Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jAaaaaaa

KOCHAŁAM SIE Z OBCYM MEZCZYZNĄ...

Polecane posty

Gość jAaaaaaa

CZY TO ZNACZY ŻE JUZ JESTEM DZIWKĄ?

Gość Jestem...
Bez przesady nie znamy okoliczności.

Gość jAaaaaaa
Poznalismy się na necie... umówilismy sie poszlismy do hotelu i stało sie... było cudownie... a teraz nie moge na siebie patrzć!

Gość jAaaaaaa
zabezpieczylismy sie.... to był totalny spontan...co mam powiedzieć że bardzo ząłuje? kurde nie ząłuje... tylko tak dziwnie si eczuje teraz.

Gość eeej lala
daj namiary, ja też chętnie sobie ulżę na tobie za darmo

Gość Hhehehehehe chyba
odkryłaś do czego się nadajesz - mała rada - następnym razem bierz pieniądze :D

Gość jAaaaaaa
dlaczego mezczyna który przespi sie z niemalze obca panienka nie ponosi tego takich konsekwencji jak kobiety?:( to smutne :( - tak rozpoczeła si enasza znajomosc - od tamtej pory widujemy sie regularnie... i nie chodzi juz o seks... bynajmniej jest go bardzo niewiele... chyba pomału zaczynamy sie lubić to takie straszne?

Gość Jestem...
Ja nie przejmuj sie tymi zazdrosnymi kretynkami. Kto powiedział, ze kobieta nie może isc z kims na kogo ma ochote do łózka.

Gość monika1984
moim zdaniem nie jesteś dziwką.mnie sie nigdy coś takiego nie zdarzyło gdyby sie zdarzyło to pewnie tez zle bym sie z tym czuła.zrobiłas to na co miałaś ochotę.mam nadzieje że było cudownie.mnie też czasami marzy sie coś takiego.to nic złego dopoki nie zdarza się za często.pozdrowionka 🌼

Gość monika1984
nie przejmują sie głupimi komentarzami.mnie pewnie też teraz zjadą że też jestem dziwką skoro tak piszę ale co mi tam pozdrowionkAa dla nich

Gość jAaaaaaa
No to było tylko jeden raz... w dodatku na znajomosc sie rozwija... dzięki za ciepłe słowa...TAK BYŁO CUDOWNIEEEEEEEEEE:D Nigdy jeszcze nie byłam tak podniecona i rozkosznie zdobyta :D

Gość Egon
Jedyne lekarsywo to powtórzyć ten numer ze dwa razy z innymi. A zobaczysz wszystkie śmieszne uczucia znikną. Gwarantowane..

Gość a pomyśl sobie
co bedzie jak juz spotkasz swojego "ukochanego jedynego"?? Spalisz się ze wstydu jak się dowie ze się puszczałaś. Nie jestem zazdrosną kretynką. Mam cudownego faceta z którym mi dobrze i cieszę się, ze nie miałam takiej "interesującej" przeszłości. Dziewczyny - pomyślcie zanim coś zrobicie - w erze syfa i hiva - w imię czego - jednorazowej przyjemnosci?

Gość tempus9
ej! no co Ty...nie przejmuj się! uważam, że to zupełnie normalne- na pewno nie każdy by tak postąpił, ale nie ma w tym nic złego. Nie wiem czy ja bym sie zdecydowała na coś takiego, ale myślę że to mogłoby być bardzo podniecające...To chyba zresztą jedna z częstszych kobiecych fakntazji- seks z nieznajomym

Gość do autorki
Myslisz ze ten facet bedzie cie szanował po tym jak poszłas z nim do łóżka na pierwszej randce? Jak sobie pobzyka to sie znudzi i znajdzie inną chętną szparkę. Żal mi ciebie!!!

Gość monika1984
a ja marze o trójkacie z chlopakiem i jego kumplem.też bym chciała zaznac czegos nowego.zazdroszcze Tobie.3maj się ciepło.

Gość fakt faktem
dlaczego na tym forum sa prawie same puszczalskie dziwki, które uważają ze przypadkowy seks z obcym facetem jest spoko???

Gość she 22
doJAaaaaaa wiesz co ci napisze,po paru godzinach znajomosci poszlam z nowo poznanym facetem do lozka,dzisiaj tego z jednej strmy zaluje, a z drugiej strony nie,po prostu!!!Nie bylam wtedy z facetem od ponad roku,spotkalam jego w barze i...stalo sie!!!!po prostu!!pozdrawiam:)Kazdy ma chwile slaobosci!Dla mnie to jest smieszne.Facet spi z kazda co popadnie i jest OK a jak panienka przespi sie z facetem od razu to jest dziwka!!To jest dziwne i troche nie sprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jAaaaaaa
Ludki.... niewidzicie ze ja wam pisze ze z tej jednorazowej przygody cos zaczeło si etworzyc? Tak bardzo mnie pociągnał fizycnzie ze szok... ale jest cos innego... zaczyna byc fajnie... On wcale ne nalega po tamtym razie na seks... i jest poprostu no jak to napisać... miły i ciepły... Zaczynam sie zastanawiać nad tym ze moze warto t rozkręcic naprawdę bardziej...moze tak miałam poznac tego jedynego...hmmmm kto wie:)

Gość Konserwatywny
Odpowiedz sobie tylko na jedno pytanie: czy chciałabyś, żeby ten Twój zrobił Ci to samo? Cokolwiek nie powiedzieć, uczucie w związku OPIERA SIĘ o zaufanie i wierność. A wierność to nie chuć, to świadomy wybór wolnego człowieka szanującego swojego partnera. Kim jesteś? Odpowiedz sobie sama ....

Gość she 22
Do FAKT-FAKTEM--->>>hehe same puszczalskie ??a ty jaki jestes?jesli jestes facetem?oczywiscie facetom wszytsko wolno a jak panience raz w zyciu cos zdarzy sie takiego to od razu jest dziwka?hehehehehehehehehehehehe smiechu warte@!!!!!!!!!!!1

Gość Nie zgadzam sie____________
jesli facet idzie do łóżka z nowo poznaną dziewczyną to szmaciarz z niego i męska dziwka. Z takim facetem nie ma co budować związku. Z każdą pójdzie łatwo . Podobnie z kobietami. Jeśli idą do łóżka z obcym kolesiem znaczy ze każdemu popuszczą szpary - jesli tylko ktos bedzie miły, przystojny a one samotne. Żenada.

Gość tempus9
o kurde...jakie teksty....jaka znowu wierność?!?!?!?!?! ale jesteście zaściankowi

Gość Egon
Olej go bo z tego i tak nic nie będzie w dłuższej perspektywie.

Gość króliczekkk
Nikt nie jest od oceniania cię.To po pierwsze,nie jesteś żadną dziwką,no chyba że ten facet ma kogoś,kto go kocha...to wtedy sama zrobiłabym ci coś,już nie mówiąc o nim.

Gość ee
KURESTO SIE SZERZY,A JAK CZYTAM COS TYPU ZE JESTEMY ZAZDROSNE O CO?ZE SIE PUSCILA?TO JEST CHORE!

Gość Konserwatywny
Rozumiem Tempus, rozumiem ...... Przyjdzie czas, kiedy zapragniesz być zaściankowym. GWARANTUJĘ CI TO!

Gość i puszczalska kobieta
i puszczalski facet zaliczają się do jednej kategorii : kopulantów. I puszczalski i puszczalska zasługuja na miano "kurwy". Hej autorko topicu - ty serio liczysz ze wasz "związek" sie rozwinie??? Hehehehhehe, leżę ze smiechu :D

Gość króliczekkk
A tak w ogóle,mowisz ze sie spotykacie,a masz pewnosc ze ten facet nie jest np.kawalerem tuz przed slubem i chce sie wyszalec??A moze ma na imie Michal?I jest z Łodzi?Ma 25 lat?Wysoki brunet?Fryzurka na jeża?no proszę-odpowiedz!!!pleeeaseee!!!