Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kffiatuszek

oponka na brzuchu - jak cwiczyc zeby sie jej pozbyc?

Polecane posty

prosze o wypowiedzi kobietek ktore pozbyly sie tluszczyku wokol talii:) Jak to zrobilyscie, jakimi cwiczeniami i dieta? Czy dlugo to trwalo? Dziekuje za odpowiedzi:)

Gość mała kolorowanka
nie odpowiem Ci, bo nie wiem, ale jedno jest pewne: będe podnosić ten topic dopóki ktoś nie poda dobrego przepisu :) bo ja wypróbowałam już wszystkiego (łącznie ze zrzuceniem 15 kg) a brzuch na obwodzie niestety nic nie stracił :( buuuuuuuuuuuu

ja wlasnie jestem szczupla tylko ta oponka...:( nie chce sie odchudzac bo bede za chuda zreszta i tak najpierw chudnie \"góra\" czyli twarz ramiona:(nie obzeram sie, cwicze troche a ta opona i tak rosnie!

Gość ja też jestem bardzo
ciekawa jak można pozbyc się tej cholernej oponki😡Juz w rzadne spodnie sienie mieszcze choc jestem dosć szczupłąosobą tylko ten pieprzony wielki brzuch:-o

musimy trzymac ten topik \"na wierzchu\" moze kiedys znajdzie sie ktos kto powie nam jak sie tego pozbyc:)

kurde mam ten sam problem :P jestem szczupła..ale ten brzuszek...echhh.....:P ale hmm od września obiecałam sobie robic brzuszki..zobaczymy czy dam rade :P pozdrawiam

ja robilam brzuszki ale niestety nie pomoglo:( slyszalam ze trzeba duzo brzuszkow na miesnie ukosne skosne nie wiem jak sie nazywaja:) ale jesli nie wiem czy to cos da to nie chce mi sie codziennie katowac:P ale jak ktos mnie zapewni ze robienie brzuszkow wystarczy to moge zaczac juz zaraz:)

Gość lavinija
tłuszcz z brzuzha i bioder spada expresem w diecie plaż POłudnia sprawdziłam

powaznie? zawsze myslalam ze tylko cwiczeniami mozna zgubic oponke... a poza tym, ja np nie chce chudnac...chce tylko zgubic ten tluszczyk:)

Gość afrogirl
a ja chetnie dowiem sie wiecej o tej diecie!!!

Gość misialina000
ja także co to za dieta??????? Niech ktos napisze!!!!! Blagam

Gość Kikka
I co? Czy ktoras z Was moze podac jakies cudowne rozwiazanie? Ja tez chce!!!! :)

Gość moze ta aerobiczna szostke wei
dziewczyny wyprobujcie? slyszalam, ze czyni cuda, mysle, ze powinnyscie po prostu znalesc cwiczenia tylko na brzuch, takie odpowiednie dla Was, a zeby tak sie stalo, wciaz trzeba probowac, a jak zauwazycie efekty to dalej stosujcie te same cwiczenia, ale zmiana nie nastapi w ciagu kilku dni, zwykle potrzeba kilku tyg, by ja zauwazyc, choc ja stosuje cwiczonaka ABS 9tylko ze na nogi) i juz po tygodniu widze poprawe i zmalala objestosc ud :)

Gość gosiak18
dziewczyny! ja przez ok 5 miesięcy ćwiczyłam w domku brzuszki i efekt był super.chociaż nigdy oponki nie miałam to tłuszczyk był widoczny.po ćwiczeniach mam płaski brzuch i widoczną kostke.badzcie wytrwałe w cwiczeniach a zobaczycie efekty,nie po tygodniu ani po miesiącu ale po jakims okresie czasu.poza tym dieta: jadłam 5 razy dziennie : lekkie sniadanie np. dwie kromki chrupkiego pieczywa z serkiem albo pomidorem do tego 2 szklanki wody,2 sniad: banan,obiad: piers z kurczaka ryz,podwieczorek ryba w warzywach,kolacja:szklanka soku lub wody i znowu pieczywo chrupkie

Gość alicjaaaaaaa
6 weidera jest super wiem to ale nie z wlasnego doswiadczenia poniewaz jakos sama nie moge sie zmobilizowac i robic jej regularnie ale kolezanka cwiczyla i ma super miesnie i zero tluszczu a w brzuszki jakos nie wierze bo robilam 300 dziennie przez miesiac i jakos nie duzo sie zmienilo a od dzis podejmuje walke z moim brzuchem choc pewnie i tak nic mi to nie da bo mam slabą wole i chyba nigdy nie bede miala ladnego brzucha

Gość kinomannnnnnnnnka
hej dziewczęta! też mam podobny problem z "oponką"... Jednak powoli (1,5 miesiąca) sobie z nią radzę ;-) Otóż tak... -nie jem po 18 już NIC -piję dużo herbat ziołowych(dziurawiec, mięta ) -przestałam pić kawę - piję więcej zielonej herbaty - cwiczę brzuch - POLECAM ćwiczenie NOŻYCE! efekty zauwazylam po tygodniu (rano 60 i wieczorem 60 , 3 serie po 20) , plus brzuszki. - wcieram z całe ciało balsam ujędrniający NIVEA Q10 - daje naprawdę fajne efekty to tyle, mam nadzieje do lata wygladać znosnie ;-) pozdrawiam!

Gość weider
aerobiczna szóstka weidera

Gość hula hop the best na opony

Gość wswswswswsw
dziewczyny diety dietami,ale najlepszym sposobem jest rower... ja jeszcze 4 lata temu bylam pulchna,mialam grube uda,faldki tluszczu wszedzie... moj facet 'zarazil'mnie pasja wycieczek rowerowych... i..?mam tez w domu rower stacjonarny,codzien pedaluje chociaz pol godziny i tez zaczelam juz sezon rowerowy... efekt?...od tamtego czasu schudlam -waze 58 kilo przy wzroscie 169,czuje sie super,wyszczuplilam wszystkie partie ciala lacznie z brzuszkiem,pije duzo wody mineralnej,nie jem slodyczy....polecam.. aha...z tamtym facetem juz nie jestem,ale od innych opedzic sie nie moge...

Gość hula hop the best na opony
dobry jest tez tanic brzucha na płycie z shape

Gość jaki twister co to

hi dziewczyny! ja tez mialam ten problem ale sie go w duzym stopniu pozbylam(dodam iz \"oponki\" sa u mnie rodzinne:( i tak nie jem po 18 nie jem slodyczy i unikam ostrych potraw nie pale nie pije ale to glownie ze wzgledow zdrowotnych,chociaz mam skale porownawcza i wiem ze kiedys zle odbijalo sie to na mojej figurze jem raczej malo i starcza mi 2-3 razy dziennie,im mniej tym lepiej;) pije duuuzo zielonej herbaty i niekiedy czerwona a ze sportu- 4razy w tyg rower i codziennie brzuszki( ok 100 ,nozyce , ) i jeszcze jedna super sprawa-wciaganie brzucha przy kazdej mozliwej okazji,to tez super dziala mi pomaga tez masaz gabka czy rekawica i wsmarowanie jakiegos tlustego kremu albo balsamu wyszczuplajacego nie zawsze mam na to czas ale niedlugo zaczynam przygotowywac sie do lata :):):) powodzenia i duzo silnej woli!

Gość robert de niro i al pacino
jedzenie po 18-ej, piwsko i ciasta, już cukierek lepszy jest od serniczka. Wszystko to trzeba odstawić.

Gość alina 72
ja zrobilam 6 stke weidera i efekty sa naprawde-trening meczycy trwa kolo 1,5 miesiaca ale chyba najbardziej pomaga-w talii ubylo 5 cm ,w biodrach 3,5 w google wbijscie aerobiczna 6 stka weidera albo 6 stka weidera

Gość opiszcie jak sie robi
nozyce

Gość krysia1111
mam pytanie czy67 w tali 98 w biodrach prrzy170 wzrostu u34 latki z2 dzieci to dóżo

Gość alina 72
wg mnie to nie duzo

Gość krysia1111
dzięki bo stale mam z tym problem

Gość lubię rubensowskie ksztalty
A mi się bardzo bodobają te wasze "oponki" :) Poważnie!