Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexoholck

Jaki powinien być facet, aby kobieta go nie zdradziła?

Polecane posty

Jak w temacie, bo ja juz nie wiem. Nie mam kobiety swojej, ale jak widze co sie wyprawia, to nie wiem czy chce. Jaki ma być facet, aby go kobieta nie stuknela za jego plecami z innym.

Gość van Aeken
Powinna czuć się w jego obecności bezpiecznie. Bezpieczeństwo ma swoją cenę i nie opłace się ryzokować utraty go dla przelotnej znajomości. Poza tym kobieta potrzebuje MĘŻCZYZNY anie kogoś podobnego do siebie tyle że z kawałkiem mięsa w spodniach

Gość bińka
Trzeba trafić na kobiete po prostu.Nie szmal nie materiał a uczucie. Po babach od razu widać czego chcą, Czy Ciebie czy szmal czy imprezowanie czy rozpuste.To naprawde da sie wyczuć po codziennym trybie życia.Wystarczy spojrzeć co najbardziej sprawia jej frajde i już powinieneś ją rozgryżć :)

Gość zeszyt w kartkę
to chyba zalezy bardziej od tego jaka jest kobieta niż facet jest typ kobiet, które nigdy nie zdradzą...bo takie mają zasady, bo wolą się roztać niż zdradzać a poza tym to trzeba dbać o to by była szczęśliwa- po swojemu, kobiecemu

Gość rolcia
a ja sie zastanawiam jaka ma byc kobieta zeby facet jej nie zdradział......Moze ty mi napiszesz?????

jest typ kobiet, które nigdy nie zdradzą...bo takie mają zasady, bo wolą się roztać niż zdradzać kazda tak mowi, a potem ląduje w łóżku z innym. Powiedzcie mi jaki mam być? Nie pytam jakiej kobiety szukam, tylko jaki JA mam być.

rolcia - tylko glupi facet zdradza, kobieta powinna byc wtedy madra i stanowcza rzucajac drania. tedy dopiero kazdy by wiedzial, ze sie nie oplaca. Niech lepiej za kilka lat poczuje co stracil, niż przebaczyć. Tacy są faceci, a jak jest z Wami?

Gość rolcia
wystarczy ze bedziesz kochal ja i tylko ja i nie bedziesz obracal sie za innymi laskami bo to jest wielki minus......Takie jest moje zdanie

Gość ałła
to źle postawione pytanie moim zdaniem...to nie zalezy tylko od Ciebie, wydaje mi się, że pytanie powinno brzmieć: z kim i co między nami powinno byc...czyli jak podrzucać do piec z odpowiednią osobą;)

Gość rolcia
jesli facet naprawde mnie KOCHA to ja nigdy bym go nie zdradziała!Jestem pewna na 100 procent.

Gość ałła
rolcia...zgadzam się z Tobą, będąc w związku przeżyłam krótkie zauroczenie (wciąż kochałam swojego misia)...postanowiłam je przeczekac...można:)

z ciekawości zrobiliśmy eksperyment, wiem, że to okropne. Ostatnio tak sobie pojechałem do pewnej laski, przeleciałem ją. Rano jej facet szedł do niej z różą, podsunołem dziś kolegę, ale już z aparatem, dyktafonem w telefonie i kamerką. Pojechał do niej, właśnie ją bzyka. pokażemy to znajomemu - niech wie z kim jest.

Gość Clinton
I dobrze jej tak. Niech poczuje smak upokorzenia

Gość rolcia
Chcesz zeby laska nie zdradzała a sam pchasz sie w łóżko dziewczyny która ma faceta?!? Nie rozumiem......

Powinien być namiętny, ale Ty cham jesteś, Ciebie będą puszczać w maliny, bo na to zasługujesz, PALANCIE!!!!!!!!!

Gość rolcia
dlaczego sie juz nie odzywasz????

zastanawiam sie tylko jaki powinien byc facet. tamten: pracuje, co tydzień zabiera ją do kina, do restauracji, na zakupy - zawsze gdzieś, organizuje imprezy dla niej np urodziny, wszędzie jest z nią, jest czuły, kochający, wspaniały, nie da złego słowa na nią powiedzieć, a tu... wystraczy zapukać do jej drzwi by otworzyła pół goła i kiwała palcem pokazując na łóżko. Nie oceniajcie mnie, ja pytam jaki bóg musi być z facet, aby go nie zdradziła?

i teraz będziecie po mnie jechać, bo przyznałem się do tego. Gdybym napisał mój kolega to zrobił, albo dowiedziałem się skaś, to by pewnie było, że panna to kurwa, ale, że ja mówię szczerze - ja to zrobiłem, więc mam pewność jaka jest, to teraz wszystko moja wina. Prawdy chcecie? Jeżeli tak, to ją macie, więc o co znów awantura? Nie, ja Was nie zrozumie nigdy.

Gość ałła
facet musi być mądry i dobrze wybrać....proste

Gość rolcia
widocznie ta laska to dziwka, pierwsza lepsza przy której ty tez skorzystałes. Niech jej facet od niej ucieka bo ona nie zasluguje na niego.

i dlatego Wy, gdy zdradzi mąż naskoczycie na niczego winną kochankę, że to ona taka ździra uwiodła męża tak? A nie pomyślicie, że to ten głupi mąż poszedł z inną. Ja nie mam kobiety, więc nie zdradziłem nikogo. A ona?

Gość ałła
boże...ta dyskusja do niczego nie prowadz...znowu wojna plci, dobranoc

Widocznie Ci kurwa odpowiada, forsy wydawać nie musisz, a ona na Ciebie leci. Ale z Toba nie bedzie, cieniasie, BAWI SIĘ Tobą i tyle, potem zamieni na innego pajaca albo psa:D

Gość rolcia
a gdybys maił dziewczyne tez zrobiłbys taki eksperyment??

żadna wojna płci, tylko próba wyjaśnienia kto ponosi winę za zdradę. Nie ten z którym się zdradza, tylko ten co zdradza. ten, który będąc w związku szuka wrażeń u boku innych.

nie wiem czy zrobiłbym to sam, ale jeżeli by mi ktoś udowodnił, tak jak zrobimy to my, to bym dziewczynę zostawił - proste.