Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szczęketté

umieram z przejedzenia, pomocy

Polecane posty

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Czasem som mocno oburzone bo nie napisze do nich. Do mnie pierwsze zawsze pisały. Czy to elka czy anastazje 

Muszą cię za dobrą partię uważać, bo generalnie wtedy kobiety są skłonne pierwsze wyjść z inicjatywą 😆 

Koty się piepszą u mnie na trawniku, mam nadzieję, że się nie okoci jakaś pod chałupą, bo nie mam ochoty potem się martwić komu kociaki oddać...

• Haha 1

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Muszą cię za dobrą partię uważać, bo generalnie wtedy kobiety są skłonne pierwsze wyjść z inicjatywą 😆 

ja jak mi sie ktos podoba to ani be ani me a jak sie nie podoba to najlatwiej sie flirtuje, agent z tego co pisal mial podobnie xD

2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

ja jak mi sie ktos podoba to ani be ani me a jak sie nie podoba to najlatwiej sie flirtuje, agent z tego co pisal mial podobnie xD

No, u nieśmiałych tak, że przy największych hotkach najtrudniej bajerę cisnąć, a przy średnich idzie łatwiej 😉

Edytowano przez +RC+

2 minuty temu, +RC+ napisał:

No, u nieśmiałych tak, że przy największych hotkach najtrudniej bajerę cisnąć, a przy średnich idzie łatwiej 😉

niesmiali chyba nie zagadujo

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

niesmiali chyba nie zagadujo

Zależy od skali nieśmiałości 😉

A co do kartanu to ja stałem przed sądem ze swoje poglądy rzeczywistości i nikt mnie nie zawinol w kaftan. Jestem wolnym człowiekiem i se mogę sprzedawać nieruchomości i grać na giełdzie oraz kupować komputery chooj wam do mojego kibla.

30 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

I przypominam rozwalona po pijaku ketrelowa gwiazdo spalonego kina, że podobno pierwsza nie zaczepiasz 🙂 

Na podsumowanie cię bezrobotnico i przypomnienie ci, kim jesteś - czyli nikim - zawsze znajdę czas. Hihi. 📐🧹🗑️

7 minut temu, Shameless AngeR napisał:

Na podsumowanie cię bezrobotnico i przypomnienie ci, kim jesteś - czyli nikim - zawsze znajdę czas. Hihi. 📐🧹🗑️

No skoro lubisz, jak ci się odpowiednio odpowiada, wiecznie pijana beczko carbonary, to ja służę 🙂 Wyobrażam sobie, jak się dodatkowo upasiesz przez te 2 miesiące nieru.chomego wciągania węglowodanów przy serialach dla starych ciotek 🙂 

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

8 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

No skoro lubisz, jak ci się odpowiednio odpowiada, wiecznie pijana beczko carbonary, to ja służę 🙂 Wyobrażam sobie, jak się dodatkowo upasiesz przez te 2 miesiące nieru.chomego wciągania węglowodanów przy serialach dla starych ciotek 🙂 

Ale się udalas chlopu podobno bezplodna 

• Haha 1

10 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Masz jakąś obsesje nieokreślonego pochodzenia na punkcie mojej wagi. Podobam się sobie i innym, a do nadwagi mi brakuje. Ty natomiast jesteś zasuszona i sfrustrowana. Niedługo będziesz wyglądać jak Celine Dion. A może już tak wyglądasz. 🎀

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Masz jakąś obsesje nieokreślonego pochodzenia na punkcie mojej wagi. Podobam się sobie i innym, a do nadwagi mi brakuje. Ty natomiast jesteś zasuszona i sfrustrowana. Niedługo będziesz wyglądać jak Celine Dion. A może już tak wyglądasz. 🎀

Tak, tak, czerwonolica, skumaj się z leżakiem, może cię wtoczy do siebie na kwadrat, gdy rodzice przestaną płacić za czynsz 😎

1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Dziwne słowa z ust bezdzietnego pra.wika 🙂

Tak bylo z ojcem mój tesz inteligentny tylko zachcialo się pod koniec brala hormony się roztyla jak dwie swinie i się wyhustal

42 minuty temu, +RC+ napisał:

Koty się piepszą u mnie na trawniku, mam nadzieję, że się nie okoci jakaś pod chałupą, bo nie mam ochoty potem się martwić komu kociaki oddać...

Chociaż sobie popatrzyłes sex

Tak, tak, czerwonolica, skumaj się z leżakiem, może cię wtoczy do siebie na kwadrat, gdy rodzice przestaną płacić za czynsz 😎

Moje horyzonty poznawania ludzi nie kończą się na forum, tak jak to było w przypadku pozyskania Chlapcia na kafeterii. To dopiero hit. Przybij piątkę z pieprz w dopie. 🪰 chociaż nasza klasa to mniejszy wstyd, niż forumowe życie erotyczne. 🪩

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Moje horyzonty poznawania ludzi nie kończą się na forum, tak jak to było w przypadku pozyskania Chlapcia na kafeterii. To dopiero hit. Przybij piątkę z pieprz w dopie. 🪰 chociaż nasza klasa to mniejszy wstyd, niż forumowe życie erotyczne. 🪩

Twoję horyzonty najczęściej kończą się na ludziach lecących do ciebie z łapami.

A potem płaczesz na forum że dostałaś plaskacza.

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Anastazja by z dzieckiem nie chciała mewe odrzucila a ona wziela tak wysoko mierzy huh

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Zawsze mogłam zostać zadłużoną w chwilówkach "wnusią" dla starych dziadów jak ty, beczko 😎 A nie, wróć, nie jestem tobą 😎

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Tak bylo z ojcem mój tesz inteligentny tylko zachcialo się pod koniec brala hormony się roztyla jak dwie swinie i się wyhustal

Nie zajmują mnie aż tak dzieje twojej patologicznej rodziny. Po prostu krindżowe jest zaglądanie w cudze macice ze strony 38-letniego spasionego Irka Bednarza, skazanego na wieczne prawi.ctwo 🙂 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Twoję horyzonty najczęściej kończą się na ludziach lecących do ciebie z łapami.

A potem płaczesz na forum że dostałaś plaskacza.

Ochleja non stop sama zaczepia, ona po prostu lubi jak się jej sprzedaje liście w czerwoną gębę 🙂 

• Haha 1

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie zajmują mnie aż tak dzieje twojej patologicznej rodziny. Po prostu krindżowe jest zaglądanie w cudze macice ze strony 38-letniego spasionego Irka Bednarza, skazanego na wieczne prawi.ctwo 🙂 

To kiedy zobaczymy twojego męża? Bo ja się mogę pokazać 

Ochleja non stop sama zaczepia, ona po prostu lubi jak się jej sprzedaje liście w czerwoną gębę 🙂 

Oczywiście. A później bezczelnie udaje biedną ofiarę hejtu.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Anastazja by z dzieckiem nie chciała mewe odrzucila a ona wziela tak wysoko mierzy huh

Prostytutka za 150 zł o wyglądzie koczkodana miała jakieś wymagania co do mewy? Nie żeby mewa się do czegokolwiek nadawał poza beką, ale to i tak zabawne 🙂 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się