Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani_Halinka

PrawdziwychKobietKoalicjaPrzeciwkoKłamstwuHerbacieImężomKasującymNumery

Polecane posty

jak zwykle wszystkie poszły, a Laurka to już w ogóle :D:D:D uciekam, baj baj, trochę się zapominacie i nie piszecie do mnie mejli!!! piszcie, piszcie :classic_cool: jutro na dłużej przylezę, macie być :D

Taaaa jasne - Kropka, że niby randkuje w pracy - Kropka dostała opieprz w przay i \"zmycie głowy\" i jest w kropce :-o Jednym słowem, za robotę muszę się wziąć, bo mi się pali, i to bardzo. Jak trochę ugasze, to się odezwę !

Stokrotka dzięki za wajchę zaraz się zabiorę za przegląd zdjęć Wysłałam Wam też moją :-D w górach tego lata zrobione zdjęcie no i jesień przyszła pada w Katowicach, ciemno, brzydko, brrrr Laurka nie wychodź nigdzie taki ziąb że szok

mniam karp tylko te ości ja już zgłodniałam a Wy o jedzeniu :-( poszło 1 drugie się dołącza, trzecie zaraz też będzie :-D ale ze mnie gapa ;-)

Na chwilę - powiedzieć, że żyję i dalej idę się \"spowiadać\", co zrobiłam w danej sprawie, kiedy, i dlaczego tak a nie inaczej 😠. W takich momentach, jak bym pizgnęła tą robotę, to by się tylko kurzyło !!!

Kropeczka nie daj się jutro będzie lepiej :-) każdy ma w pracy takie chwile tylko że teraz to Cię pewnie nie pocieszy

a penie że przyszły :-D ja odkryłam że mam całą serię zdjęć z gór no i moja wajcha tam jest więc przesłałam ten co wystawia język (na jednym ze zdjęć) to nie moja wajcha :-D

nie dostałaś? a Ty Stokrotka? dzisiaj ściągnęłam winzipa z netu żeby te zdjęcia cholerne spakować bo strasznie wielkie były później szukałam w mailach waszych adresów bo cipka ze mnie i sobie ich nei zapisałam na koniec zapomniałam o Stokrotce i wysyłałam jej wszystko raz jeszcze a Ty mi mówisz że nie doszły 😭 😭 wysłałam do Stokrotki, Kropeczki, Rybki, Halinki, Myszorka, Nieśmiałej i do Ciebie 😭

jestem oczy mi wychodzą z orbit :D idę do domu rabotać dalej si ju 🌻

Laurka oczywiście źle wysłałam 😭 zaraz się poprawię spróbuje Wam wysłać nie zzipowane może przejdzie

Co u mnie? Myślę, że już jest oki. Przeszłam korzystne dla mnie spotkania z psychologiem, moj mąż się wreszcie wyprowadził, a za 3 dni mam pierwszą sprawę rozwodową - pojednawczą. Dbam teraz o siebie.

poszły sorry że 2 razy (raz zippowane raz nie) oprócz Laurki która ma zippowane na tlenowym koncie a nie zippowane na innym ;-) mam nadzieje że dojdą :-D :-D

Zadajecie mi pytania zupełnie takie jak sobie niedawno sama zadawałam. Pewnie jest tak, że jak nas ktoś mocno bardzo krzywdzi, to może ta sytuacja wpłynać, na ochłodzenie uczuć. U mnie bylo inaczej, podstwawowa sprawa, duża różnica wieku, ale może ona nie byłaby tak dotkliwa, gdyby nie to, że właściwie to ja jestem pierwszą poważną kobietą w życiu mojego męża. No niestety testowanie mu się nie udało, bo ja jestem egzemplarz niepowtarzalny. Po drugie kilka zaledwie miesięcy wcześniej straciłam kogoś bardzo kochanego i pewnie oznaki współczucia i pomocy, a może i czegoś wiecej, wzięłam za dobrą monetę, że uda się wspólne życie. Nie umiem zagłuszyć swego serca, dlatego nie mogę z nim dalej żyć. Różnimy się jak woda i ogień.

Mężatka myślisz że duża różnica wieku może być powodem? ja mam faceta starszego o 7 lat, czy to dużo? a czy jest szansa abyś odzyskała swoją dawną miłość, kochasz go jeszcze?

Ufffff - nareszcie koniec pracy - ale jutro to chyba na 7.00 będę musiała przyjść. No nie powiem - jak się zagadało na Kafeterii - to potem są skutki. Wiecie co ? Chyba taki pracowity okres się zrobił, bo i Rybka zapracowana, i Myszorek bidny, od dzisiaj musi tyle pracować, no i ja :-( Niedobrze, oj niedobrze :-( Stokrotka - wiesz, też mnie czasmi kusi, jak bym w lokach wyglądała, ale ani wałków nie mam w domu, ani jakoś sobie siebie kompletnie w takich włosach wyobrazić nie mogę. No same powiedzcie :-D Bo jak, tylko próbuje sobie wyobrazić siebie w lokach, to się śmieję. Mężatka - witam 🖐️ - miło słyszeć, że u Ciebie troszkę lepiej. Idę dzisiaj do kina na Plan Lotu :-) Powiem Wam jutro, czy warto.

Kropeczko byłam w piątek na Planie Lotu ale nic nie będę mówić :-D żebyś nie wiedziała czego się spodziewać :-D

Belluś - ja już wiem czego się spodziewać, bo mi znajomi powiedzieli :-) Zresztą mi nie przeszkadza, że znam treść filmu, przed jego obejrzeniem. Powiedz lepiej, czy Ci się w ogóle podobał, bo tu mam mieszane uczucia - nie lubię Jodie Foster, i filmy z nią nie bardzo mnie \"kręcą\".

No dobra Dziewczynki, ja już idę - jeszcze do Empiku muszę zajrzeć, coby jakąś prasę zakupić, potem na pocztę, po sieciówkę - jak to ładnie Halinka nazwała, potem do domu i do kina. 🖐️ 🖐️

no więc podobało mi się ale widziałam lepsze filmy z Foster mój ulubiony to \"Panic room\" a następny to oczywiście \"milczenie owiec \"