Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego dziewczyna

moj chlopak jest po prostu kochany...

Polecane posty

Gość jego dziewczyna

Kupil mi ksiązke.. tak bez okazji... wie, ze lubię czytac.. i kupil o milosci.... wie, ze jestem romantyczna i sentymentalna... I jeszcze teraz napisal mi smsa z jej cytatem... :) moj chlopak jest bardzo kochany....... napisal ten cytat bo wiedzial, ze mi sie spodoba :) a wczesniej kupil tą ksiazke z mysla o mnie :)

Gość za tym kryje sie podstep
Zrobil to zapewne z mysla o tym ze mu sie odwdzieczysz i zrobisz mu loda z polykiem.

mozecie teraz psioczyc...ja podobnie jak autorka wierze w fajnych facetow...pozdrawiam...a te chamskie odzywki mnie nie ruszaja...

Gość jego dziewczyna
heheh wiesz, ale mnie rozsmieszyles ;) nie musi dawac mi prezentow, zebym robila mu "loda"...

Gość jego dziewczyna
zuzia77 --> dzieki za to co napisalas :)

Gość madelajda
dziewczyno chlopaka mozna wiedziec w jakim jestes wieku, prosze ? ja 26 lat i mam podobnego chlopaka hihi:)

Gość jego dziewczyna
madelajda --> mam 19 lat, a moj chlopak 21.. ale dopiero on pewnego czasu jest dla mnie taki milutki i slodki.. kiedys taki nie byl i dlatego tak sie ciesze teraz, ze zrobil cos z myslą o mnie :) pozdrawiam :)

Gość madelajda
i robisz mu "loda" w tak mlodym wieku hihi ? :)

Gość próba stopki druga
to napewno zasługa tych bezinteresownych lodów które mu robisz :p

Gość knigi by nie bylo
bez zachety:P

Gość jego dziewczyna
madelajda --> hehe, no tak ;) ale wiesz co, nie powinnam tu tego pisac, bo teraz beda same aluzje do tego "loda", a to w ogole nie o to chodzi... Eh.. ludzie ludzie.. nie rozumiecie ze chlopak moze byc po prostu fajny i chciec sprawic przyjemnosc swojej dziewczynie?? Ale niech wam bedzie, to zasluga loda, i pewnie bylo to tak: wszedl do księgarni, pomyslal sobie o mnie o tym jak mu robie loda i postanowil kupic mi ksiazke, zeby mi sie odwdzięczyc...... eh..

Gość próba stopki druga
na bank tak sobie pomyślał :P

Gość knigi by nie bylo
wrzuc dziecko na luz, troche zartu, a Ty juz mruczysz pod nosem;) chociaz historia, ktora opisalas jst jak najbardziej prawdopodobna:P

Gość jego dziewczyna
Chcialam tu napisac cos, zeby inni zobaczyli, ze faceci potrafią robić czasem cos bezinteresowanie, ale obróciło sie to wszystko przeciwko mnie..... Ale nie wazne..

Gość jego dziewczyna
wiem, ze sobie zartujecie hehe, nie mrucze pod nosem :) a historia moja byc moze i mogla sie stac ;) ale mysle, ze nie w tym przypadku

Gość knigi by nie bylo
no, ale skoro ksiazka otrzymana to i On powinien jakis prezencik dostac:P

Gość jego dziewczyna
knigi by nie bylo --> hehe, dostanie, ale inny ;) a co do loda, to z mojej strony to calkiem bezinteresowne ;) no chyba, ze za kazdego dostane ksiazke ;)

Gość próba stopki druga
no właśnie powinnaś go zabrać na jakieś lody

Gość Nium
Dziewczyn tego kochanego chłopaka !! Jestem jak najbardziej po Twojej stronie... są tacy mężczyźni, którzy sprawiają swojej kobiecie radość zupełnie bezinteresownie... nie jest ich wielu, dlatego powinnyśmy się czuć SZCZĘŚCIARAMI :) Mój chłopak też wszystko co robi dla mnie robi bezinteresownie...mam dopiero 17 lat, on 27 i zdaje sobie sprawę, że nawet jak kupi mi książkę (ja kocham filozofię, niedawno dostałam od niego "Dzieje filozofii zachodu" Russella) to nie może liczyć na loda :P ja po prostu nie jestem jeszcze gotowa na seks i chcę z tym poczekać... a on to rozumie doskonale, do niczego mnie nie zmusza, czeka... i to jest w nim najwspanialszego... nie jakieś materialne przyjemnośći, tylko to pełne zrozumienie mnie... i wszechstronna akceptacja mojego wyglądu (nie jestem modelką, niestety) i charakteru (ironicznie złośliwa ) a swoją drogą - on jest fotografem... to, że zechce mi zrobić małą sesję w plenerze, jest po prostu cudowne :) co tydzień mam nowe fotki... i chociaż nie wyglądam jak modelka, to mogę tak się poczuć... Wspaniali mężczyźni, którzy potrafią kochać, sprawić przyjemność zupełnie bezinteresownie są na świecie !! Pozdrawiam :)

Gość Moj chlopak
na poczatku znajomosci kupil mi roze,a teraz ,jestesmy ze soba juz ponad 2 lata i nawet na urodziny mi nie zrobi malego prezentu,wiec ja mu tez nic nie kupuje bo i po co!!!

Gość knigi by nie bylo
zabierz go na amerykancke, dlugie i smietankowe :P

Gość jego dziewczyna
Nium --> ciesze sie razem z Tobą, ze masz takie chlopaka, z ktorym czujesz sie dobrze :) A co do seksu, to na kazdego przyjdzie pora, to nie jest w związku najwazniejsze.. Moj chlopak na początku nie byl taki wspanialy.... ale ostatnio sie zmienia :)i bardzo sie zdziwilam, ze kupil mi ta ksiazke i jeszcze napisal mi z niej cytat,wiedzac ze mi sie spodoba :)

Gość próba stopki druga
chłopak będzie w siódmym niebie i przestancie wierzyć w tą bezinteresowność dziołchy :P

Gość knigi by nie bylo
wiecej lodzikow=wiecej ksiazek :D:P

Gość maricaaaa
też masz się czym cieszyć. Sory ale to że kupił ci książkę i napisał romantycznego sms-a jest takie wspaniałe ? Bo nie rozumiem. Mój chłopak często sprawia mi jakieś drobne prezenty bez okazji, pisze piękne i romantyczne sms-y od kiedy jesteśmy ze sobą (a już 2 lata) Więc ja mogę powiedzieć "że moj chłopak jest po prostu kochany" bo jest jajwspanialszy. Bo twój zrobił to pierwszy raz no i może ostatni, kto wie

Gość jego dziewczyna
maricaaaa --> to nie chodzi o to, ze napisal mi romantycznego smsa, bo to robi dosc często.. ale kiedys np. uwazal, ze nie ma nic fajnego w czytaniu ksiazek, a teraz sam mi ją kupil i napisal mi jej cytat, a przeciez nie musial, bo i tak jakby mi dal tą ksiazke, to bym sobie sama przeczytala... A Ty uwazasz, ze kupienie komus czegos bezinteresownie i mily smsy, to nie jest cos wspanialego?!?! Wiesz, czasem nie chodzi o ilosc.. ale o jakos... I jestem ciekawa jak sie poczujesz, jak Twoj chlopak w koncu przestanie pisac te romantyczne smsy.. nie mowie, ze tak sie stanie, ale to calkiem mozliwe, a wtedy czegos Ci zabraknie... A ja potrafie sie cieszyc nawet z takiej male rzeczy, jaką jest cytat w smsie.. I byc moze moj chlopak kupil mi cos bez okazji po raz ostatni, ale na zawsze to zapamietam

Gość 202020200220
mmmm zazdroszczę ci ...mój bez okazji tez kupuje mi prezenty ale często o tym mówi wypomina wręcz więc niewiem jaki to sens gdzie ta bezinteresowność

Gość myszkaaa
ja ciesze sie razem z toba jestesmy mlode i musimy sie cieszyc takimi drobiazgami...ja tez mam takjiego kochanego faceta...mmmmmm

Gość jego dziewczyna
myszkaaa --> dziekuje :) moj chlopak w ogole ostatnio zmienia sie na lepsze :) a myslalam, ze on sie nigdy nie zmieni i zawsze bedzie mnie czyms ranil (jak kiedys), a teraz takie zmiany... nie tylko z tym prezentem... :)