Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biokoo

darmowe probki

Polecane posty

Gość to się już robi nudne
larfa idz do kiosku i kup sobie ta szczoteczke i paste a nie nabieraj innych na klikanie w ten link 3dwhite

Gość myszka1536
Dziewczyny podajcie ladres internetowy do firmy Issey Miyake - prosze.z gory dziekuje

Gość okidoki
No i jakies adresy gdzie mozna dostac probki perfum Prosze ja takze

Gość Klaudinka
hejka podacie mi jakies adresy gdzie moge naprzyklad zamowic darmowe probki tamponow lub podpasek. Jestem nowa pomozcie

Gość Klaudinka
Dziewczyny bede wam bardzo wdzieczna jak mi napiszecie na jakich stronach zamawiacie te darmowe produkty naprzyklad z ob?? ja bym chciala jak ktos ma z podpaskami, tamponami lub wkladkami?? PROSZE pomozcie Z gory dziekuje

Gość do usunieciaa
link gabi12 zgloszony do usuniecia, klikajac w ten link wejdziesz na ..strone 3dwhite zalosne proby naciagactwa

Gość do usunieciaa
link gabi12 zgloszony do usuniecia, klikajac w ten link wejdziesz na ..strone 3dwhite zalosne proby naciagactwa

Gość Loooola
Hey. Co do podpasek... wejdźcie na stronę główną Always i o.b.... Już na pierwszej stronie winno się Wam wyświetliś "Zamów próbkę" ;)

chciałabym abyście pomogły gdzie moge napisać zeby dostać te darmowe ale gwarantowane próbki bo napisałam już do tyu firm i żadne mi nie chce wysłać a napisałam do duzo firm zwłaszcza bym chciała próbki i gadzety da niemowląt z góry dziękuje

Gość lalilali
Mam pytanie. Czy próbki always lub o.b przesyłają w paczkach zdradzających ich zawartość? :P

Gość kamkaazdw
Nie cos ty.... ja jak dostałam to sie skapłam dopiero jak otworzyłam po kopercie nic nikt sie nie dowie xD

Gość lalilali
Kamkaazdw dzięki za oświecenie, zaraz wypełnię formularzyk i czekam na przesyłkę. ;D Btw. Ile czekałyście na próbki? (: Pozdrawiam.

Gość u nas tez
tampony sa w białej koperci i nic nie widac za to podpaski sa w takiej olłejsopwej:)kopercie z napisem te dni własnie stały sie lepsze czy cos tam i wiadomo o co chodzi. ale nie ma sie czego wstydzic podpaska jak podpaska

Gość lalilali
O kurde. To olłejsy dały czadu.

Gość kamkaazdw
Ale to tez zależy jakie zamówisz bo jak ja zamawiałam to nie było nic takiego napisane...

Gość Avon-konsultantka
Chciałabyś kupować kosmetyki Avon dużo taniej? Chciałabyś być na bierząco ze wszystkimi nowościami? Otrzymywać co miesięc darmowy katalog wraz z specjalną ofertą promocji przygotowaną specjalnie dla ciebie? To mam coś co napewno cię zainteresuje!!! Zamów conajmniej 2 produkty z specjalnej listy promocyjnej dla nowych klientów. Wysyłka priorytetowa to tylko 2zł!!! Wraz z pierwszą paczką otrzymasz paczkę niespodziankę dla nowych klientów, znajdziesz w niej min. gadżety firmowe, porady kosmetyczne, oraz próbki. Dzięki temu będziesz mogła lepiej poznać ofertę kosmetyków Avon. Jesteś zainteresowana to odezwij się na maila katarzyna1000@amorki.pl, w mailu zwrotnym otrzymasz pełną listę kosmetyków objętych promocją i dalsze informacje o promocji. Czekam na wszystkie maile :):):)

hej mam pytanie do wszystkich a forum jakiś czas temu pewna dziewczyna oferowała kosmetyki avonu plus jakies próbki. Czy ktoś zamawiał u niej te kosmetyki jej mail to katarzyna1000@amorki.p l prosze o odpowiedz jest to dla mnie bardzo ważne! najepiej piszcia na maila

Gość karolak.kkk
darmowe probki sa w always ,ob , naturella

Gość ellol
a próbował ktoś na iwostinie?przesyłka też jest darmowa?

Gość kamkaazdw
ja dostałam 3 próbeczki z iwostinu xD za darmo

Gość andziolka
dajcie nowe prubki prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Magda......
witam wszystkie dziewczynki i chłopczyki. ja tez sie troszkę wkręciłam w dostawanie próbek bo przeciez miło jest cos dostać:) ale mam pytanko bo chciałabym zdobyc jakis darmowy notes a nie wiem gdzie moge . czy ktos mi pomoże? ps. zeby nie było ze tylko wymagam to proponuje pisać do ,.ziołolek, wysyłają ok 4 próbki.pozdrawiam

Gość ARNIER
www.triobox.pl/arnier wejdz i zgarnij swietne ngrody!! ipod i rok jedzenia w kfc za darmoche!

Gość monika1632

Gość monika1632
hej ja tez jestem nowa w siecie i szukam polskich stron z darmowymi probkami i w wiekszosci pisza ze promocja darmowych probek juz sie zakonczyla albo po prostu zbywaja

Gość szOcIk123
hejjj wszystkim mam propozycje: podajcie mi swoje emaile to wysle wam zaproszenia za 10 zaproszen na stronie http://www.goodbyecellulite.pl/ jesli sie jest zarejstrowanym mozna otrzymac zel antycellulitowy tak wiec oplaca sie a pozniej wy bedziecie zapraszac innych co wy na to ? piszcie na forum

Gość =hgnhgnhgy
wiolusi_a@o2.pl ps mozesz napisac dokładnie o co chodzi?;p

Gość =hgnhgnhgy
aa, nie ten;p wiolafilipczyk@o2.pl

Gość TinnuŚś
Hejj laseczki szoclk123 tinusia_11@wp.pl