Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------------------------

Jak przestać...........................................................

Polecane posty

sie denerwować, co jest najlepsze na uspokojenie?? nie chodzi mi o tabletki, jakies techniki relaksacyjne zna ktoś ??? czasem to az mnie brzuch ze złośći boli :( nie chce sie denerwowac...

Gość UUUUUU
Ćwiczenia oddechowe są dobre!!!!

albo moze zamiast leczyc skutki, jak wyleczyc przyczyne -czyli jak przestać sie przejmowac opiniami innych ludzi? zamsze sie martwie, a co on/ona sobie pomysli itp. wszystkim sie przejmuje, jak z tym skończyć ? (kiedys wyzywalam sobie ludzi tak w myslach,że niby co oni mnie obchodzą itp, ale to pomaga tylko na chwile) 🌼 help!!!doradźcie cos!!!

kurde sama mam z tym problem..caly czas mialam adrenaline w zoladku i to bez powodu..rano w poludnie i wieczorem...lekarz jednak przepisal mi tabletki na nadkwasote zoladko(nigdy bym nie przypuszczala ,ze cos takiego moze mi dolegac) i jak zaczelam je brac to porblem nerwicy zoladka nijako odeszedl wlasciwie z dnia na dzien.....nie znam sie na medycynie ,ale skoro to zadzialalo to znaczy ,ze gdy sie denerwujemy jest produkowany nadmiar kwasy w zoladku (albo sama juz nie wiem) i to tez powoduje bole zoladka..

no i to wspaniale uczucie,. kiedy sobie siedze spokojnie i nic mna nie telepie w srodku:):):)

dzieki ,ale jednak wolalabym wyleczyc przyczyne a nie objawy...no bo kto by pomyślał, 20 lat i leki na nadkwasote :0

Gość Rympałek
Jak bym Ci włożył mojego ślimaczka do Twojej muszelki odrazu bys odzyskała spokuj

pozostawie to bez komentarza...🌼

a pewnie masz racje,ze nalezy likwidowac przyczyne......a nie same objawy moze joga? ponoc super uspokaja

kiedys próbowalam ale tak mnie wnerwiala ,że hoho :) to utzymanie trudnej pozytcj przez kilka minut nie jest dla mnie. Wole cos ostrego, szybkiego jakis taniec, czy boks :) zwlaszcza to drugie mnie uspokaja , kurcze moze znowu zaczne ćwiczyc :) zawsze to jakis sposób ,natchnęłaś mnie Zuzia 🌼

sluchaj!!!! moze skoki spadachronowe!!!!!hihihihihih..zartuje oczywiscie...fajnie ,ze sie zmobilizowalas,,,ja nie potrafie:(

wiesz, mnie pomaga zwykle liczenie i glebokie oddechy :) a jezeli juz nie pomaga to staram sie nie dusic tej zlosci w sobie... wydzieram sie wtedy w poduszke zeby bylo ciszej i to przynosi duza ulge :)

bijou : w poduszke mówisz ? spróbuje i masz racje - nie wolno duścic zlości w sobie,trzeba to wykrzyczeć ,wyćwiczyć bo inaczej mozna sie nabawic własnie nadkwasoty i wrzodów :( dzieki laski :) ps. zuzia ile ja bym dala za taki skok ach....marze o tym :)

to moze razem to zrobimy????? na sama mysl mam fyfry jak cholera lae co tam....:):):):):0 po takim skoku to chyba zupelnie nam sie wszystko poprzestawia i zaraz nerwica minie:D:D:D:

Zuzia -jeszzce jedno,ćwicz to co lubisz , to co Ci sprawia przyjemnośc , ale nie mniej niz 3xw tygodniu po godzince. Wtedy nie bedziesz miala kłopotów z mobilizacją-gwarantuje:) a jak masz możliwośc zapisz sie gdziec na fitnes itp. bo ćwiczenia samemu w domu troche nużą-wiem cos o tym :) pozdrawiam!!!!

zapraszam na skoki spadochronowe wejdz na www.skokgang.pl

a wejde :)

wiecie co? ja to bym bardzo chciala, ale po tym jak znajoma sie zabila to jakos mnie to przeraza .....ehhh

Gość aloonkaaaa
czytałam, że dawanie upustu złości nie jest wcale dobre...skacze ciśnienie, co powoduje szybsze zużywanie się tętnic itp. moze metody poznawcze będą dobre, zastanów się, co konkretnie w ludzich Cię wkurza i spróbuj samam ze sobą to przedyskutować, może masz jakieś przekonnia lub oczekiwania, które niespełnione przez innych tak Cie denerwują; jeśli chodzi o przekonania, to mam na myśli np: ""wszyscy powinni mnie lubić/ zgadzać się ze mną", "nikt nie ma prawa źle o mnie myśleć", "ludzie powinni być wobec mnie zawsze uprzejmi" itp. być może Twoje przekonania są zupełnie inne i nawet ich sobie do końca nie uświadamiasz, polecam Ci też zapoznanie się z asertywnością:) powodzenia PS. też się umiem wkurzyć na maksa;)

cos mi sie wydaje ,że trafiłas w 100% nie lubie jak ktos sie ze mna nie zgadza i nie robi tego o co go prosze...nie lubie sprzeciwu... wydaje mi sie,że moje sprawy sa w danej chwili najważniejsze, ale czasami mam racje np. w banku, czy w szkole policealnej za która zaplacilam ciezkie pieniądze a oni maja problem z wydaniem mi jednej głupiej karteczki z zaświadczeniem na ktore czekam juz od piątku ...a bardzo zalezy mi na czasie... i wex tu sie nie denerwuj... kurcze, może poczytam o tej asertywności,dzieki 🌼

Zuzia - wiesz,trzeba sie z tym liczyć ;)

Gość aloonkaaa
cieszę się, że trafiłam:) polecam Ci książkę: "Stanowczo, łagodnie, bez lęku" Marii Król-Fijewskiej - super babka i fajnie pisze:) Powodzenia! PS. Nie chciałam sugerować, że zawsze nie masz racji:)

Gość -------------------------
nie musialaś:) sama sobie to zasugerowalam ;) pozdrawiam poszukam w bibliotekach tej książki, mam nadzieje,że to nie nowość...🌼

Gość --------------------------
moze ktos cos jeszcze doradzi??? 🌼

Gość alohha
Nie jesteś sama. Znam wiele osób, które mają takie same problemy i nie martw się, bo mogę się założyć :) ze jesteś wartościową, fajową dziewczyną, która powinna tylko zmienić sposób patrzenia na siebie i wszystko minęłoby jak ręką odjął :)

Gość eltt
Wrażliwiec to prawdziwy skarb ;) Masz chłopaka ?

Gość --------------------------
jesteś wartościową, fajową dziewczyną, która powinna tylko zmienić sposób patrzenia na siebie i wszystko minęłoby jak ręką odjął --------------------------------------- powiedz mi jeszcze jak mam to zrobic :) tzn. jak zmienic ten sposób patrzenia na siebie ps. różowe okulary nie działają 🌼, chlopak by sie przydał :)

Gość -----------------------------
podnosze, co by nie zginął w tym gąszczu... 🌼

Gość -----------------------------
up

Gość uuudeert
w gore bo kurva wazne:classic_cool: