Gość to się już robi nudne Napisano Sierpień 13, 2007 larfa idz do kiosku i kup sobie ta szczoteczke i paste a nie nabieraj innych na klikanie w ten link 3dwhite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka1536 Napisano Sierpień 13, 2007 Dziewczyny podajcie ladres internetowy do firmy Issey Miyake - prosze.z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okidoki Napisano Sierpień 13, 2007 No i jakies adresy gdzie mozna dostac probki perfum Prosze ja takze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudinka Napisano Sierpień 28, 2007 hejka podacie mi jakies adresy gdzie moge naprzyklad zamowic darmowe probki tamponow lub podpasek. Jestem nowa pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudinka Napisano Sierpień 28, 2007 Dziewczyny bede wam bardzo wdzieczna jak mi napiszecie na jakich stronach zamawiacie te darmowe produkty naprzyklad z ob?? ja bym chciala jak ktos ma z podpaskami, tamponami lub wkladkami?? PROSZE pomozcie Z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do usunieciaa Napisano Sierpień 28, 2007 link gabi12 zgloszony do usuniecia, klikajac w ten link wejdziesz na ..strone 3dwhite zalosne proby naciagactwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do usunieciaa Napisano Sierpień 28, 2007 link gabi12 zgloszony do usuniecia, klikajac w ten link wejdziesz na ..strone 3dwhite zalosne proby naciagactwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Loooola Napisano Wrzesień 1, 2007 Hey. Co do podpasek... wejdźcie na stronę główną Always i o.b.... Już na pierwszej stronie winno się Wam wyświetliś "Zamów próbkę" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podwojna1987 0 Napisano Październik 18, 2007 chciałabym abyście pomogły gdzie moge napisać zeby dostać te darmowe ale gwarantowane próbki bo napisałam już do tyu firm i żadne mi nie chce wysłać a napisałam do duzo firm zwłaszcza bym chciała próbki i gadzety da niemowląt z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalilali Napisano Październik 19, 2007 Mam pytanie. Czy próbki always lub o.b przesyłają w paczkach zdradzających ich zawartość? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamkaazdw Napisano Październik 22, 2007 Nie cos ty.... ja jak dostałam to sie skapłam dopiero jak otworzyłam po kopercie nic nikt sie nie dowie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalilali Napisano Październik 22, 2007 Kamkaazdw dzięki za oświecenie, zaraz wypełnię formularzyk i czekam na przesyłkę. ;D Btw. Ile czekałyście na próbki? (: Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u nas tez Napisano Październik 24, 2007 tampony sa w białej koperci i nic nie widac za to podpaski sa w takiej olłejsopwej:)kopercie z napisem te dni własnie stały sie lepsze czy cos tam i wiadomo o co chodzi. ale nie ma sie czego wstydzic podpaska jak podpaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalilali Napisano Październik 24, 2007 O kurde. To olłejsy dały czadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalilali Napisano Październik 24, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamkaazdw Napisano Październik 24, 2007 Ale to tez zależy jakie zamówisz bo jak ja zamawiałam to nie było nic takiego napisane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Avon-konsultantka Napisano Październik 25, 2007 Chciałabyś kupować kosmetyki Avon dużo taniej? Chciałabyś być na bierząco ze wszystkimi nowościami? Otrzymywać co miesięc darmowy katalog wraz z specjalną ofertą promocji przygotowaną specjalnie dla ciebie? To mam coś co napewno cię zainteresuje!!! Zamów conajmniej 2 produkty z specjalnej listy promocyjnej dla nowych klientów. Wysyłka priorytetowa to tylko 2zł!!! Wraz z pierwszą paczką otrzymasz paczkę niespodziankę dla nowych klientów, znajdziesz w niej min. gadżety firmowe, porady kosmetyczne, oraz próbki. Dzięki temu będziesz mogła lepiej poznać ofertę kosmetyków Avon. Jesteś zainteresowana to odezwij się na maila katarzyna1000@amorki.pl, w mailu zwrotnym otrzymasz pełną listę kosmetyków objętych promocją i dalsze informacje o promocji. Czekam na wszystkie maile :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdast18 0 Napisano Listopad 20, 2007 hej mam pytanie do wszystkich a forum jakiś czas temu pewna dziewczyna oferowała kosmetyki avonu plus jakies próbki. Czy ktoś zamawiał u niej te kosmetyki jej mail to katarzyna1000@amorki.p l prosze o odpowiedz jest to dla mnie bardzo ważne! najepiej piszcia na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolak.kkk Napisano Listopad 21, 2007 darmowe probki sa w always ,ob , naturella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ellol Napisano Listopad 21, 2007 a próbował ktoś na iwostinie?przesyłka też jest darmowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamkaazdw Napisano Listopad 22, 2007 ja dostałam 3 próbeczki z iwostinu xD za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andziolka Napisano Grudzień 12, 2007 dajcie nowe prubki prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda...... Napisano Grudzień 18, 2007 witam wszystkie dziewczynki i chłopczyki. ja tez sie troszkę wkręciłam w dostawanie próbek bo przeciez miło jest cos dostać:) ale mam pytanko bo chciałabym zdobyc jakis darmowy notes a nie wiem gdzie moge . czy ktos mi pomoże? ps. zeby nie było ze tylko wymagam to proponuje pisać do ,.ziołolek, wysyłają ok 4 próbki.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ARNIER Napisano Grudzień 19, 2007 www.triobox.pl/arnier wejdz i zgarnij swietne ngrody!! ipod i rok jedzenia w kfc za darmoche! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1632 Napisano Styczeń 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1632 Napisano Styczeń 1, 2008 hej ja tez jestem nowa w siecie i szukam polskich stron z darmowymi probkami i w wiekszosci pisza ze promocja darmowych probek juz sie zakonczyla albo po prostu zbywaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szOcIk123 Napisano Styczeń 17, 2008 hejjj wszystkim mam propozycje: podajcie mi swoje emaile to wysle wam zaproszenia za 10 zaproszen na stronie http://www.goodbyecellulite.pl/ jesli sie jest zarejstrowanym mozna otrzymac zel antycellulitowy tak wiec oplaca sie a pozniej wy bedziecie zapraszac innych co wy na to ? piszcie na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość =hgnhgnhgy Napisano Styczeń 17, 2008 wiolusi_a@o2.pl ps mozesz napisac dokładnie o co chodzi?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość =hgnhgnhgy Napisano Styczeń 17, 2008 aa, nie ten;p wiolafilipczyk@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TinnuŚś Napisano Styczeń 27, 2008 Hejj laseczki szoclk123 tinusia_11@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach