Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna kawa

kiedy test ciązowy?

Polecane posty

Gość misiunia041
Kochałam się z moim chłopakiem. zrobiłam test zaraz na drugi dzień boje sie ze jestem w ciąże bo mój chłopak bardzo szybko się spuścił ale wyciągnał członek ale chyba troche spermy wleciało do pochwy. czy mogłam zajść w ciąże ? test pokazał ze nie jestem w ciąze.

Gość bbbzzyyyyyk
czytac ze zrozumieniem: cytat :"zrobiłam test zaraz na drugi dzien ..."

Gość a po co ktoś robi test na
drugi dzień przecież to logiczne że wyjdzie negatywny, bo to za krótko. spróbuj po dwóch tygodniach

Gość misiunia041
boje się bardzo bo nie moge byc w ciąże jestem za młoda... wiem że mój chłopak by mnie nie zostawił ale sie boje. czy test na 100% wykaże prawde ?

Gość martyna_sch
wykaze,ale musisz go zrobić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki nie wcześniej.

Gość misiunia041
to jest pół na pół 50% ze jestem w ciąże i 50% ze nie. niewiem co mam myślec

Gość misiunia041
koleżanka mi mówiła ze jak chłopak robi to pierwszy raz i dziewczyna też to nie można zajść w ciąże. czy to jest prawda ?

Gość misiunia041
no ale mój chłopak szybko wyciągnął członka

Gość misiunia041
strasznie sie boje bo od kilku dni boli mnie bardzo brzuch a z pochwy wydziela sie brązowy śluz. co to może oznaczać ????

Gość sylvina2
Witam! Mysle, ze to nie bedzie glupie pytanie! Biore tabletki juz kupe lat ale czasam zdarzalo mi sie zapomniec wiec kochalam sie z moim chlopakiem z dodatkowym zabezpieczeniem i wszystko bylo o.k. W ciagu ostatniego miesiaca nie bylo miedzy nami dobrze (chwila rozstania) i chyba ze dwa razy zapomnialam wziasc o czasie. w ostatnia sobote z piatku na sobote) rowniez zapomnialam a zdarzylo sie ze sie spotalismy i kochalismy sie spontanicznie bez zabezpieczenia i doszlo do wytrysku ( tabletke wzielam rano) Z obawy ze moglam zajsc w ciaze w nastepnych dniach przestalam kontynuowac branie tabletek! dzis mamy wtorek krwawienia po odstawieniu tabletek nie ma! czy to jakis znak! czy mozliwe jest ze jestem w ciazy! kiedy ja mam zrobic test skoro nie sodziewam sie @ bo bralam tabletki! Pomozcie!

Gość sylvina2
I jeszcze jedno! Jesli nawet krwawienie po odstawieniu tabletek wytapi to czy moge byc w ciazy??? Czy to juz wyklucza!!

Gość hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Tez mnie to interesuje ! ?? Jak to jest ?

Gość hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
?????????????????????

Gość misiunia041
spóźnia mi sie okres miałam krwawienie ale z jakimś brązowym śluzem teraz z pochwy czasami wydobywa mi sie biały śluz... test mi dwa razy wyszedł że nie jestem w ciąże. czy to ciąża czy nie?? odpiszcie prosze

Gość dominika z ełku
to raczej nie ciaza, masz zaburzenia hormonalne idz do ginekologa a jakie testy robiłas

Gość misiunia041
ja robiłam test Quick Vue. to zkąd te mdłości i brak apetytu ? mój chłopak sie spuścił do środka

Gość dominika z ełku
misiunia a ile dni spoznia ci sie okres?

Gość misiunia041
ja mam nieregularny okres :(

Hej dziewczyny! w zeszłym m-cu pękła nam guma, wzięłam postinor- miałam po nim krwawienie. Teraz czekam na okres i nic:( zrobiłam test Quicka i wyszedł negatywny- ale właśnie się dowiedziałam że one kłamią i są najgorsze!!! Co robić? kupić inny o spróbować jeszcze raz? Proszę o pomoc... pozdrawiam

mialam stosunek 2 dni przed misiaczka... mam regularne co miesiac 15/16 ale dzis jest 26 dzien i nadal nie mam miesiaczki wiec ?

Gość Daria_gdańks
Witam. mam pytanie uprawiałam sex z chłopakiem 4 dni temuu bez zabiezpieczeni nic nie było chłopak bardzo uwazał i nie miał wytrysku w mojej @ ale boje sie czy jestem w ciązy. stresuje sie i to bardzo. wypada mi okres nie dlugo dokładnie w niedziele. boje sie czy moge zrobic test np. w srode ? pózniej w sobotee i w poniedziałek ? proszee o szybką odpowiedzi. dziekuje wszystkim... :(

Gość misiunia041
ja po stosunku już cały miesiąc nie mam okresu :( zrobiłam testy i wyszły negatywne czy mogę być w ciąże ?? odpowiedzcie prosze (kochałam sie bez zabezpieczenia i chłopak sie spuścił)

Gość Paula122
Tak sobie z nudów poczytałam wszystkie odpowiedzi i pytania. nie które to masakra, szkoda gadać. Okazało sie też ze większość z was ma podobny problem jak ja. Ja mam nie regularna miesiączkę ;/ niom ale zawsze sobie obliczam od 27 do 37dni no i w tych dniach jestem przygotowana na okres. Ale ten cykl już minął nie mam żadnych objaw na okres (bólu brzucha pleców piersi) Jedynie co to moje piersi są pełniejsze. Zrobiłam jeden test ale był negatywny. Z chłopakiem stwierdziliśmy że na razie drugiego nie będę kupowała tylko poczekamy sobie jeszcze nie cały tydzień i najwyżej pójdę do lekarza. trochę się obawiam, ale w głębi duszy chciałabym być w ciąży.No a kochaliśmy sie w ostatnim dniu mojej miesiączki bez zabezpieczenia. Nio i później tez trochę ryzykowaliśmy mimo,że obliczyliśmy sobie dni płodne i niepłodne.

Gość Paula122
Mam jeszcze jedno pytanie. Jest to wpadka a ja nie brałam kwasu foliowego jeśli go teraz zacznę brać to jest możliwość ze będzie wszystko dobrze??

Gość Karoleczka
Witam. Mam problem, moze ktoras z Was miala podobnie... Mam dlugie cykle, do 32 dni, kochalam sie z moim męzulkiem, miesiaczki nie ma juz 17 dni... Dzisiaj zrobilam test i wyszedl negatywny. Czy jest mozliwosc, że test sie pomylil? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

karoleczka po tak długim okresie braku @ to by już pokazał ewentualnie pozytywny test gdybyś była w ciąży. tak więc sądzę że sie nie pomylił ale najlepiej zawsze zrobić test z krwi

Gość misiunia041
nie musisz się martwić mi wyszły dwa testy negatywne a okresu nie miałam miesiąc ale już dostałam na pewno nie jesteś w ciąże