Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEROSETT

LEROSETT- glinka na tradzik, czy ktoś już to stosował ??

Polecane posty

Gość LEROSETT

oczywiście w ulotce opisują cuda, cena wysoka (>40 zł). Nie wiem, czy warto to kupić, może mi ktoś coś doradzi. dziękuję, pozdrawiam

Gość medyczka
uzywalam, wlasnie kupiłam trzecią tubkę, jest świetny! ale silny, czujesz jak działa i lekko podrażnia skórę wywołując zaczerwienienie na jakies 10-15 min po zmyciu, stosuję go również punktowo na zmiany zapalne.. naprawdę polecam! jesli chcesz poczytac więcej recenzji to odsyłam do tej strony: http://www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25303&session=309aba5501ec1742

no wlasnie przeczytalalm o nim i chyba zastanowie sie nad kupnem.Mam bardzo tlusta i zanieczyszcona skore a podobno ta maseczka do takiej skory najlepiej sie nadaje.Ale troszke droga.

Gość jjjjjjjjjj
A czym ta droga glinka różni się od innych glinek zielonych? Bo chyba jednak się nie różni. Najtaniej wychodzi kupić wiaderko (1 kg) granulatu glinki zielonej tej firmy którą ktoś podał powyżej. Wprawdzie tam twierdzą, że jest to przeznaczone do ciała ale ja robię z tego maskę na twarz i super się sprawdza. Chociaż przyznaję, że jest przy tym nieco więcej zachodu niż przy tej w proszku i tej z tubki, bo trzeba to zalać wodą, trochę poczekać aż rozmięknie, wymieszać (tylko nie metalową łyżeczką), i nałożyć. Ale przy tej cenie można robić maskę codziennie.

Gość potrzebująca
skad sie bierze glinke w proszku?

Gość jest np w sklepach zielarskich

Gość Klaudia_22
Ja kupiłam Lerosett z wielka nadzieją ze pomoże, nie mam duzego tradziku, z 3 pryszcze..mi nie pomogła ta glinka a jest bardzo chwalona przez producenta, bardzo wysusza skórę i jest droga.Odradzam

1. Maska glinkowa oczyszczająco-normalizująca Soraya!!! Maska głęboko oczyszcza twarz z martwych komórek naskórka, zwęża rozszerzone pory, minimalizuje przetłuszczanie się skóry, reguluje wydzielanie sebum. ... więcej 2 Papka do cery trądzikowej 120ml Profesjonalny preparat stosowany w gabinetach kosmetycznych oraz w domu w leczeniu cery tłustej i trądzikowej. ... więcej na stronie www.monimar.pl Serdecznie Polecam!!! Naprawde warto zobaczyć!

Gość nieeeeeeee
NIE SPAMUJ, kosmetyczko za dychę!

Witam. Kupiłem dwa tygodnie temu cały zestaw lerosett. Uzywam maseczki codziennie wieczorem, a kremu i zelu rano. Czy jak kupie juz druda tubke, to czy skóra nie przyzwyczai sie zbytnio. Jak długo można stosować te kosmetyki. Prosze o odp najlepiej na mila mk2257@poczta.onet.pl

Gość gośka 123
super glinka polecam