Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

Gość miki25
witajcie agniesia piszesz tak ze nie wiem czy ta owulacja u Ciebie byla czy nie?? skoro ta tempka taka niska to moze Ci sie owu przesunela i wlasnie sie zbliza?? nie rozumiem czemu taka niska masz temperature?? u mnie spokojnie, dzis znow bol po prawej stronie jajnika i takie plamienie ale nie na czerwono, dziwne wczesniej tak nie mialam. czy to moze oznaczac ze za niski progesteron czy co?? co Wy na to?? 7 dzien po owu u mnie

Gość Atena___
witam !!!! u mnie miesiączki wciąż brak. zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. bardzo sie ciesze mój mężuś rówież. Życzę wam również dwóch różowych kreseczek i trzymam mocno kciuki. pozdrawiam, przesyłam moc buziaków i fluidków. ************************

Gość Agnesia81
Witam GRATULUJE Atena 2 kreseczek!!!!!!:)

Łał..... oooo !!!! Atena WIELKIE GRATULACJE :D 🌼 Ciesze sie bardzo, ze udalo ci sie tak szybciutko !!!! Dolaczylas do nas prawie jako ostatnia, a pierwsza zapoczatkowalas nowa tabelke, koniecznie wpisz swoje dane !!! Mam nadzieje, ze lawina ciąż ruszy juz !!! A u mnie @ w pelni !!! Czyli kolejne, no nie tak strasznie, bo 2 staranka, przede mna !!!! Uaktualniam tabelke !!! Tabelka nr 1 Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........21.11 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............3........25.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......0........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa.........4.......29.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk.............2.......20.10 atena___ .........Atena............25......ok. Szczecina....2.......21.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 Tabelka nr 2 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..............?................?..............?.....................?..... Pozdrawiam :) 🖐️

Witam po dłuższej przerwie :) Ja jak narazie powiększam grono oczekujących. Luteinę grzecznie biorę, choć bardzo mi miesza w cyklu. Ale lekarka kazała, to biorę, w końcu musi wiedzieć co robi, nie? Nie wiem co tu pisać, bo działo się trochę. Owulację czułam, ale nie wiem - może to były fantomowe odczucia, bo przy luteinie branej od oczątku cyklu, przy pierwszym cyklu stosowania takiego jak ja mam, mógł to być cykl antykoncepcyjny. Mógł, ale nie musiał. Ja zakładam, ze był. Mało tego - od 17 dc mam non stop jakieś plamienia. Jakieś!!! Kurde te same co przed @. Nic w tym temacie się nie zmieniło, wręcz pogorszyło. Na szczęście niedługo wizyta u ginki, więc wszystko się wyjaśni. Zobaczymy, czy ta luteina wydłuży mi cykl . Ja wątpię, bo jak nigdy nie czułam brzuszka przed @, (dopiero jak się pojawiała ją czułam), tak teraz czuję brzuszek od kilku dni, ciągnie, pobolewa. Ciekwae, co się stanie. Ja czuję, że jutro będzie @. Nie wiem tylko co z tymi plamieniami. Plaga jakaś chyba, bo wiem, że inne kobietki tez narzekają. No i w ogóle kiepsko się czuję ostatnio, kiepsko wyglądam. To chyba z tych zmartwień.

Gość Atena___
Tabelka nr 1 Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........21.11 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............3........25.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......0........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa.........4.......29.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk.............2.......20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena...........?...............?...................ok.Szczecina dziękuje wam wszystkim. ❤️🌻 jak bede wiedziała coś więcej to uzupełnię.

WITAM WITAM! GRATULACJE Atena__ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obyśmy szły Twoim śladem! Jak będziesz miała jakieś objawy poza brakiem miesiączki to pisz:) Zabajona, z plamieniami koniecznie do lekarza, obyś nie miała (odpukać w niemalowane) takiego problemu jak ja. A dalej plamię, tylko na szczęście mniej. I muszę jeść Duphaston (w zasadzie to tak jak Luteina), tylko, że od 15 dn.c. I wlaśnie nie wiem kiedy powinnam mieć owulację.. Jedząc te tabletki już chyba nie będe mieć owulacji, tylko przed? Czy nie? A może wcale? Tylko, że ja u siebie nigdy nie czułam owulacji, a nie wierzę, że nie miałam jej nigdy w życiu. Eh... Może gdzieś tak za pół roku-rok mi się uda, chociaż teraz mam takie wrażenie, że nigdy:( Jakby zajście w ciąże było tak trudne, że aż graniczące z cudem. Jakim sposobem nastolatki \"wpadają\" skoro my chcemy, a się nie udaje..? Be sensu:( U mnie w domu wszyscy przeziębieni. Mnie też bierze, a trzymam się zasady nie branie tabletek. Na szczęście nie miewam bólów głowy:) Kuruje się herbatkami, pomaga:)

Jeszcze chce poprawić tabelkę, bo denerwuje mnie te \"0\" koło mnie:) Tabelka nr 1 Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........21.11 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............3........25.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......1........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa........4........29.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena...........?...............?...................ok.Szczecina

A co tu taka cisza? :) Byłam u dentysty, tak na wszelki wypadek. Wszystkie zęby zdrowe:) PZDR!

Gość miki25
Atena_ moje ogromne gratulacje, tak czułam ze w tym miesiacu wreszcie ruszy sie cosik na naszym topiku, dbaj o siebie a wlasciwie zostaw to meżowi i uwazaj na siebie ;-)

Gość miki25
u mnie 8 dzien po owulacji (podobno ;-) ) i wciaz nie przestaje mnie ciągnac po prawej stronie, jak sie schyle albo kichne to czuje ciagniecie. do tego brunatne plamienie i tyle. nigdy tak nie mialam zeby od samej owulacji przez tyle dni mnie tak pobolewalo w dole brzucha i te dziwne plamienia. wczesniej myslalam ze mam za niski pgr ale teraz to juz nie rozumiem.. bylam u ginka wyniki badan dobre toxoplasmoze przechodzilam w przeszlosci (rozumiem ze mam przeciwciala), estrogeny 177, progesteron 41 (w 19 d.c) prolaktyna oki. wyglada na to ze od tej strony wszystko gra ;-) choc na wynikach to sie najlepiej nie znam. jesli dobrze licze to to bylo na drugi dzien po owulacji robione badanie hormonkow ;-) czy orientujecie sie czy takie wyniki swiadcza ze owu wystapila?? bo zapomnialalam spytac ginka z natłoku pytań???? to tyle co u mnie, pozdrawiam Was kobitki

witaski, miki - ja tam nie wiem, bo juz tez tak miałam dwa razy, dwa cykle z rzędu po wolulacji wystąpiły plamienia - takie brunatne - teraz też tak miałam, tyle, że dodatkowo czułam te ciągnięcie w dole brzucha, jajnik pobolewał, cmił, falował, nie wiem co jeszcze. Ale i nie wiem kiedy i czy miałam owu w tym cyklu, bo biorę luteinę inaczej niż wy wszystkie (na wydłużenie cyklu). Pęcherzyk jakis tam dojrzewał książkowo (usg). DLa pewności przytulanka były już od 9 dc do chyba 17 dc, z różną częstotliwością i natężeniem ;) Ale to tylko bardziej profilaktycznie i dla zdrowia, niż dla dziecka. Po tym cyklu niczego wielkiego się nie spodziewałam. Uprzedzono mnie o tym. No a dzisiaj mam 25 dc, więc dla mnie to już właściwie powinien być dzień @. Narazie czuję się źle, jakbym miała ją za minutkę dostać (a może i dostanę), brzuszek pobolewa książkowo. Więc dziewczynki - ja od dzisiaj czekam i modlę się (głupia) o przesunięcie @ o każdy dzień, aż do piatku (28 dc). To byłby sukces. No i plamienie wczoraj jakby lekko ustało, było tego baaaardzooo mało, jak na lekarstwo dla pana mrówka. Zobaczymy co się będzie dzisiaj działo.

hej dziewczyny czytam was już od pewnego czasu ,ale w końcu napisałam do was,mogę się do was dołączyć ja również staram się o fasolkę,dziwne z tymi plamieniami bo ja równiez je mam zaczęły sie w połowie cyklu i trwały 7 dni ,byłam u gina i dostałam luteinę ,ale u mnie to jest problem z ciałkiem żółtym przez prolaktynę ,bo mam jej troszkę zadużo.Jeśli mnie przyjmniecie to wpiszę się do tabelki.Pozdrowienia i szybkiego zafasolkowania. atena❤️G🌼R❤️ A 🌼T ❤️U🌼L ❤️ A 🌼 C❤️ J 🌼 E ❤️!!!!!!

Hej dzieczyny :) 🖐️ Pozdrawiam wszystkie forumianki a przede wszystkiem nową !!! Witam Szeli ! No jasne, nie zwlekaj i dopisuj sie do tabelki :) U mnie drugi dzien meczenstwa, brzuch mnie boli, dzisiaj jeszcze dolaczyla glowa, ogolnie fatalnie, ale na co tu narzekac, norma przeciez to @ !!!! Jeszcze ze 2 dni tych przyjemnosci i nowe staranka za jakis tydzien !!!! Miki25 nie potrafie ci doradzic, co do tych wynikow, nie bede zmyslac, bo sie nie znam !!! Mialam bardzo dawno temu tez robione hormony, ale tak dawno, ze nic nie kojarze !!! Pozdrawiam babeczki :) Buzka 🖐️

miki3 super juz się dopisuję :) Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........21.11 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............3........25.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......1........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa........4........29.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena...........?...............?...................ok.Szczecina

Witam nową forumowiczkę. Jak widać krąg plamiących zwiększa się. Cholera - ale żeby aż tyle babek to miało???? Szok!!! Aha - atena - gratuluję !!!

Gość Atena___
cześć dziewczyny!!!! witam nową osóbkę!!!!! narazie nie mam żadnych dolegliwości. jeszcze do mnie nie dochodzi ta informacja chyba jak pójde do lekarza to może, wybieram sie w następnym trygodniu. A propo tych plamień ja dostała również cztery dni przed miesiączką ale trwało to tylko jeden dzień. znajoma powiedziała że tak czsami jest więc mam nadzieje że wam też się uda. pozdrawim was bardzo bardzo bardzo gorąco i przesyłam fluidki ********************************

Czesc dziewczyny 🖐️ Atena, mam nadziej, ze na bieząco bedziesz nas informowac o pojawiajacych sie objawach, i swoich odczuciach, bedzie to dla nas, zwlaszcza tych strajacych sie o pierwsze dziecko wielka wskazowka !!! A w ktorym dniu od zaplodnienia mozesz byc teraz, skoro, poza brakiem @ nie masz innych dolegliwosci ??? Nawet piersi cie nie bolaly ??? Pozdrawiam ! :D

Nie chcę się cieszyc za wcześnie - @ jeszcze nie ma. Więc jest duża szansa, że cykl jednak mi się wydłuzy, ciekawe tylko czy o te moje 3 dni, czy mniej. Ale każy dzień jest cenny ....

Gość Atena___
Miki 3 Pierwszą taką wskazówką że jestem w ciązy było przewczucie, drugią brak miesiączki. Piersi mnie nie bolą ale powiększyły się i to dużo. Owulację miałam 7.10 więc chyba w tej chwili jestem 18 dniu po zapłodnieniu (jeśil zapłodnienie wtedy było) Zabajona mam również nadzieje że wydłuży ci się cykl nie tylko o 3 dni ale o całe 9 miesięcy. Pozdrawiam i przesyłam buziaki 👄

Atena - no każda z nas by tak chciała, ale ja przeczucia nie mam zadnego. Wczoraj wieczorem pobolewał mnie brzuch i myślałam, że to już @. Martwiło mnie to, bo luteina ma wydłużyć mi cykl na te moje 28 dni. Narazie CHYBA udało się o pół dnia :), bo do wieczora wiele się moze wydarzyć. ALe zawsze to juz prawie dzień. Pobolewanie brzucha, lekko obrzmiałe piersi , troszke bolą ale niewiele, wczoraj tylko strasznie mnie swędziały (chyba od stanika). Poza tym napęczniał mi brzuch typowo jak przed @, plamienie mam - to wszystko i aż tyle. To wszystko składa się na objawy @. Prawie standardowe, ale że JESZCZE nie mam, to ciesze się, że nie pojawiły mi się wszystkie naraz :) Mam nadzieję wytrzymac do piatku. Grunt to wiara, że leki czynią swoje :)

Gość Atena___
Zabajona cztyałam że wiele kobiet ma objawy takie jak na miesiączke ale ona sie nie pojawia. Więc może w Twoim przypadku też tak bedzie. jak to Lipnicka spiewała "Wszystko sie może zdażyć, gdy głowa pełna marzeń...." Pozdrawiam.

Wszystko się może zdarzyć ... ale nie w tym cyklu. Nie wierzę i już, nic nie mogło się stać, bo nic nie czuję, oprócz oddechu @ na karku :)

A ja złapałam doła i w ogóle nie wierzę, że mi się uda zajść w ciążę. Wiem, że przesadzam, ale mam tendencje do depresji i jak coś mi chociaż trochę nie wychodzi to zakładam najczarniejsze scenariusze. Nawet nie wiem czy mam owulacje. temperatury nie mierzę, a śluzu nie potrafię rozpoznać, bo nigdy na to nie zwracałam uwagi i nie potrafię sobie porównać jak wygląda \"ciągnący się\" od \"nieciągnącego\" :( Dobra juz dzisiaj lepiej nic nie piszę... Pzdr! ps. Gabriela, ładne imię! Chciałam synka nazwać Gabriel (o ile go kiedyś będę miała....)

Cicho, cicho - nie depresjuj się sama. Ja też łapię doły, nie myśl, że nie. Ale staram się to przezwycieżać. Choć tez trudno mi uwierzyć, że w ogóle uda mi się zajść w ciążę. Wydawało mi się to proste, kiedyś ... a teraz ... a teraz musze żyć pełnią zycia i wierzyć, że się uda ... ta nadzieja trzyma mnie przy jako takich zdrowych zmysłach ... będzie dobrze :)

Dziewczyny nie myślcie tak że nie zajdziecie w ciążę ,napewno nam wszystkim sie uda, J_A_N_A a co ile miałaś cykle że dostałaś luteinę ,ja mam co 24 dni i zawsze przed ze 2 dni plamię ,a teraz jeszcze te plamienia w środku cyklu,wczoraj miałam usg ,jajeczkowanie było ,ale mam za duże endometrium ,gin powiedział że to przez to że mam zadużo estrogenów a zamało progesternu. Nie powinnaś sie martwić bo dopiero z tego co wyczytałam z tabl zaczęłaś starania.Wiesz może powinnaś sie wybrać na monitoring ,ja za miesiąc znowu idę i będziemy działać.A ile masz progesteronu ja 1,5 roku temu miałam 1,7 (norma 1,7-27) a teraz mam 12 to stanowczo zamało . Zabajona napewno zafasolkujesz ,ja tez kiedyś tak myślałam że będzie ciężko,teraz juz wiem że u mnie napewno nie będzie łatwo przez moje hormony ,ale wierzę w to że będę miała fasolkę.

Gość miki25
no i przyszla dzis z nienacka @ co oznacza ze owo jesli byla w tym cyklu to byla w 12 dn.c jak zreszta w poprzednim kiedy mialalm wszystkie objawy. no juz po ptakach ale nawet sie nie przejelam bo sie na nic nie nastawialam. nastawiam sie za to na ten cykl. tylko sie martwie bo mezus mi teraz niedlugo wyjedzie ale jesli bedzie dobrze to wroci z delegacji w moim 10dn. cyklu i i teraz sie modle zeby zdązyc ;-) teraz te plamienia wszystko wyjasnily jednak wciaz sie zastanawiam dlaczego wystepuja jesli progesteron jest oki ??? no coż pozdrawiam nasza rodzyneczkektorej sie juz udalo, nową twarz oraz pozostałe dziewczątka :-)

Gość miki25
;-) Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........21.11 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............3........25.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......1........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa........4........21.11 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena...........?...............?...................ok.Szczecina