Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikeyaaaaaaaa

CO O TYM MYŚLICIE!POWAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Gość mikeyaaaaaaaa

co sie dzieje nie tak.od ostatnich dni jestem tak niemila dla swojego faceta.wciaz sie kloce z nim-chwilami jest super.on powiedzial ze juz tego wszystkiego nie wytrzymuje-ze ejstem chora z zazdrosci,psych i w ogole.mowi ze sie stara a ja nie doceniam tego. stalo sie to od jakieos czasu kiedy przeczytalam w tel smska o tresci takiej-mam do dymania na noc laske/wkurwilam sie na maksa.on tlumaczy sie tym,ze to takie teksty w pracy pisza sobie z chlopakami-a ja tego nie potrafie zrozumiec.fakt wten dzien pracowal-a w nocy byl ze mna!wiec juz samam nie wiem co mam myslec.dodatkowo wyzywam go a nawet bije!nie wiem co mi jest-nigdy tak sie nie zachowywałam.bardzo mi na nas zalezy-nie chce tego niszczyc wiem ze zazdrosc niszczy wszystko.pomorzcie jak mam postepowac!

a moze on nie jest wart Twojej miłości..daj troszke na luz i poobsewruj go troszke!

Gość gość
jesli kolega napisal mu ze ma na noc laske do dymania to znaczy ze ten kolega poderwal sobie dziewczyne i ze pewnie jest z nia u siebie w domu albo na jakiejs randce albo ze go czeka randka. Czyli ze kolega poderwal dziewczyne dla siebie, nie dla twojego faceta. Fakt powinnas sie zrelaksowac, nie szukac zdrady na sile, chora zazdrosc to poczatek konca

Gość gość
Po co odkopujesz temat sprzed 9 lat!!!:O