Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna kawa

kiedy test ciązowy?

Polecane posty

Gość misiunia041
a co najlepiej zażyc po stosunku ja mam 14 lat i mój chłopak cche sie lepiej zabezpieczyc niż prezerwatywa

Gość ciekawosc1243512
Witam mam pytanie odnosnie testu ciazowego uwazam ze moja dziewczyna cos kreci, teraz rodzi sie moje pytanie jesli do testu ciazowego zamiast moczu uzyjemy wody co on pokaze ? wynik negatywny ? czy blad i zeby powtorzyc ? a moze nic nie pokaze ? tak w nawiasie twierdzi ze jest w ciazy i ze zrobila test 9 dni po stosunku ktory wyszedl pozytywnie na co ja jej dzis rozkazalem zeby zrobila kolejny (17 dni po) wyszedl negatywnie.Chcialem zeby zrobila go przy mnie ale nie pozwolila a z lazienki slyszalem wode wiec dlatego rodza sie takie pytania. z gory dziekuje za odpowiedz

Gość urticea86
misiunia..daj sobie spokój może wogóle ze współżyciem jeżeli takie pytania zadajesz.."co zażyc po stosunku?"-co Ty wogóle piszesz.. jeżeli nie masz pojęcia o antykoncepcji, to nie podejmuj decyzji o współżyciu, bo to oznaca że nie jesteś gotowa!! Po stosunku można dosta tabletki od gin ale nie po każdym!!!!!raz na pół roku jest taka mozliwośc, ale w UZASADNIONYM przypadku a nie "tak o"!!!!!! ..co to za chłopak który myśli w ten sposób??? A co do testu z wodą - nic nie wyjdzie albo bład, bo chodzi o wykrycie hcg a w wodzie go nie ma :] a prozac (??? to przecież silny lek na psyche!)nie wpływa na wynik testu. Pozdrawiam :-))

Gość sesesese
Po uzyciu wody test wyjdzie negatywny. Po pojawi sie tylko kontrola pod wplywem wilgoci. Pasek na wlasciwy test zawiera przeciwciala hcg zawartego w siuskach.

Gość załamana12222
kochałam się z chłopakiem. ale nie weszedł we mnie tylko dotykał członkiem mnie w moje miejsce dodam że nie mialam miesiąc miesiączki bo nie regularne mam i było to bez zabiezpieczenia i teraz boję się że jestem. pomóżcie czy mogę byc tylko poprzez dotyk?jaki jest najlepszy test?? prosze o pomoc :(

Gość załamana12222
ten E-mail jest błędny!!!!

Gość różą
Ja robiłam pierwszy tes dwa dni przed spodziewanym dniem wystąpienia miesiączki i wyszedł negatywny. Powtórzyłam dzisiaj test, 3 dni po dacie spodziewanej miesiączki. Jest pozytywny. Mam nadzieje, że tak zostanie :)

Gość załamana12222
ale czy przez dotyk można zajsć? bo słyszałam żę jest takie coś jak kropelkowanie i można zajść ale żadko się to zdarza czy to prawda?? prosze pomożcie!!!:(

Gość aniołek/
kropelkowanie to jest raczej co innego;/ jak na moją wiedzę to jest ten płyn tuz przed wytryskiem.PRZEZ DOTYK NIE ZACHODZI SIĘ W CIĄZE

Gość załamana12222
tak tylko ze przez dotyk moga uwolnic sie plemniki i wejsc do sierotka i wtedy moze byc zaplodnienie??????

Gość różą
Test ten kosztuje w aptece ok 13 zł

sprzedam ARTHROTEC 50 francuskiej firmy Pfizer. Lek orginalnie zapakowany, 12 sztuk. Ja kupilam i nie byl mi potrzebny. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt gg 7644075. Jestem na niewidocznym, prawie zawsze.

Gość KBI
Witam wszystkich, dziewczyny mam takie pytanie... otoz @ spoznia mi sie juz 4 tydzien, odstawilam tabletki Diana 35, miesiac temu w tym czasie Kochalam sie z moim partnerem dosc czesto bez zabezpieczenie, gdyz staramy sie o dzidzie... robilam juz w ostatnim tygodniu kilka testow z czego 1 wyszedl negatywny, 2 obojetny, 3 negatywny,4 pozytywny ,5 negatywny... co mam o tym sadzic... a @ jak nie ma tak nie ma... wybieram sie w sobote do lekarza... tak bardzo cicialabym by sie udalo... jak myslicie? pozdrawiam

Gość misiunia041
witam. chce się kochać z moim chłopakiem dobrze przemyśleliśmy to. tylko czytałam ze prezerwatywa nie zawsze jest skuteczna. czy to prawda ?

Gość KBI
DO MISIUNI: misiunia nie rozumiem jednej rzeczy jezeli to przemyslalas, to nie wiesz na ile sa pewne srodki antykoncepcyjne?? nigdy nie masz 100%

ona ma racje nigdy nie bedziesz miala 100 % pewnosci ale prezerwatywe mozesz polaczyc np. z \"patentex\" i wtedy bedziesz bardziej bezpieczniejsza bo jak gumka peknie to co wtedy?masz neta, poszukaj cos na ten temat od czego on jest? :)

Gość misiunia041
ja dużo o tym czytałam i wiem na ten temat ale byłam u lekarza i nie dał mi tabletek ani nic innego

Gość KBI
Misiunia nie wiem ile masz lat, ale lekarz moze nie przepisal ci dlatego tabletek gdyz moze jestes jeszcze za mloda

Gość KBI
Caly czas dreczy mnie moj wczesniejszy temat... a do wizyty u lekarza jeszcze kilka dni.....dziewczyny mam takie pytanie... otoz @ spoznia mi sie juz 4 tydzien, odstawilam tabletki Diana 35, miesiac temu w tym czasie Kochalam sie z moim partnerem dosc czesto bez zabezpieczenie, gdyz staramy sie o dzidzie... robilam juz w ostatnim tygodniu kilka testow z czego 1 wyszedl negatywny, 2 obojetny, 3 negatywny,4 pozytywny ,5 negatywny... co mam o tym sadzic... a @ jak nie ma tak nie ma... wybieram sie w sobote do lekarza... tak bardzo cicialabym by sie udalo... jak myslicie? pozdrawiam

Gość KBI
Czy miala ktoras z was podobny problem do mojego?? jak tak co sie wtedy okazalo??

sprzedam ARTHROTEC 50 francuskiej firmy Pfizer. Lek orginalnie zapakowany, 12 sztuk. Ja kupilam i nie byl mi potrzebny. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt gg 7644075. Jestem na niewidocznym, prawie zawsze.

mam pytanie w sobote moj facet skonczyl wemnie to byl 9dc okres mam dostac 16lipca kiedy zrobic test ciazowy ....??

Gość różą
Test najlepiej robić dnia spodziewanej miesiączki, nie wcześniej.

Gość misiunia041
fakt jestem młoda mam 14 lat ale już to robiłam chociaż teraz okres mi się spóźnia nie mam juz dwa miesiące miałam tylko okres zaraz po stosunku który trwał 3 min :/ teraz z moim chłopakiem chce naprawde to zrobic. myśleliśmy o tabletkach dlatego poszedł ze mna do lekarza ale nie dostałam tabletek więc chyba prezerwatywa musi wystarczeć

czyli ze na testach pisze ze juz po 6 dniach wykrywa ciaze to bzdura?? czy jak to wlasciwie dziala ja w dzien @ bede miala 18 dni po tym pamietnym dniu...

Gość misiunia041
kiedy są dni płodne a kiedy niepłodne ? napiszcie mi to proszę