Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexoholck

Jaki powinien być facet, aby kobieta go nie zdradziła?

Polecane posty

Facet powinien...... ..... znaleźć sobie wierną z natury kobietę (na dyskotekach, w pubach raczej takich nie uświadczysz), a potem traktować ją dobrze. Wszystko zależy od kobiety. Jeżeli jest pustą lalą, będzie zdradzała dla zabawy. Ale jeżeli jest z natury wierna i kocha swojego faceta - tylko w jednym przypadku może zdradzić: kiedy jej ukochany ją bardzo skrzywdzi. Ja byłam taka właśnie - wierna, kochająca. Aż dowiedziałam się, że mój (już były) facet to zdrajca, notoryczny podrywacz i kłamczuch. Dopiero wtedy go zdradziłam, z pełną premedytacją, chociaż nigdy nie zamierzałam tego robić - ale nie zamierzałam też być ofiarą, mój honor kazał mi się zemścić. Nigdy nie zdradzajcie swoich kobiet, lepiej od razu zakończyć związek, jeżeli się chcesz puszczać albo masz do tego zapędy. Kobieta (prawdziwa, uczuciowa, bo nie mówię tu o tanich sukach) zdradza tylko wtedy, kiedy partner ją poniża, zdradza, okłamuje, ośmiesza, lekceważy, bije.... tylko to ją może do tego skłonić. Sexoholck - pozdrawiam za szczerość.

ja sie raczej zapytam jaka powinna byc kobieta, zeby facet jej nie zdradzal :/ przyczyn zdrad jest milion, wiec nawet jak partner jest idealny to sie moze zdarzyc :/

tak to sobie przemyslalam na przykladzie swoim i znajomych - zwiazek musi byc czysto partnerski, polityka szczerosci - pelne rownouprawnienie - wzajemny szacunek - poczucie bezpieczenstwa - facet nie moze byc ciota ktora lata za kobieta i robi wszystko czego ona chce, i na odwrot prawda jest taka, ze jak jestes za dobry to zawsze cie walna w rogi - ludzie musza byc dobrze dobrani pod wzgledem temperamentu i potrzeb seksualnych sexo - ta twoja przysluga dla kumpla... nie wiem co gorsze, zdradzajaca panienka czy posuwajacy ja kumpel :/ takie przyslugi to o kant dupy rozbic...