Gość synia Napisano Luty 16, 2007 Raczej nie zdaza się zeby kazali placic za probki:) mozesz smialo pisac, ale zaznaczaj ze chcesz CALKOWICIE DARMOWE probki lub gadzety. Grzegoz prosze, jestes juz na kolejnym forum, rozumiem ze chcesz pomoc, ale kopiujesz jakies adresy i wiedzac ze nawet dobrze tego nie przeczytales zamieszczasz je, swiadczy o tym doskonale opis przy adresie "http://www.skutecznereklamy.pl/ankieta/survey. php?surveyid=1 - (...) , mi nieprzysłali bo niepodałam (...)" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość synia Napisano Luty 16, 2007 zwroc uwagę na to ze piszesz w imieniu kobiety. Pamietasz to pierwsze forum z mala-zlosnica? prosze nie chce znow jakiejs awantury na forum, ale polowa tych stronek nawet nie dziala. Odbierz to co pisze za zwykla uwage, nie hce cie obrazic, sprobuj sam poszukac adresow i bedzie to przyjemniejsze;) POWODZENIA!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GRZEGORZ TO TY JESTEŚ BABĄ Napisano Luty 16, 2007 WKLEJASZ BEZ UWAGI - WKLEIŁEŚ OD JAKIEJŚ LASKI !! : http://www.sprytna-plastelina.pl/index.php...r ana&id=378 - dostałam próbki tej sprytnej" DAREMNY JESTEŚ BARDZO !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podgladaczka Napisano Luty 17, 2007 Grzegorz to płeć piękna, dajcie jej spokój :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lucyna1994 Napisano Luty 17, 2007 Dziewczyny na nivea jest promocja. Moge przesłać zaproszenie, pod warunkiem ze sie zarejestrujecie. Moza wygrac zel good bye celluite . Trzeba zarejestrowac sie i zebrac grupke 10 osob ktore sie zarejestrują . Otrzymacie zel. Piszcie maile. Służe pomocą. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marysia kowalska-zaręba Napisano Luty 17, 2007 darmowe próbki dają na www.ujadanko.pl trzeba zamówić coś i potem dostaje się próbki-o jakie się poprosi czasem nawet gadżety takie jak łopatki do piasku dla kotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość silverweb Napisano Marzec 15, 2007 Jesteście dziwni, ludzie... Piszecie do firm po próbki i gadżety, a nawet czasem nie wiecie, co oferują dane firmy... Pracuję w jednej firmie, jako admin... Codziennie dostaję jakiegoś kretyńskiego maila, że niby hobby, że niby alergia i chcecie wypróbować kosmetyki czy aby nie uczulają (a my nie mamy kosmetyków, kurkać!), albo ostatnio mnie panna zaskoczyła, bo napisała, że wyjeżdża na kilka miesięcy do Stanów i chce zabrać ze sobą kawałek Polski, na pamiątkę.... JEZU CO ZA BZDURA! Ale wiecie co jest najfajniejsze? Że na formularzu, z którego najczęściej korzystacie jest napisane, że ten formularz nie służy do zamawiania gadżetów, tylko do czego innego... Ale ślepoty piszecie - więc nie dziwcie się, że jesteście ignorowani. Jak wpływa mi coś z tego formularza i jest o próbkach, gadżetach i innych tego typu kretynizmach - wywalam bezlitośnie do kosza! Nauczcie się czytać, zapoznajcie się z ofertą i nie piszcie takich banałów, że najlepsza firma, że chcecie być dumni z posiadania gadżetów itd... To chore jakieś, bo nagle pojawiły się tysiące hobbystów-zbieraczy, setki alergików, co chcą próbki do testowania (jak masz alergię to nie testuj wszystkiego na sobie, bo to nie ma sensu... Poza tym alergia to objaw oddechowy - duszności, katar, kichanie, a wypryski na skórze to uczulenie.). A jeżeli już piszecie, to najpierw czytajcie, czy aby na dobry adres, czy firma w ogóle coś organizuje. Jeżeli już coś chcecie dostać - wysilcie się choć troszkę. Napiszcie coś sensownego, napiszcie tam gdzie trzeba - pomyślcie, zanim zrobicie z siebie błaznów.... Pozdrawiam i życzę sobie spokoju od głupkowatych zapytań o gadżety z formularza do zupełnie innych celów... silverweb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokosik Napisano Marzec 29, 2007 A nie wiecie jak dostać plecak z jakiś firm(nike,reebook) ale nie koniecznioe taki firmowy /za darmo?? pomóżcie,napiszcie jakie firmy takie wysyłają.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokosik Napisano Marzec 29, 2007 A mam pytanie nie wiecie moze jakie sąadresy e-mail do takich firm:nike,adidas,reebok,puma??? błagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokosik Napisano Marzec 29, 2007 A mam pytanie nie wiecie moze jakie sąadresy e-mail do takich firm:nike,adidas,reebok,puma??? błagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karo la Napisano Kwiecień 8, 2007 www.cacharel.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sexifoczka Napisano Kwiecień 10, 2007 www.wirtualny-swiat.com/?fileClick=28&ref=sexifoczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pana Napisano Kwiecień 15, 2007 cześć chciałabym żebyś podawała linki do stron od których przesłali ci darmowe próbki dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamkaa Napisano Kwiecień 30, 2007 Mi przysłali z Yves rocher 14 probeczek z czego połowa to perfumy . Namawiam żebyście do nich napisali. do tego duzo katalogów i promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość labra Napisano Maj 2, 2007 pytanie do grzegorz125 http://www.purapet.com/online/mail/5mail.asp - prezent dla psa, za kazdym razem co innego mi przysłali ja wypełniłam ten formularz i wpisłam 5 maili do przyjaciół i przyszegł mi meil żebym wysłała list przez wlasciwy dla mojej domeny serwer pocztowy. O co w tym chodzi, bo nie mam bladego pojęcia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinka098 Napisano Maj 5, 2007 chcialabym dostac darmowe probki.podajcie mi stronki albo e-maile :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilka D Napisano Maj 8, 2007 hej xD chciałam wysłac meila ale własciwie niewiem co napisac .... np ... mam napisac cos w stylu witam lub hej czy bez tego. a i jeszcze jedbno: mam odrazu podac adres i wogole czy nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omnia Napisano Maj 11, 2007 Widzisz, silverweb, nikt nawet nie zauwazył Twojego postu. ;) Myślę, że 99% tych żebrzących o próbki to dzieciaki. 20 lat temu moje pokolenie też z zapałem pisało „prośby” do zagranicznych firm z nadzieją otrzymania naklejki lub kolorowego folderu. Przeraża mnie ta dzisiejsza pazerność. Wszystko jedno co, byle dostać, byle dużo. Te tzw. „próbki” nie służą już do przetestowania produktu, tylko stanowią jego zastępstwo. Cóż, jak dzieci nie dostają od rodziców kieszonkowego, lub wydają je tylko na doładowania telefonu, to jakoś sobie musza „radzić” by uzbierac ten zapasik kosmetyków czy innych dóbr. Straszne to. A najbardziej denerwuje mnie to, że sama chciałabym zmienić karmę swojego psa, ale widząc ten tłum żebraków jakoś nie uśmiecha mi się stawać w takiej kolejce. Wstyd mi po prostu. Zrezygnuję więc pewnie z darmowych próbek, kupując po prostu w sklepie małe ilości tego i owego. Szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atmas Napisano Maj 13, 2007 Witam ! Przepraszam, że próbuje dotrzeć do Ciebie tą drogą ale jest ona dla mnie najłatwiejsza a naprawdę chcę zaproponować coś co jest okazją do dorobienia troszkę do naszych pensji. Od 11 lipca zajęłam się bardzo przyjemną pracą jaką jest sprzedaż perfum firmy FEDERICO MAHORA są to podróbki oryginalnych zapachów typu Chanel, Dior, Gabriela Sabatini itp. Niedrogie bo 30 ml kosztuje 30 zł a męskie 50 ml 30 zł Są tam też żele pod prysznic, dezodoranty, wody po goleniu i takie małe 8 ml perfumetki. Jedyne co musisz zrobić, aby rozpocząć działalność to zakup Startera czyli takiej zgrabnej kosmetyczki z 90 próbkami, i dwoma zapachami 1 damskim i 1 męskim, które mogą później klienci powąchać i ułatwia to znacznie sprzedaż. Taki starter kosztuje 90 złotych jak uda ci się te dwa zakupione zapachy sprzedać po 30 zł x 2 to starter wyniósł Cię w tym momencie tylko 30 zł. Aby firma przesłała Ci przez kuriera bezpłatnie przesyłkę musisz zamówić 6 produktów więc do tego zamówienia trzeba domówić jeszcze 4 inne perfumy i wtedy już w tym momencie wychodzisz na czysto bo za każdy sprzedany perfum masz 9 zł czyli 4x9= 36 czyli 6 zł zysku. No a potem przy każdym zamówienie pieniążki już trafiają do Twojej kieszeni np. za perfum 9 zł, za żel 3 zł perfumetkę 5 zł Ja zajmuje się tym od 11 lipca jak Ci napisałam i zarobiłam już średnio 500 zł na m-c . Towar sprzedaje się naprawdę fajnie. Jak byś chciał/a w to wejść prześlij mi swoje dane: dokładny adres, ja przesłałabym Ci wtedy umowę z firmą, którą Ty wysyłasz razem z pierwszym zamówieniem. Odezwij się do mnie a jak byś chciał/a się czegoś więcej dowiedzieć o tej firmie zajrzyj na stronę www.perfumy.fm. Myślę, że warto w to wejść jak masz fajnych znajomych którym mogłabyś coś polecić, albo takich którzy pracują w jakiś instytucjach dajesz wtedy kosmetyczkę z próbkami jednej osobie a ona zbiera Ci zamówienia. Przemyśl to i odezwij się jak masz jakieś wątpliwości odpowiem Pozdrowiona. Raz jeszcze przepraszam jeśli sprawa Cię nie zainteresowała a zajęłam Ci czas,wiecej na aizdaj@o2.pl Cześć znalazłam stronkę dzięki której można zarabiać klikając tylko na linki do strony nie są to kokosy ale też nie zabiera to specjalnie czasu , dostaje sie e-maila i trzeba kliknąc na płatny link, aby sie zarejestrować kliknij na poniższy link a potem rejestracja http://www.centrumreklamy.com/index.php?refid=58597Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chojnackaanna Napisano Maj 28, 2007 Issey Miyake - perfumy i żel pod prysznic a moglibyscie mi podac ten adres bo tez bym chciała dostac prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chojnackaanna Napisano Maj 28, 2007 Napisz skąd dostalaś tyle próbek. Najlepiej podaj listę adresów na maila: mojapoczta3@autograf.p l Dopiero zaczynam przygodę z próbkami i gadżetami,przydałaby się pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbusia Napisano Maj 29, 2007 http://wygrywamy.mojeforum.net/index.php zapraszam na nowe forum kto pomoze mi rozkręcić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika2384 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Hej czy macie jakie ciekawe stronki albo meile, gdzie rozdaja gadzety dla psow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KLAUDIA_PROBKOMANIACZKA Napisano Czerwiec 7, 2007 Hejka i moja babcia przyjechala z Polski i przywiozla mi probki z nivea, ty i twoj dom z plyta cd i zelem dove, karte klubowicza MAmba i informator szkolny.Na adresik mojej drugiej babci przyszly 3 duze paczki ale jedna z nich to z Pedigree.Pozdrawiam i zycze pelnych skrzyneczek... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karma Napisano Czerwiec 25, 2007 Bardzo fajna atmosfera czy możecie dać mi jakis adres i treść listu? prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karma Napisano Czerwiec 25, 2007 hej bardzo przyjemna atmosfera czy dacie mi adresy darmowych karm i tresc listu prosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwia5 Napisano Czerwiec 26, 2007 chciałabym wam wszystkim bardzo podziękować. Dzisiaj weszłam na to forum i poczytałąm troche o co w tym chodzi :p Powysyłaałm troche meili, moze cos z tego będzie, ale to dzieki Wam mam te adresy i potrzebne info dzięki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina.. Napisano Lipiec 24, 2007 Hej . Czy ktos ma stronki na darowe probki karmy dla psa? Podawać;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia 15 Napisano Sierpień 12, 2007 podajcie mi jakas strone z prubkami ale wole e-maila ze przysla bo jak narazie dostalam z o.b a tak to niec dlaczego moze znacie inne strony a z nivea cos wysylaja lub z dave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia 15 Napisano Sierpień 12, 2007 JA BYM CHCIALA POLSKIE STRONY BO TYCH INNYCH NIECZAJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach