starra mendah balkonova 75 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: wiktymizacja co co masz na mysli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 268 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Czasem som mocno oburzone bo nie napisze do nich. Do mnie pierwsze zawsze pisały. Czy to elka czy anastazje Muszą cię za dobrą partię uważać, bo generalnie wtedy kobiety są skłonne pierwsze wyjść z inicjatywą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 268 Napisano 2 godziny temu Koty się piepszą u mnie na trawniku, mam nadzieję, że się nie okoci jakaś pod chałupą, bo nie mam ochoty potem się martwić komu kociaki oddać... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 75 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Muszą cię za dobrą partię uważać, bo generalnie wtedy kobiety są skłonne pierwsze wyjść z inicjatywą ja jak mi sie ktos podoba to ani be ani me a jak sie nie podoba to najlatwiej sie flirtuje, agent z tego co pisal mial podobnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 268 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: ja jak mi sie ktos podoba to ani be ani me a jak sie nie podoba to najlatwiej sie flirtuje, agent z tego co pisal mial podobnie xD No, u nieśmiałych tak, że przy największych hotkach najtrudniej bajerę cisnąć, a przy średnich idzie łatwiej Edytowano 2 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 217 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: No, u nieśmiałych tak, że przy największych hotkach najtrudniej bajerę cisnąć, a przy średnich idzie łatwiej niesmiali chyba nie zagadujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 268 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: niesmiali chyba nie zagadujo Zależy od skali nieśmiałości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 75 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: niesmiali chyba nie zagadujo wstyd albo niesmialosc to masakra dobrze jak czlowiek stary i ma wywalone jaja juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 271 Napisano 2 godziny temu Najlepiej by było zamrozic se sperme i zrobić wazektomie Nie można dzisiaj ufac samicom za grosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 75 Napisano 2 godziny temu wstyd rozprdala fizycznie az by sie najchetniej pilo ale nie bedzie sie pic przy kims caly czas fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 271 Napisano 2 godziny temu A co do kartanu to ja stałem przed sądem ze swoje poglądy rzeczywistości i nikt mnie nie zawinol w kaftan. Jestem wolnym człowiekiem i se mogę sprzedawać nieruchomości i grać na giełdzie oraz kupować komputery chooj wam do mojego kibla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 107 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: I przypominam rozwalona po pijaku ketrelowa gwiazdo spalonego kina, że podobno pierwsza nie zaczepiasz Na podsumowanie cię bezrobotnico i przypomnienie ci, kim jesteś - czyli nikim - zawsze znajdę czas. Hihi. 🧹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 31 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Shameless AngeR napisał: Na podsumowanie cię bezrobotnico i przypomnienie ci, kim jesteś - czyli nikim - zawsze znajdę czas. Hihi. 🧹 No skoro lubisz, jak ci się odpowiednio odpowiada, wiecznie pijana beczko carbonary, to ja służę Wyobrażam sobie, jak się dodatkowo upasiesz przez te 2 miesiące nieru.chomego wciągania węglowodanów przy serialach dla starych ciotek Edytowano 2 godziny temu przez baba jędza wezwać księdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 271 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: No skoro lubisz, jak ci się odpowiednio odpowiada, wiecznie pijana beczko carbonary, to ja służę Wyobrażam sobie, jak się dodatkowo upasiesz przez te 2 miesiące nieru.chomego wciągania węglowodanów przy serialach dla starych ciotek Ale się udalas chlopu podobno bezplodna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 107 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: No skoro lubisz, jak ci się odpowiednio odpowiada, wiecznie pijana beczko carbonary, to ja służę Wyobrażam sobie, jak się dodatkowo upasiesz przez te 2 miesiące nieru.chomego wciągania węglowodanów przy serialach dla starych ciotek Masz jakąś obsesje nieokreślonego pochodzenia na punkcie mojej wagi. Podobam się sobie i innym, a do nadwagi mi brakuje. Ty natomiast jesteś zasuszona i sfrustrowana. Niedługo będziesz wyglądać jak Celine Dion. A może już tak wyglądasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 31 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ale się udalas chlopu podobno bezplodna Dziwne słowa z ust bezdzietnego pra.wika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 271 Napisano 1 godzinę temu To bardzo ciekawe mój ojciec drugom tesz wziol bezplodnom Wszystko będzie fajnie dopóki jej nie odwali próbować zaskoczyc mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 31 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Masz jakąś obsesje nieokreślonego pochodzenia na punkcie mojej wagi. Podobam się sobie i innym, a do nadwagi mi brakuje. Ty natomiast jesteś zasuszona i sfrustrowana. Niedługo będziesz wyglądać jak Celine Dion. A może już tak wyglądasz. Tak, tak, czerwonolica, skumaj się z leżakiem, może cię wtoczy do siebie na kwadrat, gdy rodzice przestaną płacić za czynsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 271 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Dziwne słowa z ust bezdzietnego pra.wika Tak bylo z ojcem mój tesz inteligentny tylko zachcialo się pod koniec brala hormony się roztyla jak dwie swinie i się wyhustal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 385 Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, +RC+ napisał: Koty się piepszą u mnie na trawniku, mam nadzieję, że się nie okoci jakaś pod chałupą, bo nie mam ochoty potem się martwić komu kociaki oddać... Chociaż sobie popatrzyłes sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 107 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Tak, tak, czerwonolica, skumaj się z leżakiem, może cię wtoczy do siebie na kwadrat, gdy rodzice przestaną płacić za czynsz Moje horyzonty poznawania ludzi nie kończą się na forum, tak jak to było w przypadku pozyskania Chlapcia na kafeterii. To dopiero hit. Przybij piątkę z pieprz w dopie. 🪰 chociaż nasza klasa to mniejszy wstyd, niż forumowe życie erotyczne. 🪩 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 814 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Moje horyzonty poznawania ludzi nie kończą się na forum, tak jak to było w przypadku pozyskania Chlapcia na kafeterii. To dopiero hit. Przybij piątkę z pieprz w dopie. 🪰 chociaż nasza klasa to mniejszy wstyd, niż forumowe życie erotyczne. 🪩 Twoję horyzonty najczęściej kończą się na ludziach lecących do ciebie z łapami. A potem płaczesz na forum że dostałaś plaskacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 271 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Moje horyzonty poznawania ludzi nie kończą się na forum, tak jak to było w przypadku pozyskania Chlapcia na kafeterii. To dopiero hit. Przybij piątkę z pieprz w dopie. 🪰 chociaż nasza klasa to mniejszy wstyd, niż forumowe życie erotyczne. 🪩 Anastazja by z dzieckiem nie chciała mewe odrzucila a ona wziela tak wysoko mierzy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 31 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Moje horyzonty poznawania ludzi nie kończą się na forum, tak jak to było w przypadku pozyskania Chlapcia na kafeterii. To dopiero hit. Przybij piątkę z pieprz w dopie. 🪰 chociaż nasza klasa to mniejszy wstyd, niż forumowe życie erotyczne. 🪩 Zawsze mogłam zostać zadłużoną w chwilówkach "wnusią" dla starych dziadów jak ty, beczko A nie, wróć, nie jestem tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 31 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak bylo z ojcem mój tesz inteligentny tylko zachcialo się pod koniec brala hormony się roztyla jak dwie swinie i się wyhustal Nie zajmują mnie aż tak dzieje twojej patologicznej rodziny. Po prostu krindżowe jest zaglądanie w cudze macice ze strony 38-letniego spasionego Irka Bednarza, skazanego na wieczne prawi.ctwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 31 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Twoję horyzonty najczęściej kończą się na ludziach lecących do ciebie z łapami. A potem płaczesz na forum że dostałaś plaskacza. Ochleja non stop sama zaczepia, ona po prostu lubi jak się jej sprzedaje liście w czerwoną gębę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 271 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Nie zajmują mnie aż tak dzieje twojej patologicznej rodziny. Po prostu krindżowe jest zaglądanie w cudze macice ze strony 38-letniego spasionego Irka Bednarza, skazanego na wieczne prawi.ctwo To kiedy zobaczymy twojego męża? Bo ja się mogę pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 814 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Ochleja non stop sama zaczepia, ona po prostu lubi jak się jej sprzedaje liście w czerwoną gębę Oczywiście. A później bezczelnie udaje biedną ofiarę hejtu. Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 31 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Anastazja by z dzieckiem nie chciała mewe odrzucila a ona wziela tak wysoko mierzy huh Prostytutka za 150 zł o wyglądzie koczkodana miała jakieś wymagania co do mewy? Nie żeby mewa się do czegokolwiek nadawał poza beką, ale to i tak zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: To kiedy zobaczymy twojego męża? Bo ja się mogę pokazać Jak cię to interesuje, sam go poproś o fotę, geju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach