Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaa

Dlaczego to kobiety maja ten nieszczesny DAR i muszą rodzić???

Polecane posty

Gość pliszkaaaa
też olewam te rozpłodówy i nieuki co w wieku 20 lat siedzą w liceum. Pogadam z normalnymi. ze mnie tez by był niezły ojciec - dzieci mogłyby mi latac po piwko:-)

Gość malinaaa27
jak wy bedziecie stare to bedziecie miec 45 lat, menopazuza i ciach prach, jak kobieta nie ma juz okresu to sie bardzo szybko starzeje a facet moze zapylać jeszcze do siedemdziesiatki nawet

Gość agilllllllla
wiecie co mnie jeszcze smieszy - jak argumentem "za" dzieckiem jest to ze zmieni nam pampersa i ze jak go nie będziemy miały to zostaniemy same - no cóż - chyba posiadanie go odbiera ludziom całą rodzinę i przyjaciół a to dobre

Gość pliszkaaaa
kto by tu czego nie powiedział ja i tak nie zamierzam stękac przed personelem z rozłożonymi nogami - Boże co za wstyd.

Gość agilllllllla
no ja nakresliłam mojemu męzowi ze musiałaby przed obcymi facetami pokazywać krocze i dotego oni by mnie tam macali itp - odechciało mu się dzieci jak nic - kazdy kochający facet nie pozowli aby łono jego kobiety było zmacane przez kogo innego oprócz jego - inaczej oznacza to ze nie kocha. to tak jakby jego penisa dotykała pielęgniarka a wy nie byłybyscie zazdrosne

Gość RAJDEK
BY GLUPIE CIPY TO TYLKO DO RUCHANIA JESTESCIE BEDZIEMY WAS RUCHAC ZA CALA NASZA MLODOSC ILE WLEZIE A POTEM KURWY SPIERDALAC, ZNAJDE SE TAKA ZONE KTOREJ DO STOP NIE BEDZIECIE DOSIEGAC I URODZI MI SYNA JEBANE KURWY TYLKO WAM FIUT W CIPIE W GLOWIE CHUJ WAM W DUPY

Gość pliszkaaaa
Rajde= albo melisana albo Jestem która nie moze znieść ze je olewamy - a to dobre - biedne dzieci

Gość malinaaa27
agilla to co ty nigdy u ginekologa nie bylas? pozatym na zamowienie mozna miec same kobiety przy porodzie, i to tylko jedna wtedy przy twoim kroczu jest, tak jak ginekolog o ile w ogole wiesz kto to jest.

Gość babcia Stasiaa
nawet jeśli facet by mnie miał pieprzyc do 45 i byłaby szczęśliwa to zajebiście - lepsze to niz byc nieszczęśliwa całe życie

Gość tez sie zgadzam ze smutaską
I jeszcze syna im rodzić :O O nie nie:P Nigdy dla fceta cierpieć nie będę :D Facet ma mi dawać przyjemność a nie rozrywać pochwę i się drzeć przez 18 jak nie więcej lat nad głową :O

Gość melisana
Pliszka odemnie to odbij. Nie mam zamiaru więcej z Wami rozmiawiać, miłego wieczoru życze, pa.

Gość agilllllllla
a ty taka obeznana a o kobietach ginekologach nie słyszałaś??? ah widocznie w twojej wsi tylko jeden jest i to w dodatku ten sam co krowy zapładnia rękami

Gość pliszkaaaa
tak tak melisano - wiemy ze to ty byłas - troche nie pisałas ze to niby juz uciekłas, potem podszywanko po jakiegos Rajdka bo nie wytrzymałas przegranej i teraz po odkryciu prawdy udajesz niewinną - MAMY CIĘ

Gość malinaaa27
agilllla no poziom podstawowki masz bravo !!!!!

Gość agilllllllla
malina ty odź lepiej do męża dzieci robić hahahahahahahahahah aż się smieje z tych dzieciorobów i zniżam się do ich poziomu. nie no nie mogę hahahahahahah

Gość agilllllllla
a wy to tak na serio się przejmujecie tym że ktoś nie chce mieć dzieci??? czy to jakies żarty są??? jesli nie to chyba możecie kandydować na polską Matke Teresę alno zostać jakimiś siostrami miłosierdzia

Gość malinaaa27
lepiej byc dzieciorobem niz tylko lalą do ruchania jak to agillla opowiedz nam o tym,

Gość agilllllllla
a ty w jaki sposób robisz dzieci no bo skoro seks jest dla ciebie beee to ja nie wiem

Gość malinaaa27
generalnie to mam to w dupie, i tak w polsce jest niz demografniczny i niedlugo wszyscy wyginiemy problem tkwi w tym ze bylo tu pare osob ktore tu tylko wypowadaly swoje zdanie i to WY na nie ruszylyscie z pojazdami to jest problem nara paniusie

Gość pliszkaaaa
lepeij umrzeć niż urodzić dziecko - to jest to a wy tak się brzydzicie ruchankiem a same na ttych topikach piszecie czas staranek np 9 miesięcy - to jak wy się staracie??? nie kochając się bo ja np widziałam dziewczyny piszace - staram sie o dzdzie - kochamy się z facetem codziennie przez 4 miesiące i nic - to co moze one nie sa ladami droga malinko ( ciekawe kto ci ją trzasnął - kochanek???

Gość pliszkaaaa
nara paniusiu i nie zapomnij posmarowac pochwy kreme ujedrniającym - szeroka moze pozostanie ale przynajmniej jędrna b ędzie

Gość agilllllllla
to jak masz to w dupie to co się tak burzysz ze my dzieci nie chcemy????????/ ja pierniczę - ludzie to chyba swoich problemów nie mają tylko komuś nawet do pochwy wejdą

Gość malinaaa27
p.s. mialam cesarke, pochwe mam nienaruszoną, blizny tez brak jak sie ma dobre kremy to sie blizn nie ma i sie cialo zajebiste ma

Gość agillla ty powinnaś dostać
odznaczenie państwowe za to,że swoich zmutowanych genów nie będziesz mnożyć. Jeden taki egzemplarz jak ty to i tak za wiele

Gość pliszkaaaa
hahahahaha a co z ciebie za kobieta skoro nie umiałaś urodzic dziecka naturalnie - NIE LICZY SIĘ hahahahahahhahahaa

Gość agilllllllla
znów podszycie melisany - ją to juz chyba skręca przy tym monitorze z zazdrości

Gość malinaaa27
widzisz ludzie bywają chorzy ja mam słabe serce a ty masz pusta głowe

Gość no iiiiiiiii
a ty masz pustą głowe chore serce blizne na brzuchu po rozbebeszonych flakach wielki brzdyl rozstępy

Gość podszycie Melissy
mylisz się zmutowane ruchajło

Gość agilllllllla
a tak poza tym malinaaa to myśle ze ściemniasz - nie masz dzieci a napewno nie małe - gdyby były małe to teraz bys spała bo wiedzialabys ze np koło 1 moga zaczac ryczec o mleko, a jesli nawet juz by chodziły to byłabys padnięta po calym dniu pilnowania ich i tez bys spała więc - po prostu ściemniasz