Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaa

Dlaczego to kobiety maja ten nieszczesny DAR i muszą rodzić???

Polecane posty

Gość buhahaha
melisanko ruchaj sie ile możesz to ci mniej cipsko potną przy porodzie, wieeeelogodzinnym...

Gość pliszkaaaa
a tak przy okazji wolę być karierowiczką niz rozpłodówką z rozciętą cipa a ty jestem mozesz gadac co chcesz - i tak ci nie uwieżymy

Gość melisana
agilllllllla : To że twoja mama się nie myła, miała wały tłuszczu, pryszcze, ropniaki to nie znaczy że wszystkie kobiety po ciązy tak wygladają? A raczej sorry? O czym Ty mówisz? Nie wierze że masz 36 lat bo piszesz jak szalona 15nastka. Jak Dojarzała kobieta może pisac o tym że kobiety po ciazy sie nie myja i mają ropniaki? Wiadomo na internecie każdy może być każdym, a ty słonko nie masz nawet 18nastu lat.

Gość buhahaha
jestem ---- jak ci tak żal to wysraj jeszcze piątkę -- kto ci broni, a taka laska z ciebie jak ci sie pochwa zużyje to odbyt do analu zostanie

Gość Jestem--------------
Nie musicie i nie mam rozcietej cipy, gdyz przy zadnym z porodów nie miałm naciecia krocza. Strasznie agresywne jestescie. Jakies kompleksiki. Co brzydulki i żaden Was nie chce.

Gość pliszkaaaa
do Jestem - idź pieprzyć te brednie swoim kolezankom twego pokroju - mnie takie gadki po prostu smieszą. jesli faktycznie by było wszystko ok to ys się tym cieszyła a nie pieprzyła o tym nam na kafe. Podejrzane to jak cholera. I wiesz co - mnie ciebie żal - bo nigdy nie zaznasz co to znaczy czuć miłość męża tylko do ciebie i wiedziec ze jest z toba bo cie kocha a nie dlatego ze macie dzieci

Gość trochę dosadnie się
wyrażasz Melisano ale masz dużo racji i poukładane w głowie, dzięki Bogu że nie same kretynki teraz wśród młodzieży.

Gość agilllllllla
melisa - mierzysz ludzi swoją miarą?? w gimnazjum czytc nie nauczyli - a ja nie pisałam o ciężarnych tylko ci tłumaczył dziewczynko ze jakbys miała te ropniaki to mylsisz ze bys była pociagająca??? naucz się czytać bo dzieci to każdy umei robić do Jestem - zal mi cię kobieto, musisz być bardzo nieszczęsliwa skoro wypisujesz takie rzeczy

Gość buhahaha
jestem ---- kochanie absolutnie nie wierze ze nie miałaś nacinanego krocza, no ale cóz nie udowodnimy tego ale spiewaj sobie co ci na jezyk przyniesie

kurcze...przeczytałam ostatnią stronkę i już mam dość...szkoda słów!! Żaden facet nigdy nie dowie się jakie to uczucie,gdy dziecko po raz pierwszy poruszy się w kobiecym łonie...żaden!!To jest piękne.Nie wypisujcie bzdur i opanujcie się troche.

Pliszko, i tu własnie widac ze nie masz pojecia o miłosci. Miłosc do męza jest zupełnie inna niż do dzieci i jedna drugiej nie wyklucza .Strasznie zdesperowana jestes. Pewnie nie masz dzieci, facet Cie nie kocha a przy okazji straszna z ciebie paszcza. Rozumiem, ale zamiast się tu wściekac znajdz sobie dobrego psychologa, albo jeszcze lepiej faceta.

Gość tez sie zgadzam ze smutaską
jakbym była brzydulą z nadwagą to bym się chyba utratą urody nie przejmowała :O Skoro Ciebie nie rozcinali - to musisz sobie być tam baba fest :O I nie pisz mi, że po trójce dzieci masz pochwe wąziutką bo nie uwieże :P

Gość melisana
Jak dobrze, że ktoś też jest po mojej stronie. A to jest tak, że ludzi nie ocenia się po wieku. Niektórzy mają poukładane w głowie już wieku 15 nastu lat, ale są tacy co nigdy nie mają. A pojazdy na mnie ze względu na mój wiek sa zupełnie nie na miejscu.

Gość portret psychologiczny
melisana - typ zwykłej dziewczyny ze zwykłego domu, rodzice biedni, prawdopodobnie jedno z nich nawet nie ma matury, powstała z wpadki dzięki czemu matka i ojciec nie poszli na studia, ona chce to nadrobić, nie ma ambicji ale robi wszystko bo tak trzeba, wszyscy studiują - ona też, kolezanki mają dzieci - ona też, brak swojego zdania, brzydka wi ec jej nie zalezy, typ w stylu chojraka - ze co to nie ja a jak przyjdzie co do czego to sie kuli

errata -uwierzy rzecz jasna

Łatwo to udowodnic (mówie o nacinaniu krocza) Rodziłam trzy razy w szpitalu świetej Zofii w Warszawie. Wystarczy tam zadzwonić i zapytać sie oni nie nacinają tam krocza, chyba, ze jest to konieczne. A wcale tak czesto nie jest. Jest to rutynowy zabieg i powoli dobre szpitale sie z tego wycofują.

Gość pliszkaaaa
tak tak - po twojej sronie jest ten ktoś za kgo sama się wpisałaś a to dobre hahahahahahahahahahahahaha a ty słonko mylisz się troszkę - ci strsi mają większe doświadczenie i więcej oleju w głowie a nie kierują się instynktem i to zwierzęcym do Jestem - współczuję ci kobieto w dalszym ciągu, musisz być bardzo nieszczęsliwa (pewnie z powodu uziemienia w domu)

Gość macierzyństwo to
najpiękniejsze doznanie w życiu kobiety i żadne ujadanie zwichniętych psychicznie feministek tego nie zmieni. To, że niektóre indywidua negatywnie wyrażają się o rodzeniu dzieci i nie chcą ich mieć tylko mnie cieszy - po co płodzić więcej kalek umysłowych.

Gość co za różnica
a co za różnica - nacięte krocze a rozciągniete jeszcze bardziej bez nacięcia????

Gość melisana
Pudło. Moi rodzice sa po studiach. Moje koleżanki nie mają dzieci, żadna z nich. Swoje zdanie mam zawsze - tu jest przykład. Nie jestem brzydka, wręcz przeciwnie mam ogromne powodzenie. Cos jeszcze chcesz o mnie powiedzieć?

Dziewczyny poczytajcie trochę krocze rozciąga sie i wraca do normy w bardzo zsybkim czasie. Porozciągane i po cięzkim porodzie może nie wrócić, ale zazwyczaj nwszystko wraca do normy razem z obkurczajaca sie macica.

Gość ANIOŁEK 20
weźcie się odpierdolcie od tej meliski!! jedna napisała zjebke to juz wszystkie chórem za nią sie zgadzają!! po to chyba jest to forum żeby się wypowiadać co kto myśli!! a wasze wypowiedzi polegaja tylko na wzajemnym obrazaniu się którą więcej wyruchało i te sprawy... żałosne jesteście niektóre.. pliszkaaaa czyżby ze stalowej woli???

Gość pliszkaaaa
tak tak Jestem - moze nam jeszcez wmówisz ze kochałas się na drugi dzien po porodzie i było ekstra - mega orgazm co??? melisa - przykład gówniary który nie może pogodzić się z rozpoczeciem roku szkolengo

Hugo - dziecko to nie drugi facet, że jak sie pojawia to kobieta przestaje Cie kochac. Szkoda dla Was czasu. Do widzenia

Gość agilllllllla
DOBRA - ja proponuję gadać w naszym gronie i olewać nawiedzoną Jestem i podlotka - melisane.

Gość malinaaa27
taki facet co jest z wami tylko dlatego ze moze was ruchać, nic od was nie chce ale ten co was kocha i sie z wami ozeni chce miec syna znajdzcie mi powaznego faceta (nie mowie o tych waszych co was w klubach ruchaja) ktory nie chce miec syna? bzdura!!!!!!!!!!! i pewnego dnia kazdy facet was kopnie w dupe, jak juz bedziecie stare i brzydkie, i znajdzie sobie taka kobiete ktora da im dziecko

Gość pliszkaaaa
no nareszcie idź kobiieto nawiedzona i nie wracaj mam wrażenie ze to był typ matki polki - ciągle tylko gotuje, pierze, sprzat, prasuje, zmienia pieluchy i pilnuje dzieci a wieczorem w necie wypisuje jak to kocha zeby wmówić sobie ze tak naprawde jest

Wolę nie ryzykować , że jednak nie wróci :) ja po prostu nie mam instynktu macierzyńskiego, jeśli już lepszy byłby ze mnie ojciec :) Mogę się z dziećmi pobawi, poczytac coś, ale nie uzerać z nimi, i tyrać przy nich cały dzień, nie mając siły i czasu dla siebie i mężczyzny, którego kocham . Nie chcę tego przeżywać. Jak wpadne to tylko aborcja, ale nie sadzę, że będe miaal takiego pecha- bo zabezpieczenie to podstawa, a tabletki antykoncepcyjne jak wiele kobiet mówi- NAJWIĘKSZYM WYNALAZKIEM XX WIEKU :)

Gość melisana
Pliszka umiesz liczyć? Wiesz kiedy się kończy liceum? Czy może nigdy go nie skończyłaś i nawet nie wiesz ile wtedy ma sie lat. Wakacje mam jeszcze miesiąc.

Gość pliszkaaaa
jak będziemy stare to i oni będą starzy i dzieci juz robic nie będa mogli, a stara i brzydka to będziesz ty. i t nie nasza wina ze spotykasz samych rozpłodowych knurów