Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martunia19

Nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi, nikt nie chce mnie przytulić!!

Polecane posty

Gość Martunia19
;)

Gość orient express
hej, kiedyś moja siostra cioteczna użyla podobnej sentencji, ale brzmiała nieco brutalniej : " niekt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nikt sie nie chce ze mna przespać" ;) a teraz ma wszystko, czego jej brakowało

Gość Martunia19
Faktycznie to jest bardzo wulgarne...ehhhh jaka ja nieszczęsliwa jestem, dlaczego ten swiat jest taki duzy, ja chce by kochana !!

Gość orient express
wiesz co Mratusia, jak Ty masz 19 lat, to jeszcze zdąży Cie pokochać jakaś potwora, nie bój żaby ;)

Gość Martunia19
Masz racja wiek wiekiem ale trzeba miec to coś co pociąga i wciąga innych w ten nieokiełznany wir miłosci a ja czy cos takiego posiadam....ehhhhh

Gość orent express
mnie sie pytasz???

Gość Martunia19
poza Toba nikogo tu nie ma...:(:(:(:(:(;(

Gość orient express
Martunia, ale ja Ciebie nie znam, to nie wiem co masz w sobie, kazda ma coś w sobie, tylko musi trafić na takiego zwierza, który akurat to coś zwietrzy

Gość Martunia19
nie kazdy ma dobry węch ... ehh

Gość orient express
jak ma "slaby węch", to znaczy, że nie patrzy na to co najistotniejsze

Gość Martunia19
Ale kazdy chce zawsze tego samego a ilez mozna tak zyc !!;(

Gość orient express
no mówię, że nie patrzy na to co najistotniejsze

Gość Martunia19
ehhhh nie moge . ide jesc jabłka, wroce jeszcze wieczorem .. Bywajcie !! Ci ktorzy mi pomogli ....c'ya

e tam!!ja jestem. mnie tez nikt nie kochs nikt nie chce nikt nie...wszystko no:(a mam 21 lat i co??przerabane jak miałam 19 lat tez myslałam tak. mineły dwa lata i co??nic!!!tylko mi nie mówie ze potrzba mi czasu :(i jestem jeszcze młoda....jak mnie jeszcze naprawde nikt nie kochał przez 21 lat:(buuu...tez bym poszła na jabłko ale sie najadłam ciastek:( i mi sie nic nie zmiesci juz....jest tam kto??lo matko nie ma:(

hej orient?a ile ty masz lat??co tez jestes sama?trza sie pocieszac w tych trudnych czasach gdzie lepszy jest ten co podobny do wszystkich niz ten co sie czyms wyróznia....

Gość mam to samo co Ty
Mnie tez nikt nie kocha:( Mam rowniez 21 lat jak poprzedniczka. Czuje sie okropnie samotna. A przez to malo atrakcyjna:( Qrcze, nawet nie mam z kim o tym tak naprawde pogadac:(

Gość nie kocham Was nie lubię
i nie przytulę, ale pośmieję się z Was trochę

Gość orient express
ja jestem słomiana wdowa z trzytygodniową komórką ciażową jestem okropnie stara :P, mam 27 lat, nie jestem sama, ale czasem brakuje mi koleżanek, bo ja sie cale życie przeprowadzam i znajomi zawsze zostaja gdzieś daleko, a internet jest stały ;)

ja to juz zaczełam szukac w sobie wielkich wad na siłe...znajomi mówia ze sobie wmawiam...sama nie wiem....nie mam na co zrzucic winy jesli chodzi o samotnosc....no przerabane....czasami to sie boje starosci..zawsze byc sama?zawsze?nawet pezelotnej znajomosci .nic!!!kurcze no?ja juz nie wiem jak to jest sie przytulic...zapomniałam....co mam do kolezanek sie tulic?pomysla soebie zbok jakis jeden....esz dobrze ze sa wyrozumiałe:)...:(

Gość mam to samo co Ty
Pewnie, ze pogadam z Toba 'szanas':) Mialam sie co prawda uczyc logiki no ale jestem otwarta na inne propozycje:)

siedze se i nie wiem co robic...normalnie wiem ale...nie chce mi sie...nie jestem leniwa tylko jakos mnie teraz rozleniwiło...a ty co taka samotna?moze wez jakis inny nick bo nie wiem jak mam do ciebie pisac.a autorka gdzie?pewnie jabłka ja zasypały...co z ta Polska??

Gość mam to samo co Ty
Co do szukania tych wad, to ja nie musze daleko szukac...:( Przez ta wstretna samotnosc stalam sie jakas zamknieta, cos sie we mnie zablokowalo

Gość orient express
w przytulaniu się do koleżanek nie ma nic zdroznego, ja wprawdzie jestem bardzo wstrzemiexliwa, jeśli o to chodzi, ale w sytuacjach krytycznych, kiedy już nie wiesz jak pocieszać, to pozostaje jedyne wyjście i ,o dziwo, jakoś pomaga

Gość orient express
w przytulaniu się do koleżanek nie ma nic zdroznego, ja wprawdzie jestem bardzo wstrzemiexliwa, jeśli o to chodzi, ale w sytuacjach krytycznych, kiedy już nie wiesz jak pocieszać, to pozostaje jedyne wyjście i , o dziwo, jakoś pomaga

ej ty nie kocham nie lubie??!!! a co samotny/a?pewnie nie jak sie smiac z samotnych potrafi, a co pogadac na forum nie mozna?mozna...co mi tam...nikt mnie nie kocha to przynajmniej sobie popisze....

ej ty nie kocham nie lubie??!!! a co samotny/a?pewnie nie jak sie smiac z samotnych potrafi, a co pogadac na forum nie mozna?mozna...co mi tam...nikt mnie nie kocha to przynajmniej sobie popisze....