Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobitkaaa

A może 25-cio latki się zbiorą???

Polecane posty

Gość nnn25
ja też ledwo wybłagałam kompa.... mój to ciagle go okupuje i gra w piłke nożną można oszaleć

Gość 025 zgłaszam się
Moje obowiazki to niestety ksiazki:( Robie wszytsko, żeby tylko nie robić tego co powinnam

Gość squid ink
hahaha, moj gra w gta albo robi jakies loga do gazetki w firmie albo gada na gg, ech, ale ja tez jestem niezła;-)

Gość 025 zgłaszam się
ja za to "walczę" o kompa z siostrą :D też nie jest łatwo

Gość squid ink
Z ksiązek mam do skończenia Jednoroczną Wdowe Irvinga :) jeszcze tylko 10 stron mi zostało, jak lokatorka szybko pojdzie, to opuszcze kompa na rzecz lubego i dokonczę, zeby na urlop wybrać sie z nową lekturą:)

Gość nnn25
025zgłaszam się---- >>> jutro ide do bibloteki pożyczyć tą książkę którą mi polecałaś.....

Gość 025 zgłaszam się
naprawdę polecam, ja jak tylko znajdę troche czasu, biore sie za inne jego pozycje

Gość nnn25
widze że każdy ma malutki problem z dostaniem się na kompa... ja to lubie jak mój mąż idzie do pracy a mała śpi moge sobie klikać dowoli i nikt nie stoi mi nad głową

Gość squid ink
O, a jaką? Na mnie czekają na półce jeszcze trzy albo cztery, do tej pory się za nie nie zabrałam, ale powiedzcie, co polecacie:)

Gość nnn25
ja ostatnio się zaniedbałam w czytaniu książek ...czytam tylko o dzieciach i itp:... ale musze nadrobić

Gość squid ink
nnn25--->jejku, masz juz meża i coreczkę? kurczę, ja sie szykuje dopiero na mężatkę w przyszłym roku :)

Gość 025 zgłaszam się
Ja nawet w pracy amm problem z komputerem, bo mój szef uzależnił sie od FIFY i tylko pyta czy mam cos jeszcze do zrobienia, ostatnio to nawet sie zdaża, że wczesniej z tego powodu kończe pracę :D

Gość 025 zgłaszam się
To tylko ja tutaj, bezdzietna, bezmeżna... ta książka to Jedyna szansa COBENa, naprawdę polecam :) Chyab dwie strony wczesniej coś o niej pisałam

Gość nnn25
jestem męzatką od roku i mam 5 miesięczną córkę .... a z moim mężem byliśmy 7 lat nim się zdecydowaliśmy na ślub.... ale to nie dziecko było powodem

Gość squid ink
0025--->ok, w wolnej chwili zajrzę na tę strobnę o czym ta książka. nnn25--->ej, luz, w tym wieku to w sumie juz sporo mężatek i dziecko tez juz nie jest takie dziwne - po prostu ja jakos tak widać pożno do tego dojrzewam;) My wezmiemy ślub po niespelna 4 latach bycia razem, a o dziecku pomyślimy trochę póżniej:)

Gość nnn25
ja się nie tłumaczę>> jak coś a powiedz duży ślub planujecie.....

Gość 025 zgłaszam się
Miłego klikania... a ja idę ... się uczyć!! (publicznie to napisałam, to nie ma juz żadnych wykrętów, hihi)

Gość squid ink
zobaczymy, na ślub zaprosimy pewnie trochę osob, choc czy duzo, to chyba nie A jesli pytasz o tym, co po slubie, to robimy przyjęcie weselne, tak na 40 osob - przy mojej odwiecznej awersji do wesel to i tak nie lada zaskoczenie dla rodziny:) Za dwa tygodnie idziemy ustalic termin - czerwiec chyba wezmiemy:)

Gość squid ink
0025 - - -> ok, do następnego razu, wytrwałosci w nauce!

Hej, hej Ja za to mam neta tylko w pracy, a w domu... cóż mam argumenty, które przemawiają do mojego męża :-D

Gość nnn25
ja miałam na 90 osób wesele ale robiłam tak że wynajełam sale kucharki kelnerki i jadło kupywałam sama ... tak więc wyniosło mnie to o połowe taniej niż jak się mapłacić od osoby

Gość squid ink
hahaha, my mamy takiego hopla na punkcie neta, ze byly juz calkiem powazne rozmowy o kupnie drugiego komputera, hahaha, ale to chore troszkę - do takiego wniosku doszlismy - bo wtedy kazde z nas siedzialoby w sieci przez calutki dzien, jak w dwoch swiatach.

Gość nnn25
dobranoc 025>>>>> witamy Age-

Gość nnn25
tak to już jest jak każdy chce a tylko jeden może zasiąć>>> i jak tu szukać kompromisu>>>> nie wiem dlaczego ale ja zawsze ulegam

No tak, u nas nie ma problemu bo w pracy mam kompa tylko dla siebie a w domciu nie mamy możliwości narazie założenia neta (przeszkody techniczne). Mają ten problem rozwiazać pod koniec roku i pociągnąć jakieś kable przez nasze osiedle więc necik będzie też w domku. Ciekawe jak to będzie :-D

Gość squid ink
nnn - my chyba nie uzbieralibysmy tylu osob, no chyba ze zaprosilibysmy wszystkim absolutnie krewnych, nawet takich piata woda po kisielu plus przyjaciół . A prawda jest taka, ze nie lubimy duzych imprez, takie jakies jesteśmy ciche i skromne natury, ze w kameralnej oprawie poczujemy się duzo lepiej. Moja amma do dzis dziwi się, ze zdecydowałam się w ogole na jakąkolwiek imprezę po slubie - zawsze zarzekałam się - zadnego wesela!:D

Gość squid ink
Aga - ja też mam w pracy kompa tylko dla siebie (z zakazem wchodzenia do netu spisanym w regulaminie hehehe) a jednak mi to nie wystarcza. Czy to juz uzaleznienie?;-)

No właśnie jednym okiem zerkam na Magdę M. Jak wam się serial narazie podoba? Bo zapowiadał się ciekawie

Gość nnn25
u mnie to była inna sytuacja mój mąż to jako pierwszy się chjtał więc teściowie chcieli pokazć tak więc nazbierało się tych gości

Gość nnn25
wiesz ja przestałam oglądać seriale bo tylko czas zabierają wystarczy że net mi pochłania każdą wolną chwilkę>>>> chyba też sie uzależniłam