Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinus

dlaczego jestem tak zazdrosna???

Polecane posty

Tinus ja mam tak samo:] tez raczek jestem;) i ta zazdrosc jest chyba dla nas charakterystyczna tym bardziej ze raki sa bardzo uczuciowymi osobami.. wiadomo ze jest duzo ladnych dziewczyn i na pewno jakies mu sie podobaja:/ ja mu ufam wiem ze mnie kocha ale obawy i tak pozostana...jak tu ktos wczesniej napisal...jesli bedzie chcial zdradzic to i tak to zrobi bez wzgledu na wszystko...

Gość patrycia 162
ja jestem zazdrosna o meza niepozwalam mu chodzic z kolegami ogladac filmów z panienkami niewiem dlaczego tak jest kocham go i boje sie ze go strace niewiem co robic przez zazdrosc cały czas sie kłucimy a wtedy on robi mi na złosc i wychodzi na noc

Gość gość
Zazdrość jest dobra w związku byle by nie była zaborcza. Ja mam zawsze męża przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody bo intymność to ja i on a nie ja i obcy całkiem facet ginekolog! !! Zawsze na imprezki chodzimy razem bo będąc razem chodzić osobno. Nie ma że ja idę z koleżankami czy on z kolegami zawsze idziemy razem! !!

Gość gość
Ja tez mam tak niestety bo tak na prawdę nawet nie wiem skąd mi się to wzięło mam wspaniałego chłopaka roznie się miedzy nami układało ale przyznam szczerze że czasami mnie szlag trafia ale co zrobić kocham go nad życie nie wyobrażam sobie życia bez niego :) chyba nie ma na to dobrej recepty...