Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biokoo

darmowe probki

Polecane posty

Gość takao
hej... Jesli ktos chce zaproszenie na strone z darmowymi slodyczami niech pisze do mnie na poczte izunia1992@poczta.onet.pl

Gość brrrykk

Gość ryskaaa15
mam dla Was ciekawą ofertę :) Chciałybyście dostawać do domu darmowe próbki kosmetyków Maybelline?? Jakiś czas temu moja przyjaciółka zaprosiła mnie do super serwisu. Od 2 miesięcy testuję kosmetyki Maybelline. Interesuje Was ta oferta? Sprawa wygląda tak: -Podajecie mi swojego maila -Po 1 minucie przyjdzie wam zaproszenie do serwisu. -Rejestrujecie się podając dokładne dane! -Podajecie swój nr. tel. na który przyjdzie wam kod aktywacyjny. -I jesteście w MAYBELLINE! Teraz waszym zadaniem jest zebranie 10 przyjaciółek! Gdy już zdobędziecie 10 przyjaciółek mozecie spodziewać sie testerów! Przyślą wam je na podany adres. tylko 5,000 OSÓB DOSTANIE TESTERY! A na razie jest nas niecałe 500! MACIE OGROMNE SZANSE! Na początku tez nie wierzyła ale jak dostała kosmetyki to pomyślałam że podzielę sie z wami tym :) Żebyście również je przetestowały. Kosmetyki przychodzą co miesiąc! Dziwne jest to że tak o za darmo je dostajecie? To jest proste. Maybelline wysyła Wam próbki z nadzieją że kosmetyk wam sie spodoba i polecicie go kupić do sklepu :D Albo zachęcicie do zakupu koleżankę :) Zapraszam napiszcie mi na email:)

Gość łuki
witam bardzo was proszę poprzesyłajcie mi e-maile do firm kosmetycznuch itp bardzo was proszę jestem nowy i muszę sie połapać z góry dziękuje

Gość aruena
jesli jest ktos zainteresowany testowaniem darmowych probek firmy Maybelline lub jesli ma ktos ochote wygrac laptopa sluchawki dyski zewnetrzne niech do mnie napisze na adres aruena11@wp.pl to nie jest zaden tandetny chwyt, firmy wymyslaja coraz to nowsze sposoby na promowanie siebie dlaczego mamy z tego nie korzystac to nic nie kosztuje a naprawde warto

Gość ewelinka12
hej:) Chciałabyś testować kosmetyki Maybelline New York? Jeśli tak, to podaj mi swój adres mejlowy ja Cię zaproszę. Jak się zarejestrujesz i zaprosisz 10 dziewczyn,to co miesiąc będziesz dostawać kosmetyki od Maybelline! W skład kosmetyków wchodzi maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml) za darmo oczywiście. Pozdrówki ^_^

Gość ryskaaa15
Jojo- jeżeli chcecie pianki za darmo podajcie swój e-mail na adres: mysia93@gmail.com

Gość aniakrk
hej interesuja mnie prbki yves rocher prosze o jakis namiar

Gość 84asiek
Jeśli interesuje Cie zapisanie darmowe próbki napisz do mnie wiadomość na e-maila: 84asiek@interia.pl Pozdrawiam

Gość naiwna nie jestem
ten sms nie kosztuje 1.22zł tylko 10.98. tylko trzeba to sprawdzić , nie dajcie się nabrać

Gość kamikadzee
ryskaaa15 mogłabyś mi przeslac to zaproszenie z maybelline na paulina265@wp.pl

Gość arlicja
kosmetyki za darmo z Meybelline New York KTOS CHCE ...

Gość scfaz
a za przesyłke sie nigdy nic nie płaci??

Gość arlicja
z tego co wiem to nic sie nie placi

Gość łuki
witam jeżeli chcie mieć kosmetyki oriflame po promocyjnych cenach ze zniżkami piszczie na gg : 10786854 lub e-mail luki199314@poczta.fm pozdrawiam

hej a moze posiadacie jakies maile na probki np. dla psiakow albo jakeis koszulki lub inne gadżety typu długopisy, kalendarze, magnesy. Kosmetyki mnie nie intereują. Jak możecie to dajcie znac na maila!!! dzieki wielkie!!!

Gość takken
Wystarczy się zarejestrować na stronie a potem pobrać magazyny w dziale E-prasa w kategorii "wydania darmowe". Co tydzień nowe pozycje do ściągnięcia. http://ebooki.pc.pl/e-prasa/wydania_darmowe_c1029.xml Aktualnie za darmo pobrać można: -Film -Wprost -Forum -Elektronika praktyczna -Estrada i studio -Młody technik -Audio -Świat Radio -Elektronika dla wszystkich -Gitarzysta -Audio -Polityka -KREATOR PROJEKTY -Polska - Metropolia Warszawska -Gazeta Wyborcza -Gazeta prawna -Tygodnik Komputerowy Elektro-Giełda -ZUS dla Ciebie -Raport strategiczny IAB POLSKA „Internet 2007: Polska, Europa i świat” -Design News Polska -Businessman.pl -Hotel Profit -Forum Targów -Transport i Spedycja -Służby Utrzymania Ruchu -Nowoczesny Magazyn -Monitor Zamówień Publicznych -Konie i Rumaki -Forum Czystości -Control Engineering Polska -MSI Polska -Business Media -Kurier finansowy -Meble Plus -Łazienka -GOLF -Woliera -Fashion Magazine -Computerworld -Media & Marketing Polska -Nurkowanie -Geodeta -Wiadomości Turystyczne -MICE Poland

Gość takken
Wystarczy się zarejestrować na stronie a potem pobrać magazyny w dziale E-prasa w kategorii "wydania darmowe". Co tydzień nowe pozycje do ściągnięcia. http://ebooki.pc.pl/e-prasa/wydania_darmowe_c1029.xml Aktualnie za darmo pobrać można: -Film -Wprost -Forum -Elektronika praktyczna -Estrada i studio -Młody technik -Audio -Świat Radio -Elektronika dla wszystkich -Gitarzysta -Audio -Polityka -KREATOR PROJEKTY -Polska - Metropolia Warszawska -Gazeta Wyborcza -Gazeta prawna -Tygodnik Komputerowy Elektro-Giełda -ZUS dla Ciebie -Raport strategiczny IAB POLSKA „Internet 2007: Polska, Europa i świat” -Design News Polska -Businessman.pl -Hotel Profit -Forum Targów -Transport i Spedycja -Służby Utrzymania Ruchu -Nowoczesny Magazyn -Monitor Zamówień Publicznych -Konie i Rumaki -Forum Czystości -Control Engineering Polska -MSI Polska -Business Media -Kurier finansowy -Meble Plus -Łazienka -GOLF -Woliera -Fashion Magazine -Computerworld -Media & Marketing Polska -Nurkowanie -Geodeta -Wiadomości Turystyczne -MICE Poland

Gość takken

Gość divi
Dezodorant, balsam i próbki odżywki z Nivea - piszcie a dam wam zaproszenie do akcji dawini54@interia.eu