Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIKI***

Mój facet obecnie ex Potraktował mnie jak szmatę!!!

Polecane posty

Gość Viki***
Straszne rzeczy- dla ciebie to nie musi byc problem dla innych tak. Poza tym jak tu napisalas" ciesz sie ze masz go jeszcze obok siebie a nie jak ta dziewczyna! ", -gdybys uwazniej czytala tobys wiedziala ze nie mam go przy sobie(tak jakby nie zyl) bo widujemy sie bardzo rzadko a to ze w przeciwienstwie do ciebie potrzebuje wiecej uczucia to nie znaczy ze masz parwo krytykowac kogos takiego!

Gość VIKI***
I tak go nie zostawię

Gość Viki***
Ostatnia wypowiedź nie byla moja widze ze ktos czerpie przyjemnosc z podszywania sie i dogryzania

Gość Viki***
Do sluze pomocą: dzieki ale pisze ze nie ma takiego tematu :(

Gość Paloma*
Viki doskonale Cie rozumiem jestem niemal w identycznej sytuacji . Dzis rozmawialam duzo na ten temat z przyjaciolka po przejsciach i pwoeidziala ze lepiej sie rozstac teraz bo pozniej bedzie coraz gorzej. Facet ktory kocha zachwouje sie inaczej. Ja podjelam decyzje ze trzeba sie rozstac ,Tobie radze to samo nie ma sensu sie męczyc . Pozdrawiam serdecznie.

Gość straszne rzeczy
No jak nawet linka nie umiesz otworzyc to juz nie ma pytan!!!:| Poza tym: napisalas ze nie masz go kolo siebie, bo nie jestescie razem, to tak jakby nie zyl. TY JESTES NAPRAWDE STUKNIETA!! PISZESZ ZE RZADKO SIE WIDUJECIE, ALE WIDUJECIE!!! TA DZIEWCZYNA POGRZEBALA WLASNEGO CHLOPAKA I NIGDY GO JUZ NIE ZOBACZY!! TY WIDAC JESTES ZIMNA SUKA!! ZASTANOW SIE ZANIM COS NAPISZESZ I NAPRAWDE JESTES PUSTA JAK BANIAK PO WINIE, SKORO NIE ZROZUMIALAS TEGO CO PISZE O TAMTYM TOPIKU.... NO COMMENT.

Gość Paloma*
Ostatni często dzwonię na sextelefon. Bo nie mam się komu zwierzyć. Nikt mnie nie kocha, nie mam przyjaciół. i do tego mam zajebiste rachunki za telefon

Gość slicznyy facet
Myjcie cipy

Gość jesteś kobietą
a więć jesteś szmatą ... i o co tu się obrażać ?

Gość hehe straszne rzeczy to albo
jakis cwel albo sfrustrowane babsko ktore czuje nienawisc do kobiet bo pewnie ma ryj jak kupa po jagodach i pies z kulawa nogą by jej nie zechcial buahahahahaha Wypad zdziro!!!!!! do Viki: olewaj tego typu wpisy to sa ludzie skrzywdzeni przez los:)

Gość straszne rzeczy
Noooo...czyzby koledzy popisali sie fantazja ktorej brakuje kolezance Vice? a dlaczego?? bo chyba nie brala uwas lekcji tylko zamias w szkole to siedziala za nia i dawala dupy komu popadnie!! Wyobrazcie sobie ze mam swietnego chlopaka, ktory jak szmate mnie nie traktuje, wcale brzydka nie jestem i za paszteta sie nie uwazam:) tej calej Vice nie mam czego zazdroscic, bo jest poprodtu denna ze szkoda gadac!! smiac mi sie poprostu z was chce:D:D jestescie naprawde jedna wielka banda oszolomow, ktorzy pomagaja WIELCE POTRZEBUJACEJ POMYCY ZWIERZAJACEJ SIE (hmm...tez sie masz czym chwalilc:|) VICE...to moze jej wkoncu pomozecie a nie wy bedziecie sie wyrzywac na mnie, he? Zalozcie kolko rozancowe (albo do Radia Maryja zadzwonice:D ojciec Rydzyk zawsze wyslucha!!:) ) na jej czesc i modlcie sie zeby chlopak chcial ja przytulic i nie traktowal jej jak szmaty!! na pewno pomoze:)

Gość Viki***
Straszne rzeczy- mzoe ty dajesz dupy scierko do podlogi i wypad z mego topika jak ci sie nie podoba- faceci powyzej trafnie Cie nazwali. Ja nie znize sie do twego poziomu bo jestes dla mnie zerem i dnem zal mi takich jak ty. Zatrujesz sie wlasnym jadem zmijo!!!!!!

Gość straszne rzeczy
Viki cienka jestes jak sik pająka:D koledzy jakos lepiej potrafili mnie zwyzywac, cos ci cienko idzie:P:P hahahahaha...nigdzie sie nie wybieram obszczymurze zasrany!!!!

Gość Viki***
Straszne rzeczy obszczymur zastany to twoj ojciec zdziro!!!! Widac ze bylas w przeszlosci molestowana bo teraz poakzujesz tego skutki na forum. No coz zly dotyk boli cale zycie. spadaj z mego topiku i zajmij sie swym chloptasiem ktorego przecwelil twoj ojciec!!!!! Tylr mam ci do powiedzenia padlino!!!!

Gość straszne rzeczy
No nadal sie niczym nie popisalas:( buuu....poza tym urzylas mojego okreslenia a to juz ponizej pasa:) idz lala turlaj dropsa i przetrzep bobra swojemu psu!!

Gość gość
Viki ty się lepiej zajmij pracą nad wzmocnieniem samooceny, pewnością siebie i szukaniem wartościowego chłopaka, a nie wyzywaniem innych w internecie bo ci to zupełnie nie wychodzi

Gość gość
Od 2005 roku mogła się zmienić :)