Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaa

Dlaczego to kobiety maja ten nieszczesny DAR i muszą rodzić???

Polecane posty

Gość tarnogórzanka
Aksel :-) no i rozgryzłyśmy szarą pliszkę..... :-P :-D

Gość Aksel
agilllla madrascia to ty nie grzeszysz, zamiast robic laski moglabys sie czegos pouczuc nawet babo wez to na logike, wiekszosc ludzi na swiecie sa to ludzie starsi, maja oni dzieci a gdyby kurwa tak nie bylo to by ludzi tyle na swiecie nie bylo bo niby skad by sie braly kurwa ty to fakjtycznie tylko do ruchania sie nadajesz bo mozgu to u ciebie nic a nic

Gość tarnogórzanka
jak koelga z pracy mnie pierodlił wczoraj to spuścił mi się w cipę - jestem w ciązy ale nigdy nieusune, kocham dzieci oto ja - rozetnij mi cipe

Gość pliszkaaaa
Aksel = tarnogórzanka jak nic no ales mnie rozgryzła o jejku jeku - juz się ucieszyłas ze cos ci się udało zgadną raz w zyciu a tu nie stety zonk

Gość agilllllllla
to i tak pewnie kolejne wcielenie melisany

Gość polska polska
wypierdalaj

Gość agilllllllla
dobra wy se róbta co chceta - ja idę spać do mojego mężulka - wy widac go nie macie żal mi rozpłodówek

No i widzisz pliszkaaaa, to wyżej, to właśnie Twój poziom!!! Gdybyś miała nie tylko mózg, ale i trochę rozumu w tej swojej mądrej głowie, to przynajmniej styl pisania byś podpatrzyła...:-P Ale wiem, to za trudne na panienkę z takim wykształceniem i poziomem intelektualnym..... Podszywaj się dalej, bo z własnych myśli nic mądrego do przekazania nie masz.......

Gość pliszkaaaa
tak tak tak kotku - możesz mi nafiukać a ja się pod nikogo nie podszyła i tamtem post tez mój nie był ale się nim zgadzam w 100% - dzięki za wyrękę dla tego kogos. Jak ty agila idziesz to ja chyba też - co bedę z rozpłodowkami siedziec

Gość a tobie w gębę

To wyżej, to oczywiście miałam na myśli te bzdury, które ktoś wypisał w moim imieniu, bo swoim imieniem wstydzi się podpisać przy zabawach, których uczestniczy z kolegami....:-P :-( Jak widać.....

Gość jeszcze raz napisze
chuj ci w dupę rozpłodowa kurwo

Gość agilllla
ja uciekam, klient przyszedł, obciągne mu fiuta z połykiem potem dam mu się wyruchać w odbyt (zeby w ciaze nie zajsc bo przeciez nienawidze dzieci) i wracam do was, jak cos dzwonic do mnie pozwole wam zrobic ze mna co tylko chcecie

Gość a to dobre znów podszycie
melisana - wróciłaś ???

Gość pliszkaaaa
no nicccc tu po mnie czas se wyciagnac kurwa z dupy ten wibrator i jechac do remixy wiejska na zajebista kurwa zabawe wyrwac ze jakiegos wiesniaka z trabantemmmmmm

Gość pliszkaaaa
KTO TU SIE KURWA PODEMNIE PODSZYWA???????????? ja jestem kurwa dziewica jeszcze, a dzieci nie chce dlatego bo boje się pokazac moja zmutowana cipke z malym kutasem :(((((((

Gość no i teraz
już wszystko rozumiemy pliszko, to dlatego w tobie tyle złości! A co? za krótki i malutki, by cie zaspokoić?

Gość annais
Ale wy jestescie zalosne... wszystkie.Te co nie chca miec dzieci - jezyk jak u chama, ta co chca - radio maryja. I z kim tu sensownie pogadac ?! Podlosc nad podlosciami. I jeszcze raz podlosc

Gość pawel23
Jezyk jak z rynsztoka z pewnoscia swiadczy o waszej klasie. Zero tolerancji tylko rzucanie miesem na wszystkie strony. Pliszka --> Rozumiem, ze ze swoja matka nawet podczas swiat nie siedzisz przy jednym stole; w mysl zasady "a co bede siedziec z rozplodowkami'. Po Twoich wypowiedziach wnioskuje, ze przyklejasz taka latke kazdej matce.

Gość pliszkaaaa
a iwesz co to jest rozpłodówka??? moja matka ma 1 dziecko. a za posty podszywającyhc sie pode mnie z przeklenstwami - nie odpoiwadam - zaraz oczernię nick i po kłopocie

Gość polska polska
yen temat zawsze doprowadza do rzucania w siebie błotem te o chcą zabiłyby te co nie chcą i usilnie je przekonują ze te jednak chcą te co nie chcą denerwują sie wmawianiem im no i zaczyna się

Gość hehehehehhehehe
a ja bede dzisiaj pic za wszystkie bachory co wsiaklly w przescieradlo...hehehe oby tak dalej:D :D :D do piachu z bachorami!!!!!!!

Gość kurcze blade...
a ja prgne dzieci, i nie kazdy porod musi byc dlugi i nie zawsze musi byc depresja, nie zawsze nieprzespane noce o tym nie zapominajmy, prosze was.. ja rodzilam 7 godzin i nie bylo tak zle, deprwsjio nie mialam, dzidzia spala slicznie i nie plakala za wiele nawet jak byla najedzona wspominam suuuper i warto pomeczyc sie te pare godzinek zeby wydac na swiat dzidzie... faceci nie maja tego daru wiec nigdy nie beda mieli takiego zwiazku z dzieckeim jak kobieta oni powinni nam zazdroscic, hehe

Gość nie rozumiem was
wczoraj pisałyście o tym ż wypowiadamy się o miłości do dzieci itp: i padło pytanie "A CO Z SEXEM" tak więc powiem wam mimo że przytyłam w ciąży 35 kg mam roztępy na nogach (lekkie) to nie znaczy że przestałam się podobać mojemu mężowi..... on mnie kocha taką jaką jestem przecież człowiek nie zawsze będzie młody i piękny ..... powoli dochodze do siebie schudłam 25 kg przez 3 miesiace i dalej chudne.... fakt dieta i siłownia teraz mi w tym pomaga... a co do sexsu współżyjemy z męzem tak samo jak i przed ciążą ... lubimy szaleć i nie robi się z tego rutyna... sparawia nam to jeszcze lepszą satysfakcje.... to że stałam sie grubsza to nie oznacza że jestem mniej atrakcyjna dla niego... ciągle mówi mi że wygląd nie świadczy o duszy człowieka.....

Gość a kto Ci powiedział smutasko
że kobiety muszą rodzić ?????????????????????????????

Gość do ja 1237
jestem kobietą i będę się wyrażała jak mi się podoba!:p a czy nadaję się na matkę czy nie , to już nie twoja sprawa! Nadal sądzę,że facet tylko potrafi się spuścić i dalej go już nic nie obchodzi! Oczywiście nie uogólniam, bo są faceci , którzy chodzą z ciężarną żoną do ginekologa, na USG, są nawet przy porodzie, potem zajmują się maluchem. Ale niestety takich facetów jest bardzo mało. Poczytaj lepiej topiki o żonach żalących się,że mężowie nie interesują się wychowaniem dziecka i w niczym im nie pomagają :p

Gość wystarczy obserwacja
;)

Wiecie co, nie chcecie dzieci to nie miejcie ich. Mnie to nie przeszkadza :) Ale nie stosujcie bzdurnych argumentów. Wszyscy mężowie moich koleżanek biegali na USG, większość z nich była przy porodach, są dobrymi ojcami. Czy mam na tej podstawie wnioskować że WSZYSCY męzowie się tak zachowują? Lub większość mężów na świecie?