Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martunia19

Nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi, nikt nie chce mnie przytulić!!

Polecane posty

Gość rosyKropelka
eee biologia biologią.... młode jesteśmy przecież - ja mam 21 :)

Gość rosyKropelka
jest tu jeszcze ktoś? polecieli....:(

no ja te 21...ale jak mi przyjdzie czekac jeszcze 21 to bedzie zaaaa póóóózno

Gość rosyKropelka
cholipcia.. wszystkich odstraszam.... trzeba coś z tym zrobić i to szybko... ;)

Gość kropkaaa
Ale kobieta wybiera. Nie chciałabym byc na miejscu faceta, który dostał kosza.

Gość Martunia19
no...juz nas coraz wiecej....Cześć - rosyKropelka i oglert!Zimna noc nadchodzi trzeba sie wspierac ;)

Gość rosyKropelka
eeee zobaczysz - poznasz kogos szybciej niż myślisz :)

polecieli polecieli....ja se weszłam bo widze o topic z tematem dla mnie i tak juz jestem tu i jestem ....sie rozinał a stał w miejscu jak nie weszłam...tzn ....dwie osoby były ...qrcze nadal mi kiepsko

Gość oglert
Każdy może dopóc przeznaczeniu troche i wybrać swoją drogę.JA wybrałem samotność do końca bo tak chce .Gdybym chciał juz dawno miałbym dziewczynę .Tutaj zas widze smutek z powodu samotności czym jest to spowodowane?

Gość rosyKropelka
no witam witam :D Martunia - my to sie chyba juz na innym topiku spotkałyśmy :) o tematyce bardzo podobnej do tej...

Gość rosyKropelka
dlaczego chcesz być do końca życia sam? :(

Gość rosyKropelka
ja tam bym chciała kogoś mieć... nie spieszy mi sie, ale na pewno nie chcę być sama na zawsze!

Gość kropkaaa
Ja właśnie tego też nie rozumiem. Moim zdaniem na wszystko przyjdzie czas, na miłośc też. Ja byłam w związku, w którym czułam, że się duszę. Dopiero jak on się skończył, zaczęłam doceniac samotnośc. Samotnośc nie jest zła. Powinniście się z tego cieszyc, że możecie robic na co macie ochotę. Czy trzeba doświadczac aż tyle co ja, żeby zacząc tą nieszczęsną samotnośc doceniac?

Gość oglert
sorry ,ale facet może zrobić pierwszy krok?To ja trafiałem na odważne kobiety bo kilka pytało mnie wprost czy chce z nimi chodzić.Oczywiscie ja juz wybrałem swoją drogę .Powiedziałem im ,ze mam dziewczyne przeciez nie powiem ,ze nie chce miec dziewczyny.No tak jest wygodniej nie mówie o imprezach .Ale jakoś mi to życie pasuje.

Gość rosyKropelka
Ja lubię swoją samotność. Ale jednak przygnębia mnie fakt, że jeszcze nie miałam chłopaka.. Mam wrażenie że nie korzystam w pełni z życia...

Gość oglert
rozumiem

Gość rosyKropelka
coż... nie każda dziewczyna jest taka odważna.... A zresztą , moze i bym zrobiła pierwszy krok, ale nie mam do kogo! :(

Gość Martunia19
rosyKropelka- hehe....miło cię widzieć :) ja rzadko bywam na forum jako uczestniczka...i nie wiem czy chodzi ci o mnie ale to nawet dosc prawdopodobne ;] Oglert- moze mi sie tylko tak wydaje...ale czuje ze cos ukrywasz...samotnosci sie nie wybiera poza tym...bo ona nas ma juz od poczatku....jak ci moze pasowac bycie caly czas solo...nie czujesz potrzeby byc z kims...chocby dla eksperymentu by sprawdzic jak to jest...i wtedy dopiero mozna cos mowic o wyborze swej drogi....trzeba wpierw znac wszystkie za i przeciw bo inaczej to nie jest wybor drogi zyciowej tylko wegtacja;]

Gość oglert
Masz racje.Ale ja tak wybrałem i tak czuje.Może po częsci przez to ,że nie chcem miec dzieci ,a wiekszosc kobiet chce.JEst wiele przyczyn.

Gość oglert
moze i masz racje

Gość ZUZA28
hej dziewczyny ja też jestem samotna choć powiem wam że nie powinnam bo mam męża.zazdroszczę wam że jesteście jeszcze pannami zanim wybierzecie tego jedynego dobrze się zastanówcie czy to napewno ten faceci to aktorzy i trzeba strasznie uważać także nie załamujcie się aż tak tą samotnością pozdrawiam i głowy do góry!

Gość rosyKropelka
heh Martunia... no to moze to nie bylas Ty... :D juz sama nie wiem... W pełni sie z Tobą zgadzam - w życiu trzeba wszystkiego doświadczyć.. ale nasz samotnik z wyboru chyba już coś niecoś sprawdził jeśli chodzi o związki... czyli właściwie - ma nad nami przewagę praktyczną, a my mozemy jedynie snuć własne wizje i przypuszczenia ;) Zuza - a dlaczego czujesz sie samotna? i skąd mamy wiedzieć który facet nie gra przed nami? jakies rady dla przyszłych żon? ;) oglert - niektóre kobiety także nie chcą mieć dzieci... Twój argument jakoś do mnie nie przemawia... bycie z kimś nie jest równoznaczne z posiadaniem dzieci...

Gość oglert
jest wiele innych przyczyn.Lubie samotnosc tak po prostu.

Gość ZUZA28
jestem samotna dlaczego? przeczytaj tytuł to wszystko mówi a co do drugiego to niestety nie wiem jak to rozpoznać który facet gra ale naprawdę uważajcie bo możecie mieć piekło zamiast życia! nie dam wam rad bo każdy człowiek jest inny i to chyba ja mam takiego strasznego pecha! trochę wam zazdroszczę wieku i tej wolności jeszcze raz radzę zastanówcie się zawsze dwa razy bo możecie potem tęsknić do tego co teraz uważacie za horror!

Gość oglert
Ty nie rozumiesz ,ze ja wybrałem taką drogę .JA też za bardzo nie wiem czemu tak jest .Rónież wiele rzeczy nie rozumiem na przykład dlaczego ktoś chce miec 10 dzieci albo zostaje matką w wieku 16 lat.Jestem za stary ,zeby sie zastanawiac sie dlaczego .

ej zuza az tak zle?? no i jak tu optymalnie wybrnac?tsak ja tp bym mogła zaznac wszystkiego dopiero wybrac...no tak jest olgierdzie...moge tak mówic..wiadomo o kogo chodzi jakos masz inaczej w tym nicku ale...tak mi sie zapamietales. a miałes juz jakas dziewczyne ze tak powiem na powazniej ze tak zdecydowałes??nic nigdy ero??

ej zuza az tak zle?? no i jak tu optymalnie wybrnac?tsak ja tp bym mogła zaznac wszystkiego dopiero wybrac...no tak jest olgierdzie...moge tak mówic..wiadomo o kogo chodzi jakos masz inaczej w tym nicku ale...tak mi sie zapamietales. a miałes juz jakas dziewczyne ze tak powiem na powazniej ze tak zdecydowałes??nic nigdy ero??

Gość Martunia19
Ojjjj...cos tu nie gra....mam spore problemy z interentem....dopiero teraz udało mi się w końcu tu wejść znowu....Ehhh...dzis widać zły dzień na łączenie się ;] .... No to poki mam jeszce jakies połączenie...kilka słów..... Halo Zuza28...fajnie ze jesteś! rosyKropelka -nom....nei ma to jak śnić....to obok jedzenia...moje obecnie ulubione zajecie ;) Oglert- ehhh....robisz sie teraz w moich oczach troszke smieszny, tak cos myslalam na poczatku ze moze po prostu cenisz religie nad milosc fizyczna i zamierzasz byc ksiedzem...ale to tylko moje naiwne zgadywanie, a moze nie?:> Ciekawi mnei co myslisz o celibatach i czy ty przypakiem sam sie w to nie bawisz?? To tylko tak z ciekawosci ;] pytam No i co do tych dzieci...to widac ze masz jakis uraz w tej kwestii....poza tym chyba sam wiesz ze troche niedzisiejszy...bo kobiety teraz bardziej mysla o swymych sprawach, pracy, studiach niz by miec dzieci....no chyba ze wpadka...