Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annna

trądzik - Differin

Polecane posty

Gość MartaS7336
Korzystaliscie z leku co sie nazywa Differin? Bo szukalam informacji na temat tego produktu i chcialam Was zapytac. Mozecie cos napisac mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, testowaliscie jakies zamienniki? Na tej stronie jest troche informacji o Differin: http://www.listalekow.pl/differin/ - myslicie, ze mozna sie tym sugerowac? Nie chcialabym sie naciac i roztrwonic bezsensownie pieniadze, dlatego pytam Was. Dzieki za wszelkie porady.

Gość gość
Kupię differin gel. Proszę o kontakt na maila

Gość givemelove
Każdy lek na każdą osobę działa inaczej :) Ja na pierwszej wizycie dostałam differin żel w połączeniu z zinerytem-płynem na skórę. Dermatolog mnie uprzedził, że na początku leczenia będzie dużo gorzej niż przed kuracją, ale oczywiście nie u wszystkich tak się dzieje. No i tak było, po tygodniu, może dwóch, miałam wrażenie, że wszystko wychodzi na zewnątrz, byłam troche załamana, ponieważ wszystko było widać, skóra była bardzo przesuszona mimo to, że używałam tłustych kremów, aby ją nawilżać. Jakiś czas się męczyłam z tym wszystkim, ale nie odstawiałam leków.. Jakoś po ok. 6 miesiącach miałam cerę dosłownie jakby nową, NIC nie było, ani jednej krostki, pryszcza, NIC :) i myślę, że warto było przecierpieć, aby były takie efekty, jednak nie ukrywam, że było ciężko. Nie oceniajcie z góry leku, na początku często może być gorzej, ale później wszystko się jakoś doprowadza do porządku. Natomiast ja za wcześnie odstawiłam leki i po 5 miesiącach trądzik powrócił, jednak znów mam differin w połączeniu z Aknemycinem, i też narazie jest nieciekawie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) trzymacie się, uda wam się! :)

Gość gość
Czytam tyle negatywów na temat differinu i az nie chce mi sie wierzyć. Ja stosuje differin jakieś 2tyg na zmianę z clindacine i widze mega efekt! Skóra nabrała blasku i jednolitego kolorytu! Ja polecam ale jak widać każda z nas jest inna. Ne polecam brania tabletek anty bo one dają efekt tylko podczas ich brania a po odstawieniu tradzik wraca ze zdwojoną siła. Sama przez to przechodzilam. Pomogły mi zabiegi z kwasami AHA No i przestałam wyciskac bo to najgorsze!

Gość gość
odsprzedam differin w żelu darialocman@wp.pl

Gość gość
Kupię Differin, proszę o kontakt: szoszana8@o2.pl

Gość gość
ja również kupie differin kontakt: stuk-puk@o2.pl

Gość elfikkk
kupię differin beti.beti@wp.pl

Gość 12123
sprzedam Klindacin T - żel 30 g , nowy nie otwierany, ważny do 02/2015 kontakt: prybenka@gmail.com

Gość gość
Mam do sprzedania nowy Differin proszę o kontakt na justyna-b22@wp.pl

Gość gość
Sprzedam nowy, nie otwarty żel Differin 15g , ważny do 12.2015 r. Zainteresowani niech napiszą na mail: magdamagi@poczta.fm Pozdrawiam

Gość gość
Sprzedam Differin (użyty tylko kilka razy) ważny do 1/2017. Kontakt aleksis8@op.pl

Gość gość
Witam kupię differin żel jeśli ktoś posiada proszę o kontakt :)

Gość gość
Witam kupię differin jeśli ktoś posiada proszę o kontakt: siwek_221@wp.pl dziękuję :-)

Tabletki na trądzik - http://bit.ly/11RpP7g Potwierdzam skuteczność - już po kilku dniach pryszcze zaczęły robić się mniejsze, zbladły i w końcu - przepadły bez śladu.

Gość kctlwqdv
Mi dermatolożka przepisała Differin. Wmawiała, że żadnych skutków ubocznych i trzeba stosować, bo się blizny porobią. Spróbowałem na połowie twarzy, a na drugiej połowie nic nie robiłem. Efekt: po differinie trądzik się pogorszył ! Nawet po kilku latach pryszczyło na połowie twarzy - w miejscu stosowania differinu, a na drugiej stronie twarzy - skóra zdrowa, bez blizn, a trądzik sam ustąpił. Differin zmasakrował mi skórę!!! W miejscu stosowania skóra jest jakby wypalona kwasem! To jest zwykłe oszustwo i nabijanie kasy firmom farmaceutycznym.

Gość gość
Wszyscy z syfami najpierw się odrobaczcie .

Gość gość
Wszyscy co maja tradzik, krosty niech sie najpierw odrobaczą.