Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martunia19

Nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi, nikt nie chce mnie przytulić!!

Polecane posty

ej ty nie kocham nie lubie??!!! a co samotny/a?pewnie nie jak sie smiac z samotnych potrafi, a co pogadac na forum nie mozna?mozna...co mi tam...nikt mnie nie kocha to przynajmniej sobie popisze....a mnie sie jeszcze net blokuje...oprócz mnie samej

ej ty nie kocham nie lubie??!!! a co samotny/a?pewnie nie jak sie smiac z samotnych potrafi, a co pogadac na forum nie mozna?mozna...co mi tam...nikt mnie nie kocha to przynajmniej sobie popisze....a mnie sie jeszcze net blokuje...oprócz mnie samej

Gość orient express
no mnie też się coś blokuje

Gość Martunia19
Witajcie!!" szanas" i "mam to samo co Ty" fajnie że jesteście. Bo jakoś ciągle tak wychodzi, że gdyby trzeba sie pożalić to nie ma do kogo :(

moze zainwestuje w wielkiego misiaka coby sie miec do kogo przytulac?hehe...a tak serio to chyba sie troche posmuce, zeby tradycje zachowac...z wadami to ja tez nie musze szukac i nie chce zeby sie konczyły wakacje?przeciez nawet nie przezyłam wakacyjnej miłosci?nie wiem co to jest a trabia o tym w babskich gazetach...tzn trabiono o tym bo teraz to pisza jak zapasc w zimowy sen pewnie...nawet nie czytam tych babskich gazet...same tylko jak rozkochac partnera jak byc piekna...a po co...dla samej siebie to juz mi sie odechcialo:(....zyjecie towarzyszki niedoli?moze załozymy klub uzalajacych sie nad soba?.... gdzie ta załozycielka...?ja moge byc prezesem...ogłaszam skladke na pomnik...

tylko jak ten pomnik bedzie wygladał?..ale mam humor?gadane jak...teraz to pewnie wszystkie uciekna...bo kasy nie maja....na pomnik.pomnik moze miec postac....hm....djacie mi pomyslec

Gość mam to samo co Ty
Ehh no co z tym netem?! wrrrrrrrr

Gość orient express
słuchajcie ja Wam mogę ten pomnik ulepić za darmo z gliny, tylko szybko się decydujcie bo za parę miesięcy będę ociężała co to ma byc za pomnik ;)

Gość mam to samo co Ty
'Szanas' czy to o tej zmianie nicka bylo skierowane do mnie?:)

hej martunia a jabłka jak?lubie jabłka...i czekolade..wcinam jak najeta czekolade...stan jak po zakochaniu nie wiem ale dobra... orient?a co ci sie blokuje?ty czy net moze wszystko na raz? no bo toak szczerze mówiac to co my baby mozemy....mam se kiece ubrac i na ulicei mrugac do facetów oczami? o ludzie jak ja głupio gadam i jescze to na forum wysyłam...moze sobie pójde co wy na to??

Gość orient express
a gdzie Ty tam będzisz sama po nocy lazla

o kurcaki orient to ty naprawde bedziesz miec bejbisa? jaaaaaa...ale fajnie bedziesz go mogła przytulac ile chcesz a on cie biedzie kochał mocniej nic 100 facetó jednoczesnie... z tym nickiem to do ciebie\"mam to samo co ty\"...czy jak to tam leci...za długi ten jest... z gliny?a co z asp?o ja....tylko nie mów ze kraków

Gość Martunia19
No i jestem, jestem :) Nie ma to jak chwilka przyjemności z jabłkami. Szans- dobrze cie rozumiem....ehhh....moje wady to sie za mna ciagna i ciagna jak tylko spojrze w lustro..brrr....a teraz zajadam sie paczkiem, choc wiem ze pozniej bede tego bardzo zalwoac :( i znow kolejny kilogram mi da w kosc...Swietny pomysl z tym klubem uzalaczy :D a z pomnikiem tym bardziej....ciekawie to wyglada ;]

Gość orient express
net mi sie blokuje, a ja sama też się często blokuję, ale źle nie jest, bo znowuż innymi czasami jeste bardzo odblokowana i dokonuję niemożliwego, ale szczerze mówiąć już ze dwa lata mnie tak przytkało. Ja jednak podejrzewam, że mój obecny stan to zmieni.

no masz racje po nocy to kicha...a do pubu sama nie pojde ...mam barmana podrywac?..lepiej chyba otworze czekolade... nad pomnikiem uzalaczy mysle jeszcze...to dosy trudne...moze rozkwaszony pomidor?albo....zakalec? czekajcie czekajcie musze przystopowac....raz....dwa....trzy głebokie oddechy cos jakiegos dopalacza dostałam...czasem tak mam głupawka jakas....

Gość orient express
Martunia, z tymi jabłkami to jakaś nowa dewiacja?, co się ujawnia na jesieni? nie Kraków - Poznań

Gość Anulka_20_
Martunia ja ciebie rozumie bo mam tak samo, tez nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi, i stałam sie przez to bardzo zamknięta w sobie :(

marunia i inne tam wszystkie naprawde takie samotne jestescie? no bo ja naprawde...qrde no:(hej orient ale jesli jestes w tym stanie to jakis czas temu samotna nie bylas....a martunia co?tez zero nic...jak ja?no i ta \"mam....\"tez?ło ludzie to sie spotkałysmy duszno mi

no dobra ale jaki macie problem. ja to generalnie niesmiała jestem. mówie duzo ale jak jakis facet sie bily to płochliwa kurka ze mnie:(a jak sie mi jeszcze podoba to strus pedziwiatr...poza tym nie umiem uwodzic..czekam na ksiecia na białym koniu i co?sie nie doczekam w tych czasach co najwyzej merolem białym ale wtedy...pewnie nie w moim typie bedzie...juz widze tych napakowanych gosci z solara:(....nie ma juz romantic bojsów....buuuu

Gość qrient express
szanas ja chwilowo jestem sama, mam faceta na stałe, ale mamy tylko siebie " w wielkim mieście", no teraz jeszcze tą "komórkę", tak mnie to bawi, że nie mogę hihihi

sa tu jacys romantycy!!!!!???no i uciekły wszystkie....kobitki....o a za oknem burza ...suepr atmosfera....anulka zyjesz choc ty?

Gość Anulka_20_
ja a jeszcze żyje, ale co to za życie w samotności....... :(

orient...fajnie no..a kiedy sie dowiedziałas o cizy?i jak to jestes czy nie jestes z tym chłopem?a fajny jakis chociaz?...

Gość qrient express
która anulka? ja to jestem bardzo romantyczna, ale życie jest takie nieromantyczne i też nieśmiała jestem, tzn w grupie ludzi, bo jak już zostanę z kimś tete - a - tete, to lepiej

Gość Martunia19
ehhh ;) JA tez WAS LUBIE. A z jabłkami jak z jabłkami- po prostu pychota....czasem dobrze sie cieszyc tak małymi aż wyjątkowo rozkosznymi rzeczami...i to raczej zadna dewiacja ;) A na jesieni to sie jeszcze pomysli... Pomnik-hmmm....a może ryczaca mucha w sieci pajaka ;] hehe....jak ktos wie ze juz po nim to od razu by sie tylko uzalal.... Poza tym net tez mi cos nie za dobrze dzis funkcjonuje....strasznie powoli ....ale ujdzie...poki dziala;)

Gość qrient express
no fajny, fajny, fotograf, tak jak ja ;) dziś się dowiedzialam na 100%

przepraszam was za literowki ale jakos tak szybko pisze i nawet nie przeczytam...kiedys robiłam bilans ...samotnosc zwiazek plusy minusy...w sumie...prawie po równo wyszło nie wiem jak wy ale ja przechodze takie fazy. jest miesiac gdzie ciesze sie ze jestem samotna mam tyle czxasu dla siebie..powiedzmy ze tyle i w ogole nic mnie nie ogranicza nic...wiesz no lu...a jest miesiac gdzie czarna dziura rozpacz i w ogole deprecha.tych drugich jest znacznie wiecej:(...własnie ten jest taki...chociaz juz sama nie wiem...zreszta ja to juz przestałam wierzyc ze mnie ktos pokocha....

Gość qrient express
Martunia no właśnie, jest super sposób na lekkie doły - robienie listy ulubionych i najprzyjemniejszych rzeczy pomysl z filmu Pillowbook

kto by chiał taka wstretna szanas o dzis orient?!o jaaaa...to musi byc dziwny stan...kurcze zazdroszcze ci tego mezczyzny...o jaaa....chce mi sie beczec:(ze smutku