Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAGNE

DOBRY ENDOKRYNOLOG W BIAŁYMSTOKU - PILNE!!!!

Polecane posty

Gość DAGNE

WITAM WAS DZIEWCZYNY! MOŻE KTOŚ ZNA NAMIARY NA DOBREGO ENDOKRYNOLOGA W BIAŁYMSTOKU? NIE MA ZNACZENIA CZY PRZYJMUJE PRYWATNIE CZY PRACUJE W PLACÓWCE PUBLICZNEJ. CZEKAM NA WASZĄ POMOC, ADRESY LEKARZY CZY RADY. Z GÓRY BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!!

Gość Dagne
pomocy !!!czy nikt nie może mi polecić żadnego lekarza proszę was badzo...

Gość Dagne
dzięki za odzew! Lekarze długo szukali przyczyny moich problemów ze zdrowiem i w końcu okazało się, że ich źródło leży w zaburzeniach hormonalnych. Jednak u endokrynologa państwowo w moim miescie nie ma wolnych terminów do końca roku, toteż zdecydowałam się iść prywatnie. A jeżeli już mam komuś płacić , to chcialabym znaleźć kogoś godnego zaufania...

Gość ggggggggggggg
W Białymstoku podobno dr Kinalaska jest dobra - przyjmuje gdzieś na Warszawskiej, próbowałam sie do niej umówić na wizytę ale bez sukcesu. Odradzam klinikę Arciszewskiego jeśli chodzi o robienie np. usg tarczycy - jeden konował robił mi tam badanie doppler żył i badanie usg tarczycy (miałam fatalne samopoczucie) i nic nie wykrył, a badanie u sprawdzonego specjalisty wykazało że mam guzki tarczycy. Mam dosyć lekarzy konowałów. Znam dobrego endokrynologa w Lublinie- jakby ktoś szukał. Sama poszukuje dobrego endokrynologa w Warszawie - może ktoś ma namiary?

Gość ubekg
dr Kinalska przyjmuje na Mickiewicza 48, tel. 085 74 47 416 w Podlaskim Centrum Endokrynologii. Ja polecam tam dr Borawskiego.Rzeczowy i kompetentny.

Gość gość
Ja czytałam że polecana jest dr Górska która przyjmuje w Białymstoku, osobiście sama szukam dobrego endokrynologa więc pewnie zapiszę się do niej prywatnie, bo nie chcę długo czekać.

Polecam sprawdzenie strony przychodnie.pl , ja już kilka razy korzystałam z tej strony. Znajduje się tam wielu dobrych specjalistów z różnych kategorii. Jeśli nie wiesz gdzie szukać sprawdź tam.

Gość gość
ja się umówiłam w Centrum Medycznym Dojlidy na Niedzwiedziej na styczeń, ale umawiałam się w grudniu i podobno dopiero zaczynali zapisy na 2014. Spróbuj na ul. Siewnej się umówić

Gość gośća
Dobry to znaczy jaki? miły czy posiadający wiedze i chcący WYLECZYĆ? Ja szukam tego drugiego... moja obecna endo przepisała mi lek i nic poza tym! żadnych zaleceń co do diety, nic nie pomogla ciągłym bólom mięśniowym... samym hormonem niewiele się zdziała :(

Gość gość
Dr Alicja Bieryło!!! Polecam- bardzo dokładna, uważnie słucha pacjenta. Przyjmuje prywatnie na Pogodnej w Centrum Medycznym Pogodna.