Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexoholck

Jaki powinien być facet, aby kobieta go nie zdradziła?

Polecane posty

Gość konstancja_n
prawda boli :D

Gość no i bardzo dobrze
ze wam gęby obił wart pac pałaca i pałac paca fajne towarzycho

dobra, mnie bli tylko trochę i siniaki zejdą, a jemu z psychy zejdzie, że był z taką szmatą??? Wydaje mi się, że mój bólek jest maciupeńki w porównaniu z tym zdradzonym, no pomyślcie same.

Gość konstancja_n
udowodniłeś koledze, że był ze szmatą. ale sam też powinieneś poczuć się jak szmata. w końcu, w męskim gronie nie powinno dochodzić do szarpaniny o nic nie znaczącą kobietę, skoro"szmatą" jest. :D

my się nie szarpaliśmy, to on w nerwach nam obił gęby, a my przecież nie będziemy lać kumpla, który ma przecież problem właśnie ze szmatą. Gdybyśmy się bronili przed nim, to on by był obity, nie my :) Przecież nas było dwóch, ale kobiety przecież nie znają się na bójkach :)

Gość sarsan
jak zareagowała na wiadomość jego dziwewczyna i co zamierza wasz kumpel, głupio jej było ??

no jak zareagowała, normalnie! :D Zaczęła wrzeszczeć (co ciekawe) że ja i kumpel to kurwiarze, a jej chłopak to chuj, że wierzy we wszystko co zobaczy :D Ogólnie dość śmieszne hasła, ale nie mogę się śiać, bo mnie nos boli :) Zaczęła drapać wszystkich po twarzach, kazała nam spierdalać, bo wszyscy jesteśmy po jednych pieniądzach i wogóle fiuty z nas :) Sąsiad drzwi otworzył ,że zaraz wezwie policję, żona w piżamce w stokrotki stała z tlefonem i mówiła policji: niech pani posłucha co tu się wyrabia, a dziewczyna krzyczy: spierdalajcie jebane chuje i wyszło, że na policję tak wyzywa :) Wogóle jazda jak nie wiem. Kurde, jak piłem, to mnie nie bolało, a teraz coraz bardziej zaczyna, a jeszcze kurka chyba kac zaczyna bić :(

Gość czy wy kolesie jesteście
w stanie przelciec wszystko co sie rusza? nie głupio ci człowieku uprawiac z sex z obca laska? jak sie czułes pieprząc się z nią? myślałeś o tym jaka to szmata? myślałeś że dzień wcześniej pieprzyła sie z twoim ukochanym przyjacielem? a może jeszcze z dziesięcioma innymi? a może gówno cie to obchodziło?- bo ważne było żeby sobie podymać?

a i jeszcze jedno. Ten zdradzony potem stwierdził, że dobrze, że to byliśmy my, bo obcy by nigdy nie powiedział, że w sumie wszystko zostało w jednym kręgu i nikt obcy nie będzie wiedział w sumie dlaczego zerwali i ona teraz zostanie sama, bo nie ma suka do kogo odejść.

Gość ULKEN-SULKEN
jak kocha nie zdradzi......[;

nie takie rzeczy się zdarzają, zresztą do seksu nie trzeba aż tak się poznawać wielce. O czym myślałem wtedy? Nie pamiętam. Ale co mnie obchodziło z iloma wcześniej spała, przecież ja też dzień wcześniej mogłem spać z inną laską. Kobiety trochę inaczej to wszystko pojmują, jednak nie wszystkie.

Facet powinien przede wszystkim kochac kobiete i jej to ponad wszystko OKAZYWAĆ! Bo nic jej po tym, że ona niby wie, że on ją kocha, bo czasem to mówi, (gdy ona pyta oczywiscie). Powinien jej dawac tego dowody. Powienien być dla niej czuły, dobry, powinien sie nią interesowac; jej sprawami, problemami; powinien jej słuchać, rozmawiać z nią.... powinien pamietac o waznych dla nich rocznicach, albo i miesięcznicach :) powinien raz na jakis czas kupowac kwiatek, czy maly upominek, może kwiatki nawet z łąki przynosić, byle z sercem! Powinien sie starac by bylo jej dobrze, by byla szczesliwa, otaczać ją opieką, robić wieczorem herbaty, masować stópki po cięzkim dniu; pomagac w obowiązkach, martwić się o nią. Podkreślać, że jest ładna, że ładnie wygląda, że kocha tylko ją i nie chce żadnej innej, żadna inna go nie interesuje i chce byc z nią do końca życia! Dzwonić powinien w środku nocy tylko po to by powiedzieć \"dobranoc\", wq ciągu dnia wysylac zabawne smsy. Od czasu do czasu zrobić kolację przy świecach z dobrym winem i miłą muzyką. Zabrac ją czasem na spacer, w ziemie iść karmić łabędzie. Czasem ugotować samodzielnie jakieś najprostsze nawet danie, iść na pocztę i wysłac zupelnie bez okazji kartkę z serduszkami. Usiąść przed nią wieczorem, wziąć jej twarz w swoje dłonie i powiedzieć, że jest najcudowniejszą kobietą, jaką w życiu poznał. Innej recepty nie znam. :) p.s. Mieć takiego faceta - to najwiekszy skarb. I zdrada nawet wówczas przez myśl nie przejdzie. p.s.2. To NAPRAWDE jest do zrobienia!!

dobra, idę się położyć. Rozważcie zawsze wszystko zanim zdradzicie swojego chłopaka, bo może jutro w Twoim łóżku znajdzie się któryś z nas i podjedziemy w trójkę do Ciebie :P

Tamten tak robił i dupa z tego była wieeelka. Ale może gdyby na jej miejscu była inna? Teraz on nie chce inej, bo każda dla niego to dziwka, tak powiedział.

Gość konstancja_n
toś bohater! należy ci się specjalne wyróżnienie! :D potępiam zdrady, uważam, że ludzie zdradzają bo tak naprawdę nie mieli szansy zakochać się, poznać dokładnie drugiego człowieka lub jak w twoim wypadku, nie zależało im na trwałym związku. takim "stylem życia", na szczęście nie wszyscy są zainteresowani. a na potraktowanie z buta zasłużyli wszyscy, występujący w tej mydlanej operze. mam nadzieję, że nauczyła was czegoś ta lekcja. :D

Gość to jest pomysł
sexoholck- pomyśl może nad otwarciem interesu jakiegoś...twoim narzędziem pracy będzie twój fiut...a celem wyzwalanie dobrych chłopców od ich suk...opłata będzie duża, ale tylko jeśli uda ci się panne przeleciec

ales Ty dzielny jest . No medal Ci się należy - takie ryzyko, a jaki szlachetny cel i jak bezinteresownie. Nieeeee, no... Jeszcze trzeciego kolegę zaangazowales w całą sprawę nie wiadomo po co. Nie masz co robić tylko cudzych zdrad pilnować???

Panie Boże, co za DNO!!!!!!!! Że też takie półgłowki po świecie chodzą. Jaka szkoda, że was nie pozabijał, zrobiłby dobry uczynek!!!

ja mam jeden wnosek z wlasniego doswiadczenia : jak sie KOCHA NAPRAWDE kogos to sie go nie zdradzi a jaesli sa w zwiazku niedociagniecia to zdrada bedzie wczesniej czy pozniej

A czemu tak Cię cieszy ta cała sytuacja..? Bo nie wierzę,że tylko dlatego,że kolega \"wreszcie\" przejrzał na oczy... Trudno mi uwierzyć w chęć bezinteresownej pomocy, trafiłeś na dupodaję i skorzystałeś - w sumie nic dziwnego u faceta. Tylko szkoda, że tak kolegę wruchałeś przy okazji...Mogliscie inaczej to zrobic - poprzestac na macaniu czy francuzie, a nie nagrać i pokazać mu całe pieprzenie:/ Z jednym się z Toba zgodzę : - jak facet zdradza - winna jest kochanka, bo dziwka i podstępna baba - jak zdradzi kobieta - to niewierna suka, mąż powienien odejść - jak facet przespi się z cudza żoną-to żona dupodaja,a mąż bidny rogacz - jak facet jest wolny i kobita wolna, to facet jest niezly podrywacz i korzysta, baba to tania dziwa Mam w związku z tym pytanie - czy Wy naprawdę myślicie,ze facet nie musi nad swoim fiutem panować...?? Czy kiedykolwiek, którakolwiek winić będzie niewiernego faceta i to jego obarczy winą..? Dziwni jesteście ludzie, że tak powiem - totalnie niekonsekwentni i nielogiczni. A odpowidając na pytanie zasadnicze - myślę,że kobieta musi kochac, wierność musi być dla niej istotna w zwiazku, a facet musi być kochający, dbajacy, bliski tej kobiecie i ważne - trzeba szanować nie tylko dziewczynę, ale siebie również. Ona musi wiedzieć, że pewne \"akcje\" nie przejda i jesli przegnie On ją zostawi. I sluchaj, jedna sprawa - jesli laska jest typową tapeciarą-blacharą poznaną na dyskotece nie spodziewaj się specjalnie konserwatywnych zasad moralnych:/

kiedy ja tu usprawiedliwialem facetow???!!!! Mowie winny ten, co zdradza! Nie partner, nie kochanek/kochanka, tylko ten co zdradza. jasniej juz nie potrafie napisac. Nie chwale sie tym, tylko poprostu kilka lasek juz wie, ze z obcymi chlopakami do lozka sie nie chodzi :)

Gość DZIEWCZYNKA22
WIECIE JAKI POWINIEN BYC FACET???/OSTRY,PODLY,WREDNY,ALE NIE POWINIEN ZDRADZAC I TLUC.FACECI PAMIETAJCIE KOBIETY NIE LUBIA MEZCZYZN ZAKOCHANYCH W NICH PO USZY I SWIATA POZA NIMI NIE WIDZACYCH BO SIE SZYBKO NUDZĄ!!

tyle, ze jak dostajecie malo czulosci, to tez wielkie halo, za duzo tez zle? Opamietajcie sie laski!!

Gość michaelina
sexholck----- podobalo mi sie to co zrobiliscie tej dziwce .... nie czytalam dalej wypooiweidzi, nie wiem, czy pomoglo, ale jestem ZA. jakby byla wierna nie dalalby sie przeleciec chcby modela, mistera czy ch...wie kogo zobaczyla

Gość facet...
powinien byc tffardy a nie mientki.

Gość facet powinien byc
facetem z ogolnego. Twardy powinien byc a nie mientki...