Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirkai

Dziwne objawy zmeczenia.pomozcie. blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mirkai

witam.otoz dzis niestey udalo mi sie spac tylko tak 3 i pol godziny :/ potem czulam sie dosc zmeczona lecz troche to przeszlo. teraz znow to wrocilo.boli mniee takw okolicy serca,czuje sie slaba i mam lekko zsiniale rece i czasem mi troszke duszno dzinki 6temu wypilam dos cmocna kawe:/ nieraz mialam takze spalam b.malo a nawet wcale lecz po kawce czy red bullu to mijalao i mialam sile nawet by yczestnicyzc w wycieczce po ograch. a teraz. czy takie przemeczenie moze spowodowac jakies powaznijesze problemy ?? Dodam z emam 16 lat. I niestety nigd tez nie moge zasna c w dzien,nawet mimo zmeczenia.Blagam odpiszcie!

Gość mirkai
UP:(

Wiesz, z tego co opisałaś to mogą być objawy nerwicy, ale też zawału serca. Jesteś młodziutka, więc mam nadzieję, że to nie zawał. Od keidy tak źle sypiasz?

Gość moze masz
cos z sercem - zrób sobie badania, idz do lekarza rodzinnego, niech da ci skierowanie na ekg, poza tym zrób sobie podstawowe badania moczu i krwi.

Gość mirkai
pilss niech ktos odpowie!!!!!!!!!!

Gość moze masz
ja stawiam na problemy z serduszkiem, poniewaz ja miałam takie bojawy (nawet lejsze niz twoje) i okazało sie ze mam nie do konca zdrowe serce.

Gość moze masz
nie zwlekaj tylko idz do lekarza.

Gość mirkai
normalnie tak nie mam....kiedys jaks, ie nie wyspalam mialam identycznie.robili mi rok ekg i wszystkow porzo bylo.stresowalam sie nowa szkola no i nie moglam zasnac. A czy ta kawa moze tylko to pogorszyc z sercem?:(

Gość moze masz
a czy u ciebie w rodzinie jest ktos z chorobą serce? były u ciebie zawały w rodzinie?

Gość mirkai
nie. tylko w rodzinie cierpia an nadcisnienie ktore ujawia sie tak po40.............

Sprawdź serce i zrób morfologię, bo możesz mieć anemię. Jeśli jesteś w górach, możesz po prostu nie tolerować przy okazji górskiego klimatu, szczególnie ciśnienia. Nie powinnaś, jeśli się tak czujesz, absolutnie po tych górach teraz chodzić. I jeśli zauważysz, że objawy się nasilają, koniecznie wezwij lekarza. Po powrocie do domu odwiedz obowiązkowo lekarza rodzinnego.

Gość mirkai
teraz jestemw gdyni a w gorach bylam tak 3 mieisace temu i po prostu nie spalam przez cala podroz autokarem...teraz to byla wina stresu....hmm moze mam anemie bo ostatnio cos wypadaja mi wlosy...a do tego cos czuje ze niedlugo dostane okres...... esoba zlaczylo...teraz zjadlam obiad wypilam herbate i czuje sie troche lepiej choc serduszko jeszcze troche boli......kytos tak kiedys mial jak sie nie wyspal?

tyle osób już Ci napisało,żebyś szła do tego cholernego lekarza,a Ty dalej drążysz..idź na EKG i morfologię i się dowiesz,a nie dopisuj coś ciągle na topiku,jakby Ci tylko zależało na jego popularności,a nie na własnym zdrowiu :/

To może być również aklimatyzacja (jak długo już jesteś w tych górach?), lub, tak jak ktoś już zauważył, góry Ci nie służą. Ja w górach śpię non-stop przez trzy dni, a późiej jest ok - ale ja mam niskie ciśnienie. Lepiej zrób badania. Jeżeli to stres, to kup sobie magnez, a wieczorem wypij herbatkę z melisy.

Jeżeli już jesteś w domku to ok! Zrób sobie te badania - i na cukier też. Jeżeli nie jesz systematycznie, robisz głodówkę, lub się odchudzasz to też możesz być słaba. Dbaj o siebie. Pa

Gość mirkai
thx z arady:) w gorach juz dawno nie ejstem ajk anpisalam.....za bardo przejelam sie nowa buda no i nie moglam usnac.w poniedzilaek pojde s ezrobic te badania....bo czegos takiego nie mialam dawno