Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 KROSTY

AKNEMYCIN PLUS- kto uzywal?

Polecane posty

Go艣膰 aaa-nka
Eryku a pijesz mleko ? - film 艣wietny - polecam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 eryk17
nie nienawidze mleka .Odzywaim sie zdrowa nie jesm slodyczy ani zadnych fast foodow . Pije czesto zielona herbate a mimo to nic nie pomaga . NIe wiem moze to jeszce za wczesnie i trzeba troche zaczekac na dzialanie aknemycinu . Mam nadzieje ze wypali acha i dzieki za rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shrekula
" aaaaaaaaasiunia u偶ywa艂am nawet d艂ugo, na poczt膮ku pomaga艂, bo sk贸ra jeszcze nie by艂膮 przyzwyczajona do erytromecyny (g艂贸wnego sk艂adnika tego leku) ale po jakim艣 czasie przesta艂 dzia艂a膰. poza tym mia艂am po nim wiele problem贸w z cer膮 poniewa偶 ten lek jest tak silny 偶e "wypala" na sk贸rze takie czerwone "placki". wygl膮da to jak poparzenie. Dotatkowo baaaaaaardzo 艂uszczy艂a mi si臋 sk贸ra co wygl膮da艂o baaardzo nieefektownie. a i jeszcze dodam, 偶e strasznie wysiszy艂 mi cer臋 i z suchej zmieni艂a mi si臋 na alergiczn膮, bo strasznie mi 膮 podra偶ni艂. teraz musze u偶ywac tylko delikatnych krem贸w dla alergik贸w. pozdrawiam i 偶ycz臋 mi艂ego stosowania- mo偶e Ty zareagujesz na niego inaczej " Stosuje aknemycin bardzo d艂ugo. tylko on mi pomaga. jest dok艂adnie tak jak powiedzia艂a kole偶anka. widocznie lek by艂 dla Ciebie du偶o za silny, je艣li kto艣 ma t艂usta cer臋 i powa偶ne problemy jest on idealny. Aknemycin trzeba stosowa膰 z przerwami by sk贸ra mog艂a si臋 odzwyczai膰 i zacz膮艂 on ponownie dzia艂a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spectacularly
偶eby aknemycin zadzia艂am jak nale偶y to trzeba przyjmowa膰 go co najmniej 11 tygodni ;) tak powiedzia艂a mi dermatolog i tak te偶 bodajze pisze na ulotce .. ja razem z aknemycinem storuje metronidazol i tetracyclinum (antybiotyk) . Mam nadzieje, ze w ko艅cu pomo偶e .. ahaa .. a przede wszystkim to 50% leczenia to dieta, dieta i jeszcze raz racjonalna dieta ;) czyli jesc warzywka, pi膰 wod臋 lub herbatki zio艂owe (potrawy lekkostrawne) a nie t艂uste, sma偶one mi臋sa, kole, zupki chi艅skie i potrawy maj膮ce w sobie E ;) ( ci臋偶kostrawne) ;) 偶ycz臋 Wam jak i sobie te偶 udanego leczenia :D (ja ju偶 si臋 lecz臋 4 lata;/)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zojda
Witajcie!!! Uzywam Aknemycin od 2tyg i juz po dwoch dniach zobaczylam poprawe-moje pryszcze ciut sie zmniejszyly woko艂 nich otoczka sie wysuszy艂a,niewidac zaczerwienienia.teraz od tego czasu mam wreszcie czysta twarz bez syf贸w!! Jest to antybiotyk (z recepta). Zawiera sub. czynna erytromycyny i sub. pomocnicze; etanol,glicerol,fosforan,poliwidon,laurylopoliglikol.25ml kosztuje okolo30z艂 Wystarczy uzyc go w okolice gdzie znajduja sie zmiany skorne. Pieczenie '' moze'' wystepowac poniewaz lek jest silny Bardzo dobry Antybiotyk Polecam !! POzdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga9921
hej dziewczyny jak Wasze buzie po Aknemycium Plus ??? ja mam od kilku mc problemy z cera ale najbardziej w okolicy 偶uchwy po dw贸ch stronach i na czole;////takie grudki jakie艣 ;( masakra a najlepsze jest to ze za miesi膮c mam swoje wesele nigdy nie mia艂am takich problem贸w na sk贸rze ;/a teraz nie wiem co robi膰 czy to mi pomo偶e czy b臋d臋 jeszcze gorzej wygl膮da膰 ;/tego si臋 boje najbardziej jeszcze chwila jest do wesela ale nie du偶o pomocy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga9921
napiszcie jak wasze sk贸ry po tym p艂ynie bardzo jestem ciekawa czy to cos pomaga i po ilu ;/ pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WUsi
Ja u偶ywa艂am aknemycin, przepisa艂 mi go dermatolog. Ale niestety, na pocz膮tku mia艂am wra偶enie, 偶e dzia艂a, ale i tak nie by艂o to jakie艣 艣wietne dzia艂anie. Przesta艂 dzia艂a膰 i tyle, ja ju偶 si臋 lecz臋 kilka lat, jako艣 si臋 przyzwyczai艂am do tr膮dziku, czasem wzbudzam nadziej臋u siebie, 偶e to minie, ale mia艂am ju偶 tyle lek贸w, retinoidy (niestety to by艂a niedoko艅czona kuracja), azytromycyn臋, nie dzia艂a nic.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shrekula
roztw贸r jest najlepszy do cery t艂ustej, ma艣膰 nat艂uszcza cer臋 dodatkowo wi臋c cerom t艂ustym, takim jak moja zupe艂nie odradzam. 偶elu r贸wnie偶 nie u偶ywa艂am ale roztw贸r jest najsilniejszy. Aknemycin i aknemycin plus pomaga tak jednorazowo, kolejna buteleczka ju偶 nie b臋dzie tak skuteczna nawet po odczekaniu 3 tygodni pomi臋dzy kolejnym opakowaniem jak jest zalecane. cera przyzwyczaja sie do erytromycyny i tretoiny oraz innych zwi膮zk贸w pomocniczych. nie na ka偶dego dzia艂aj膮 tez te dwa podstawowe zwi膮zki zawarte w tym leku. wiec je艣li na kogo艣 aknemycin nie podzia艂a艂 od razu z przepisu dermatologa nie warto i艣膰 drugi raz do tego samego dermatologa. tak wi臋c je艣li nic nie pomaga polecam pigu艂ki hormonalne do tego co jaki艣 czas oczyszczanie u kosmetyczki i kwasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felindra ;0
powiem Wam 偶e ja sie lecze na tradzik od wrzesnia 2009 roku takze to wychodzi jakies 9 miesiect ;) na poczatku nie bylo poprawy a maialm okropna ca艂膮 twarz ;/ ale powtem bra艂am antybiotyk TETRARYSLAL , po jego zazywaniu mialam problemy z bilirubina (skladnik krwi) wiec przestalam brac :) potem witaminy nowe leki tj. akneroxid , skinoren , epiduo :) no i tyeraz wlasnie aknemycin plus ;) nie wiem jeszcze jakie jest jego dzialanie ale po wczesniejszych lekach nienmam prawie nic krost na buzi :) jestem zadowolona z mojego deramtologa ;)pomogl mi naprawde ;) mam teraz wieksze powodzenie u plci przeciwnej ;) wiadomo ;p pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zojda
Witam wszystkich , chcialam napisac cos zaskakuj膮cego ot贸偶 miesiac temu skonczyl mi sie aknemycin (antybiotyk ,kt贸rym sie tak chwalilam ze po jego uzyciu bylo wszystko ok.) ale po ukaszeniu komara posmarowalam miejsce uklucia ma艣ciom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zojda
Witam . Odkty艂am dosy膰 dziwna ma艣膰 na tr膮dzik . Ot贸z to niejest na wypryski ale od kad skonczyl mi sie aknemycin zaczelam uzywac FENISTIL masc na ukaszenia komara .Wiem ze to glupie ale moja twarz dostala zdrowy wyglad bez wyprysk贸w . to nie jest zart . naprawde warto sprobowac . poco placic 50 zl za aknemycin ? kup masc FENISTIL. wypr贸buj . przekonajce sie o jego dobrym i skutecznym dzialaniu . O infomacje jego uzyciu prosze pisa膰 Pozdrawiam ;***

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zojda
Witam . Odkry艂am dosy膰 dziwna ma艣膰 na tr膮dzik . Ot贸z to niejest na wypryski ale od kad skonczyl mi sie aknemycin zaczelam uzywac FENISTIL masc na ukaszenia komara .Wiem ze to glupie ale moja twarz dostala zdrowy wyglad bez wyprysk贸w . to nie jest zart . naprawde warto sprobowac . poco placic 50 zl za aknemycin ? kup masc FENISTIL. wypr贸buj . przekonajce sie o jego dobrym i skutecznym dzialaniu . O infomacje jego uzyciu prosze pisa膰 Pozdrawiam ;***

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patus艢
Ja stosowalam Aknemycin i na pocz膮tku to pomoga艂o tak ze 艂oo , bylam bardzo zadowolona, ale po jakim艣 czasie moja cera przyzwyczi艂a si臋 i przesta艂o dzia艂ac teraz biore antybiotyki doustne i jakies w ma艣ci od dermatologa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olaolaijasoi
Ja bior臋 Aknemycin Plus dwa tygodnie i do tego jakie艣 Laktocer z cynkiem. Oczywi艣cie po 2 tygodniach nie ma co si臋 spodziewa膰 cud贸w, ale musz臋 przyzna膰, 偶e pryszcze z policzk贸w i z brody mi 艂adnie zesz艂y, ale nie by艂o to nic specjalnego. Czo艂o natomiast, kt贸re jest bardzo dotkni臋te tr膮dzikiem, ani drgnie. Znaczy.. w niekt贸rych miejscach krosty zesz艂y, ale pojawi艂y si臋 nowe, wi臋c sensu nie widz臋. Bra艂am wcze艣niej miesi膮c Epiduo, ale pani doktor stwierdzi艂a, 偶e to za s艂aby lek na mnie. No zobaczymy jak to b臋dzie. I jeszcze chcia艂am zauwa偶y膰, 偶e Zineryt, kt贸ry jest chwalony w internecie przez u偶ytkownik贸w, ma ten sam sk艂ad, wi臋c mo偶e nie wszystko stracone ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gir
ja stosuje dopiero tydzie艅 aknemycin plus na cere tr膮dzikow膮, t艂ust膮 i przepi臋knie zareagowa艂a twarz na to, akurat mi czo艂o idealnie raz dwa wypali艂o wszystko chyba w 3 dni (na czole mam sporadycznie pryszcza ale akurat mia艂臋m 3) i potem jeszcze tak profilaktycznie przeciera艂em ale przesta艂em przedwczoraj bo mi si臋 strasznie tam sk贸ra z艂oszcza艂a, a偶 takie jakby strupki si臋 zrobi艂y. tylko przemywam to tonikiem mam taki dla alergik贸w, 0 alkoholu. Natomiast na policzkach i bokach (tam gdzie mam najwi臋kszy problem) skrajnie to wypali艂o i widz臋 jak to si臋 z dnia na dzie艅 goi i zostaj膮 takie .... nie wiem jak to opisa膰 placki czerwone :) one z dnia na dzie艅 si臋 zmniejszaj膮 ... kolejne superdzia艂anie to od tygodnia ani jednego nowego pryszcza nie mam .. mo偶e jeden malutki wychodzi艂 to odrazu si臋 spali艂. Ma艂o wychodz臋 z domu, wi臋c 偶aluzje na okna i story i 艂aduje 2 razy dziennie wieczorem i rano (trzeba unika膰 s艂o艅ca) wieloletnim standartem czyli najpierw mycie r膮k antybakteryjnym myd艂em, nast臋pnie 偶elowy oczwyszczacz do twarzy, delikatnie masuje z 3-4 minutki nast臋pnie delikatnie zmywam wszystko wod膮, susz臋 r臋cznikiem potem czekam oko艂o 10 minut ak mi sk贸ra wyschnie o ko艅ca nast臋pnie 艂aduje aknemycin plus na czyst膮 i such膮 sk贸re. na ulotce jest zapisane 12 tygodni max to stosowa膰. w ten tydzie艅 zesz艂o mi co艣 1/3 buteleczki, laduje na ca艂膮 twarz opr贸cz okolicy oczu i ostatnio te偶 czo艂a kt贸re ju偶 przepi臋knie mi si臋 oczy艣ci艂o ... w podejrzanie szybkim tempie. jak mi str贸pki zejd膮 i sk贸ra na czole z艂apie oddech to dalej tam przetre. mimo sceptycyzmu do dermatologi jestem naprawd臋 zaskoczony pozytywn膮 reakcj膮 na ten lek. mimo wszystko jak nie pomo偶e to zrobi臋 to co si臋 bardzo obawiam czyli id臋 na izotek i ko艅cz臋 zabaw臋 z tr膮dzikiem raz na zawsze. chcia艂em tego unikn膮膰... my艣l臋, te偶 aby przed zastosowaniem izoteku zobaczy膰 jak sk贸ra reaguje na g艂owny sk艂adnik i wzi膮艣膰 np. izoziaje i spr贸bowa膰 jak ab臋dzie reakcja... ale ja ju偶 naprawd臋 jestem zdesperowany na maxa. ju偶 z ch臋ci膮 bym przej艣膰 do etapu likwidowania blizn potr膮dzikowych a najlepiej do wymazywania histori tej choroby z mojego 偶ycia bo mnie to bardzo oci膮偶a psychicznie, po prostu mam do艣膰. przedtem stosowa艂em ju偶 chyba wszystko co maj膮 w aptekach, kiedy艣 szacowa艂em ile mnie to wszystko kosztowa艂o przez te wszystkie lata to wysz艂o 艂adnie ponad 20 000 PLN z wizytami i ca艂膮 opraw膮 ... ironicznie pozdrawiam koncerny co robi膮 niebotczn膮 kas臋 na ludziach z strasznie obci膮偶aj膮cym psychik臋 w bardzo wa偶nym etapie 偶ycia, szajsie kt贸re w wi臋kszo艣ci nic nie daje. Teraz jakbym wr贸ci艂 do czasu jak pierwszy raz si臋 zg艂osi艂em do dermatologa (jak ja wtedy wygl膮da艂em to nawet nie chce pami臋ta膰, mam dwie fotki tak na przykr膮 pami膮tke cyst prawie na ca艂ej twarzy- sajgon normalnie) to bym go najpro艣ciej przekupi艂 (jakby nie chcia艂 si臋 przekupi膰 to bym szukam kolejnego przekupnego), 偶eby mnie nie denerwowa艂 wszystkimi 偶elami, ma艣ciami, herbatkami, zio艂ami, cynkami, dro偶dzami, antybiotykami, siarkami i ca艂膮 reszt膮 tego szajsu i odrazu bra艂 izotek do skutku! HOUGH ! :) pozdro pryszczaci i tak jeste艣my najprzystojniejsi ... jak nie wierzyz to popatrz na Brad Pitta czy innych top aktor贸w :) ka偶dy z nich mia艂 du偶y problem .. :) G艂owa do g贸ry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulazz
Ja stosuuje aknemycin plus p艂yn od 3 dni....pewnie mnie wy艣miejecie ale szczerze powiem 偶e jestem za艂amana jego dzia艂aniem poniewa偶 tak wszystko na przek贸r co piszecie skura o dziwo nie 艂uszczy si臋 ale mo偶e to dlatego 偶e u偶ywwam na dzien krem nawil偶aj膮cy po drugie jest tylko troche podra偶niona a po trzecie pryszcze mam coraz wi臋cej !!!! Czy to znaczy 偶e powinnam go odsun膮膰 jak mi nie pomo偶e do 7 dni ? nie wiem...jestem za艂amana i czy przy braniu tego leku mo偶na si臋 maowa膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izotek
izotrytoneina ( IZOTEK) jest na bardzo ci臋偶kie przypadki tr膮dziku ! zazywa sie go pod scisla kontrola lekarza. kuracja kosztuje 200 z艂 miesiecznie przez p贸艂 roku. wypadaj膮 w艂osy, wyniszcza si臋 watroba, wystepuja zabrzunia osobowo艣ci..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tazp
mi pomogl!! a;le moialem w plynie i zniknely mi krosty na glowie naprawde jestem zadowolny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimim
witam .. chcia艂bym sie dowiedziec jak stosowac ten lek . poniewaz na ulotce nic konkretnego nie jest napisane . a zapomnialem sie wypytac lekarza . chodzi mi czy odrazu zmywac lek z twarzy czy go zostawiac .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajajaaaa
Gdyby by艂 kto艣 zainteresowany - sprzedam Aknemycin plus. Kupiony tydzie艅 temu, z d艂ug膮 dat膮 wa偶no艣ci, Niestety okaza艂o si臋, 偶e mam uczulenie na ktory艣 ze sk艂adnik贸w i nie mog臋 go u偶ywa膰. Cena nowego to ok 60 z艂, ja sprzedam za 35 ju偶 z przesy艂k膮. Ch臋tne osoby prosz臋 o kontakt na forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajajaaaa
PS. W Warszawie mo偶liwy odbi贸r osobisty;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdjklghhh
witam, nadal masz do odsprzedania? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdjklghhh
podaj swoj email albo gg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajajaaaa
e- mail : pku_89@wp.pl odezwij si臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KingaK_1412
U偶ywali艣cie leku co si臋 nazywa Aknemycin? Bo szuka艂am komentarzy dotycz膮cych tego preparatu i nie wiem co my艣le膰. Mo偶e mogliby艣cie co艣 powiedzie膰 mi o tym prepearacie? Jest sens go kupowa膰, znacie jakie艣 zamienniki? Tu przeczyta艂am troch臋 opinii o Aknemycin: http://www.listalekow.pl/aknemycin/ - my艣licie, 偶e warto si臋 tym zasugerowa膰? Wola艂abym si臋 nie i wyda膰 bezsensownie sianko, dlatego pytam Was. Dzi臋ki za wszelkie porady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
B臋dziesz tak po kolei pyta膰 o wszystkie mo偶liwe leki na tr膮dzik? Bierz te leki, kt贸re zaleci艂 Ci dermatolog. Forum nie jest od leczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprzedam Aknemycin , mam tak偶e Finacea 偶el Cena w aptece 50 z艂,odsprzedam za 35 (w cenie koszt przesy艂ki) nowy,nieu偶ywany. Dermatolog przepisa艂a mi, ale nie potrzebuj臋 Rewelacyjny na tradzik Zainteresowanym mog臋 przes艂ac zdjecia d4nce.of.shadows@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tr膮dzikowa wojowniczka
Ja Aknemycinem Plus lecz臋 si臋 od kwietnia, dermatolog po sko艅czeniu 1 buteleczki przepisa艂a mi drug膮 i po tym ma艣膰 locacid, zakaza艂a opalania i na twarz zaleci艂a krem z filtrem. Troch臋 ju偶 min臋艂o, a dopiero jestem w po艂owie drugiej buteleczki i musz臋 powiedzie膰, 偶e na prawd臋 jest spora poprawa. Kiedy艣 m贸wi艂am sobie, 偶e jak b臋d臋 mia艂a 艂adn膮, g艂adk膮 cer臋 to mo偶e zaczn臋 troch臋 si臋 "makija偶owa膰", bo jako艣 nigdy tego nie praktykowa艂am z powodu grudek i wypuk艂ych pryszczy, kt贸rych nie da艂o si臋 ukry膰. Teraz kiedy mam 艂adn膮 buzi臋 nawet nie my艣l臋 o jakichkolwiek podk艂adach, pudrach, czuj臋 si臋 super bez makija偶u i wr贸ci艂a mi pewno艣膰 siebie. Najbardziej si臋 jednak boj臋 tego locacidu... I tego, 偶e problem znowu mo偶e powr贸ci膰, bo zbli偶a si臋 jesie艅/zima, a jak wiadomo ten okres nie jest najmilszy dla naszych buziek :( Chcia艂abym w ko艅cu wygra膰 t臋 bitw臋 z uci膮偶liwym tr膮dzikiem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poziomka_e
Sprzedam aknemycin plus- 30 z艂. Niestety po trzech zastosowaniach musia艂am odstawi膰, poniewa偶 mnie uczuli艂 :-/

Udost臋pnij ten post