielu sprawach, a teraz doszła kolejna. Jest koniec wakacji, mam poprawkę, siedze w domu i zakuwam. On, przyjechał do mnie własnie przed chwilą, dając mi do zrozumienia że chce się kochać, a gdy mu nic nie wyszło bo nie miałam ochoty, oznajmił że jest umówiony z przyjaciólką. Znam ją, i „chyba” nie mam się czego obawiać, ale wiecie. Pomijam już fakt, że robi coś, czego mi nie wolno, a mianowicie wychodzi sam wszędzie, do znajomych, przyjaciół, na imprezy dyskoteki, beze mnie. Gdy ja ostatnio chciałam pójść do kumpeli, powiedział że nie mogę, i że jak pójde, pójdzie ze mną, że będzie mnie śledził... w końcu nie poszłam... teraz wyszedł pokłócony, obrażony, bo się czepiam o byle co... że jak zwykle nie mam racji.... już nie wiem o co chodzi, co robić....

Gość on jest
chyba nienormalny!!!Ty zakuwasz,a on wychodzi!!!Nie do pomyslenia...

Gość on jest
ja na twoim miejscu nie bylbym z kims takim...Przeciez to ty powinnas byc dla niego naj...a on stroi jeszcze jakies fochy.To dupek jakis czy cos....

Gość Bożydar
Zwykły palant i tyle, może pora na zamianę na kgoś poważnego?

Gość elllla
moze ktoś jeszcze coś napiszze... jakoś mi raźniej...pomóżcie....:/

Gość czy nie szkoda Ci czasu
???? miałaś zakuwać to zakuwaj do poprawki bo w końcu okaże się że egzamin zdasz jedynie z siedzenia przy kompie :P a tak naprawdę, szanuj sie więcej kobieto. facet nie może przesłaniać całego świata, są ważniejsze sprawy :)

z tego co napisalas to skonczony ... a poza tym z jakiej racji moze ci zabraniac gdzies wychodzic?! tresowanym pieskiem jestes, czy co? przeciez to jest chore! nie daj sie mu tak!!!!!! oprzytomniej wkoncu! kazdy ma prawo robic co chce - w granicach rozsadku. moj byly kiedys powiedzial: dobrze ze masz swoje zdanie i robisz swoje:) teraz tymu zabron wychodzenia samemu bo skoro ty nieozesz to on tez nie! nie mozesz tak sie dawac! poza tym wybacz... ale jestescie 4 lata, ty sie uczysz, on zamiast cie wspierac wkurza cie i wali fochy:/ no prosze... haha przemysl to wszystko bo kiedys nie dasz sobie z nim rady, a on z toba da sobie doskonale

Gość Ucz sie ucz
dziewczyno i nie myśl o głupotach. O nim pomyslisz później, po egzaminie. Jak on wyjdzie bez ciebie, to ty wyjdź też i wróć poźniej jak on ... a tak nawiasem mówiąc to zrobiłaś z siebie jego niewolnicę ... :-D Musisz to zmienić, pozdrawiam :-D Miła