Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexoholck

Jaki powinien być facet, aby kobieta go nie zdradziła?

Polecane posty

oczywiście że proste!! winny jest zdradzający będący w związku i tyle

Gość rolcia
moim zdanie tez jest winien ten co zdradza ale ta druga osoba mimo ze nie ma nikogo tez jest winna. Ja wiedzac ze np facet ma laske nigdy bym nie poszla z nim do łózka. I gdyby było wiecej takich osob zdrad byloby mniej. Kobiety sa troch jak zmijki potrfia omamic faceta..

wez sie scarlet nie odzywaj, a wyzwiska wsadź se w dupkę, bo z takimi półgłówkami, kótrzy nie mają argumentó rozmawiać nikt nie będzie. Jak masz coś mądrego do powiedzenia, to napisz, a nie wyzywaj, bo to niskie poprostu. Zauważ jaka jesteś fałszywa w stosunku do siebie. Zauważcie jeszcze to, kolej tej dyskusji: 1) kobieta powinna czuć się jak księżniczka - tamta to miała 2) fakt, że zdradza - oj, to jakaś dziwka 3) szczerze mówię, że sam to z nią zrobiłem - ja jestem taki owaki 4) ratujemy kumpla, bo nie słucha nikogo - my jesteśmy ci podli 5) ja się pytam kim musi być facet, aby go dziewczyna nie stukała po rogach? - to ja jestem winny całej sytuacji

ja nie chcę mieć dziewczyny na stałe, bo nie chcę być zdradzany. Wiem, przyłożyłem się do zdrady, ale znajomy może przejrzy na oczy w ten sposób.

kumpel powinien być wdzięczny za otwarcie oczu ! ale pewnie będzie inaczej...kiedyś zrozumie. Zeby faceta nie zdradzać trzeba go wg mnie po prostu kochać. Nie wyobrażam sobie zdradzić! fuj! w ogóle mi mój facet wystarcza :P

Gość ałła
podobno wina leży zawsze po środku....winą wobec siebie jest wybranie nieodpowiedniego partnera...proste; owszem winę ponosi ten z którym się zdradza również...ludzie czasem mają takie chwile, że są słabi (nie mówię o Twojej koleżance) i wtedy ktos przychodzi i to wykorzystuje...cholera jesteśmy tylko ludźmi, to że jesteś wolny, nie zwalnia Cię z odpowiedzialności...bo masz wpływ na innych ludzi.

nie wszystkie laski zdradzają :) jak dla mnie to raczej samcza przypadłość :P

Gość rolcia
To ja dam ci jedną konkretną odpowiedź, ale pamietaj ze to jest moje zdanie na ten temat. Facet poinien być szczery, opiekuńczy, kochający, powinien umiec pocieszyc i tak porostu mocno przytulic!!Te cech również musi posiadać kobieta bo bez tego nie bedzie prawdziwego związku.......Ps. Nie mysle ze jestes winien sytuacj jak napisales wyzej!

ten chłopak uchodzi za cudownego, idealnego faceta, który odda siebie dla niej. tylko ja teraz pytam po co? By ona wreszcie poczuła się wolna, gdy on to życie odda?

i jeszcze jedno, po trzech próbach na kafe wreszcie trafiłem na normalne kobiety, które ze mną rozmawiają a nie wyzywają :) Może i ze zdradzającymi jest tak samo? Trzy topiki mi skasowano tak mnie laski od kurwiszonów wyzywały nie bacząc na to, że seks uprawiałem z dziewczyną :) Więc i jej należałyby się baty, a wyszło, że ona była tylko ofiarą :) Kafe pokazuje - trzeba do upadłego pisać, w życiu szukać (?) aż się trafi na normalną kobietę.

Gość rolcia
dlatego pisze ze dobre cech powinien posiadac chlopak jak i dziewczyna. Co z tego ze on odda zycie za nia jak ona ma go w dupie??? Jest glupia i tyle!!! Ale wiez mi ze nie wszystkie laski takie sa!!:)

Gość plplplplplp
wierny!

Gość pięknyinteligentny i bogaty

nie mówię, że jestem tu bez winy. Ale może mój mały grzech będzie wybawieniem dla kolegi?

więc szukaj szukaj ;) facet musi miec to coś, co już prawie na początku będzie do niego ciągneło......opiekuńczy, wrażliwy, ale też dla mnie pewny siebie- nie tępy cwaniak!, inteligentny....no i z wyglądu też musi mi pasować. Nie jakiś ideał, po prsotu musi mnie kręcić. Ja takiego mam :D

Gość rolcia
moim zdanie ty nie jestes winny! Skoro nie masz dziewczyny a chcesz tylko udowodnic koledze z jaką niewierna laska sie spodtyka to jest OK!!!

Gość ałła
nakłanianie do "złego", korzystanie z tego, że ktoś jest "zły" dobre nie jest; Twoja motywacja nie jest chwalebna również, a Twoje myślenie wydaje się być pokrętne, a kolega za to, ze śmieje się z niego 2 facetów na pewnie nie będzie Ci wdzięczny

kumpel inaczej to odbierze..... bo w koncu wiedziałeś, że to jego dziewczyna.... nie potępiam, tylko stwierdzam. pewnie sie lekko wkurzy, ale z czasem powinien przejrzeć na oczy. a ta laska..... szmatka jakaś :P

właśnie dostałem eskę od kumpla, że materiał gotowy. Teraz panna się kąpie, a on wyjdzie z mieszkania i podjedzie po mnie, a my udamy się do kolegi pokazać film, jak to jego panna jest zmęczona opieką nad córką brata :) i jak teraz śpi, bo musi jutro wcześnie wstać :)

Gość rolcia
tylko jak sie dowie ze i ty i ten drugi przespaliscie sie z jego lasko to piersze co to was sponiewiera i powie ze to wasza wina.....

fakycznie facet może nas w nerwach zabić, więc trzymajcie kciuki, abym się jutro tu odezwał :)

Gość rolcia
OK! Napisz jutro jak poszlo! Narazie!!papapa

Gość taka jedna.....
facet przede wszystkim powinien być sobą a nie udawać kogoś kim nie jest ... a to czy kobieta go zdradzi to już zalezy od niej samej , niestety na to nie ma 100% gwarancji , takiej gwarancji nikt Ci nie da... jest coś takiego jak zaufanie ... nie m ówie ze jestem lepsza od Ciebie , ale nie podoba mi sie to ze przespałeś się z dziewczyną kumpla , na miejscu kumpla miałabym chyba do Ciebie żal ... to ze chcecie otworzyć oczy kumplowi to popieram ale te metody nie bardzo mi się podobają ale to moje zdanie , może faceci odbierają takie rzeczy innaczej, nie wiem ... ciekawa jestem jak kumpel to odbierze , tę waszą pomoc ...

Gość pomyślcie tylko
co by się działo gdyby szanowny autor był kobietą...I gdyby to koleżance otwierał oczy w ten sposób... od razu byłoby po pierwsze, że jest dziwką- bo się z obcym kolesiem przespał po drugie- że to chamówa bo się do cudzego faceta dobiera i na pewno chce go odbić po trzecie- na faceta pewno by się gromy nie spypały- bo czemu? w końcu facet to zwierzę...i jak mu się baba do łóżka pakuje to jak ona ma odmówić? uważam, że facet który przesypia się z byle kim...w byle jakim celu...jest nie lepszy od kobiety która to robi...i nie zasługuje na wiele szacunku

Gość Różowy króliczek
Powinien byc księceim na bialym rumaku reszte sie podpasuje. P.S. Uwielbiam Cię Promyczku szkoda,że masz tylko konie mechaniczne:(

co to bylo! troche kolega byl w szoku, obil nam gęby rozwalił drugiemu kumplowi laptopa, na któym puściliśmy film, potem rozbił szybę w klatce i wreszcie podszedł do nas, żebyśmy pojechali do niej wspólnie. tak zrobiliśmy, ona podrapała nas pazurami, wszystkich trzech. Po tym wszystkim poszlismy sie w trójkę spić, oczywiście faceci. teraz tamten musi odkupić sprzęta. Dobrze, że kamerki nie rozbił do tego. ja mam spuchnięty nos, nie wiem czy nie złamany, bo oddydcham ustami, rozbitą warę i szrama od czterech paznokci na twarzy - zejdzie. A i jeszcze mnie nery bolą, jak mi przysadził z buta. Kolega miał więcej szczęścia, bo zaraz upadł na ziemię i tylko kopy dostał, to twarzy nie ma aż tak zmasakrowanej. Powiem szczerze - gorzej się na dyskotekach obiłem czasami :Didę spać teraz, bo od wczoraj nie zmrużyłem oka. A głowa już zaczyna mnie boleć.

zapomniałem dodać, że jak się szarpaliśmy u niej, to takiego wrzasku narobiła, że sąsiedzi policję wezwali, że ją ktoś napadł. No wieczór pełen wrażeń.