Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaa

Dlaczego to kobiety maja ten nieszczesny DAR i muszą rodzić???

Polecane posty

Gość malinaaa27
naucz sie czytac, napisalam ze nie mam blizny bo mam porzadne kremy, nie ma ani s-l-a-d-u a wielki brzuch? hehehe smieszne bo akurat mam 165 cm wzrostu i waze 51 kilo

Gość pliszkaaaa
tak tak melisano wiemy dziecko ze juz nie mozesz wytrzymac bo jutro do szkoły wiemy - musisz sie gdzies wyżyc - dawaj dawaj - nas to bawi - troche śmiechu sie przyda

Gość pliszkaaaa
tak tak i co jeszcze na wm ówisz???????? blizny nie ma po operacji bo masz dobre kremy tak tak to chyba były kremy na oczy, dzięki nim poszło ci na nie i nie widzisz tej blizny hahahahahaha

Gość agilllllllla
haaaaaaaaaahahahahhaaaaaaaaaaaaaaahahaahhaahah pliszka to ci się udało

Gość malinaaa27
pliszka wiesz co to tolerancja? agilllllla syn zostal u mojej mamy na noc, ja czekam na meza az wroci z pracy

Gość pliszkaaaa
a gdzie robi??? w burdelu??? czy moze o kochanke zachaczył ze jeszcze go nie ma???

Gość agilllllllla
sory ale nie wierzę - mój problem - ale nie wierzę o w pół do 12 czekasz na męża z pracy - no sorki

Gość malinaaa27
pliszka rozmowa z toba bez kitu nie ma sensu, gorzej niz z czternastoletnia gowniara ktora mysli ze wszystko wie najlepiej dorosniesz zobaczysz ze nie wszystko jest tak jak ty sobie w tej glupiej pałce zakodujesz, a w burdelu to moze twoja mama pracowala bo nie wierze ze normalna kobieta moglaby splodzic takie gowno jak ty wiecie co baby, jakbym miala miec takie corki jak wy to tez wole nie miec dzieci adijos szmaty

Gość agilllllllla
adios szmaty - i to są słowa matki - fajnie - poświadczyła ze jest gówniarą i tyle - szkoda mi cię dziecko ze o tej porze nie śpisz a jutro do szkoły

Gość podszycie Melissy
Malina - nic dodać nic ująć

Gość tarnogórzanka
Boże, jakie Wy durne jesteście!! Kiedyś będziecie tego baaaardzo żałować- tego zaklinania się ,że nigdy nie chcę dziecka, czy jak Wy to pięknie określacie " bachora"!!!! Dojdziecie do lat, to dojdziecie i do rozumu, albo i nie :-( :-( Żebyście nie podzieliły losu koleżanki z biura, która przez dobrych kilka lat zaklinała się, że nigdy, ale to nigdy nie będzie chciała dzieci..... bo są płaczące, srające, wrzeszczące, śmierdzące ...etc.... Kiedy po kilku latach okazało się, że ta jej manifestacja to po prostu żal, tęsknota, bo NIE MOŻE ZAJŚĆ w ciążę- wiedziałyśmy wszystko..... Ale spotkało ją jeszcze coś gorszego.....zaszła w ciążę metodą in vitro, a po 3 miesiącach poroniła..... To była czarna rozpacz.....I wtedy sama przyznała, że to KARA za te wszystkie brednie, które kiedyś wygadywała pod adresem ciężarnych, matek malutkich dzieci- szczególnie tych, którym maluszki chorowały i musiały brać L-4 oraz oczywiście o zmianie figury, piersi, brzucha itp. itd..... Teraz oddałaby absolutnie wszystko, aby tylko móc tulić w ramionach swojego, rozwrzeszczanego nawet, maluszka...... Ale niestety, życie nie daje jej już tej szansy, teraz strasznie cierpi, ale zrozumiała za późno, że takich bzdur żadna KOBIETA, w pełnym tego słowa znaczeniu, nie powinna wygadywać..... Żal nam jej bardzo, bo po tej tragedii bardzo się zmieniła na korzyść.....Ale jak to mówią....." Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy"........co radziłabym Wam wziąć pod uwagę.......

Gość pliszkaaaa
jak ja bym miała miez taką matkę jak malinaaa to tez wolałabym się nie urodzić - szkoda gadać

Gość agilllllllla
a czy ta koelzanka z biura to nie słyszała o adpocji??? czy moze uwaza (pewnie tak jak ty) ze dzieci z domu dziecka to nie dzieci tylko syf - napewno kochajaca bardzo jest

Gość pliszkaaaa
mam nadzieje ze za to ze tak nielubie dzieci bóg pokara mnie taką nagroda jak tą twoją kolezanke - co za szczęscie - mniej kasy szło by na antykoncepcje - własciwie wogóle

Gość tez sie zgadzam ze smutaską
No właśnie. Już wyjeżdzasz z karą boską:O Nie ma czegoś takiego kobieto jak kara boska, dla mnie karą byłoby posiadanie dziecka, ciąża it.. Każdy ma swoje podejsci edo tych praw. Rozpłodówką nie chcę być :)

Gość tarnogórzanka
Dzieci z Domu Dziecka to nie żaden syf, ale to nie jest Twoje dziecko, rozumiesz???!!! Krew z krwi, kość z kości.... Ale Tobie to chyba niewiele mówi......

Gość a skąd
dla niej karą jest to ze niemoze miec brzdyla dla innych to ze brzdyl by mieli miec - kurwa co za baba - chyba to jakieś stare próchno

Gość pliszkaaaa
tak tak to nie jest z ciebie to juz z domu dziecka złe jest - bo co?? bo ci cipy nie rozerwało??? bo 9 miesięcy w tobie nie było??? to nie powinno byc ważne idiotko - wazna jest miłośc. to co chłopa tez nie kochasz bo to nie jest twoja krew i kości - kurna co za tłuki he he

Gość buhahaha
ta z biura to ma kare za to ze nie chce adoptować, jesli nie chce pokochac innego dziecka to znaczy ze jaką byłaby matką ? wyrodna i dlatego bóg nie dał jej dziecka

Gość buhahaha
one chyba lubią mieć poorane cipska, więcej poniżenia i bólu....

Gość no iiiiiiiii
i bebe zatkało

Gość dupa goła na stole porodowym

Gość Aksel
JaKOS wiekszosc bab na swiecie na poorane cipy i zadna z nich nie narzeka

Gość pliszkaaaa
te tutaj to jeszcze nie takie złe - dobrzez ze nie wykleły nas za antykoncepcję bo niektóre to mają tyle dzieci ile stosunków w życiu

Gość pliszkaaaa
do Aksel - za to ich faceci narzekali i dizeki nim utrzymują się burdele

Gość tarnogórzanka
Pliszka, sama nie wiesz, co gadasz, żałosna jesteś i zagłuszasz tymi "mądrościami" swoje sumienie, bo ta kara, o której wyżej pisałam, już napewno dawno Cię dopadła i stąd ten jad.... Rozumiem, że mogą być kobiety, które nie chcą mieć dzieci, ale żeby takie brednie wypisywać, że chciałabyś tę karę w nagrodę..... Kobieto, nie zasługujesz, żeby kobietą się zwać, uboga jesteś strasznie i pusta, żal mi Cię, bo rozumu u Ciebie ani za grosik.... Jeżeli tego pokroju jest również Twój facet, to szukaliście się jak w korcu maku.....Lepiej żebyście tych dzieci nigdy nie mieli, bo byłyby biedne duchowo tak jak Wy........Nic, tylko współczuć.....

Gość agilllllllla
to ty wszystkie baby na świecie znasz??? fajnie - niezły masz przerób ze tak powiem.

Gość Aksel
Pliszka i ty w tym burdelu pracujesz napewno

Gość tarnogórzanka
Za dużo z tym burdelem, pliszkaaa, wyjeżdżasz, wszystko rozumiemy :-P Taki styl i taki poziom....

Gość pliszkaaaa
co ?? boli cię ze to co dla ciebie jest kara dla mnie byłoby nagrodą???? pojechana jestes i tyle - pocałuj mnie w dupie i odpierodl sie ode mnie i mojego faceta ty niemyta kurwo. A co zrobisz jak ci te dzieic twoje zdechną?? będziesz w tej samej sytuacji co ja np ty pojebany żulu spod nocnego. Ludzie jakiś pojebany katol nam się tu wkradł - to straszne a Boga to ja mam wiesz gdzie i jego kary tez pierdole on jest takim złosliwcem ze pewnie jak nie chce miec chujstwa(dzieci) to specjalnie da mi superpłodność