Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30

Rocznik 1976 - chyba tez moze się spotkać?

Polecane posty

jej, chyba jednak napad był , to wszystko dla mnie? Chyba urosnę, ............ 👄 za to się należy :D

No to kolejna imprezka :D prawie 30 --> wbiłaś 700 wpis :) No co nie chcesz tylu kwiatuszków to rozdaj innym hmm najlepiej pannom :)

oczywiście, że kawiatków nigdy za wiele, ale podielić się mogę ;) Impreze może być, ale ja dziś nie dam rady, uciekam już do światka mojego przyjemnego, oczywiście tu też jest przyjemnie, żeby nie było, że coś marudzę :P Ale wiadomo, jak tak siedzę przed kompem, stopki mi marzną troszczkę, jakoś tak chlodno i wogóle ................

Gość Kłapi
Hej kochani jestem jestem jestem , w weekend szkoda czasu na kompa......więc teraz dopiero sie oddzywam, zapraszam do siebie do Krakowa za rok organizuje otwarcie domu , a poniewaz mam duży dom o sie pomieścimy wszyscy. Pozdrawiam Fredigo bo stoii niezłomnie na stanowisku !!!!!!! Prawie 30 bo tez w wekend sie udzielała , a całe pozostałe towarzystwo pewnie balowało w realu Czaduniu napisze maila po powrocie do domu ale klikne z pracy na gg Raczysko poproszę o zdjęcia :):):)Bedzie mi bardzo bardzo bardzo miło wogóle przesyłąjcie zdjęcia to sobie zrobie albumik wszystkich bardzo sympatycznych ludzi z 1976 Fredi -zdjcia poprosze Raczysko Prawie 30 Wiosnna Sczęśliwa Lipcowa PODAJE MAILA I LICZE NA WAS lormar@op.pl Całuje hihihihihih i znowu byłm pierwsza dzisiaj Kłapi z Krakowa

Gość
Kłapi, chcesz żeby Cię tym zdjęciem przestraszyć? :D

Siema w poniedziałkowy i tak strasznie ponury poranek ... ale w moim świecie świeci słoneczko, które postanowiło zajechać mnie na maksa ;-)) wybaczcie więc, że ja tak z rzadka dzis bedę 🌼 Mariola - czy wszystko już w porządeczku? żałuje, że wczoraj mnie nie było i nie mogłam z tobą pogadać ... jeśli chcesz to odezwij się - byłoby mi bardzo miło. Na poprawe humoru ogród wg naszego Frediego for you 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Hejka Kłapi - czekam z niecierpliwością n a maila ;-) No i popieram pomysł Kapi !! Poznajmy się też wizualnie - łajna sprawa i ... przesympatyczniej się rozmawia. Pozdrawiam nowych i_k_a i raczka bez strzypiec. i_k_a a z którego kwietnia jesteś? ja z pierwszego ... :-D

Gość Kłapi
Wiosenna zdjecie poproszę!!!!! Koniecznie napewno sie nie przestrasze nie jestem strachliwa hihihihih Całuski dla wszystkich

Gość
postaram się , ale dostaniesz dopiero za jakiś czas, bo muszę ładne wybrać ;)

Gość Kłapi
E tam szukanie wszycy jestesmy tak wspaniali i tak piękni że szkoda szukać hihihihi no:)):):)

Gość ------------------------------
panna, wrzesien 1976 mezczyzna. Zonaty,:)

Witam gorąco z plaży pracy mgr :D Hmm... No ładnie się robi co raz więcej nas tu :) Mam nadzieję że przeciagu nie będzie i nas tu stąd nie wywieje :) Pozdrawiam i 🌼 więcej nie daje bo mnie ktoś oskubał ;)

kochani, witam serdecznie :D Jak wam minał poniedziałek, ten \"piękny\" dzień, ulubiony dla wszystkich? Ja jakoś sobie poradziłam, z pracy niedawno wróciłam, pierożki na obiad zjadłąm i mam troszkę czasu, zanim rzucę się w świat rzeczy przyziemnych, czyli mycie naczyń, małe sprzątanko itp. 🌻 i dzięki dla pewnego osobnika, dzięki, dzieki i jeszcze czekam na obiecane ....... :P Lipcowa, zajrzyj do skrzynki :)

nie ma tutaj nikogo ? Gadać mi się chce, pewnie jak się Wy pojawicie, to ja bedę musiała uciekać do obowiązków, szkoda :( Kłapi, czadunia, wiosenna , dziewczyny, fajnie, że tak często zaglądacie 🌻 dla Was, pozdrawiam nowo przybyłych i 🌻 również

ja o piosenkach nie wiem nic, o 🌻 nieco więcej, piękne 🌻 można tu otrzymać, ja też lubię ........ może pomogę, pomóż, może die dovzytałam, który rocznik jesteś, bo coś kojarze, że nie 76, oświeć mnie , napisz coś o sobie :)

Fredi, 🌻 skromnie jeden tylko wezmę, Ty to wiesz, co kobiety lubią :) może pomogę - napisz wiecej o sobie, z jakiej części kraju przybywasz ?

może pomogę, oki, wiecej pytań nie będzie, (ale dzisiaj, bo jutro będą, ha, ha) Małe miasteczko z zachodniopomorskiego to znam tylko jedno Mielno (chyba zachodniopomorskie) a, i Sarbinowo , bo tam na wczasy jeżdże co roku :D

ale pudło z moją znajomością zachodniopomorskiego czy z miejscowością, gdzie mieszkasz ??? :D:P;)

w zgadywanie bawić sie lubię, ale jeśli nie chcesz mówić na przesłuchaniu dziś, to jutro z Ciebie to wyciągnę , hi, hi Ja rzuty mam raczej słabe, szczególnie beretem, ale zazdroszczę ci morza , Natomiast przypuszczam, że wadą jest wielkość miejscowości, a raczej to, że jest mała, mam rację ?

Cześć laseczki! Ale tu gadatliwie:) oj Prawie 30 ale ten Fredi cię rozpieszcza ,aż ci zazdroszczę.Tyle kwiatków dla jednej kobiety... Dasz jednego?

może pomogę, ja też jestem z małego miasta , raczej nawet miasteczka , czy lubię, nie wiem, dobrze mi tam, gdzie mnie kochają , miejsce , rzecz drugorzędna Czadunia, , pisz jak poniedziałek zleciał Co do Frediego, 🌻 najładniejsze daje :)

może pomogę - widze, że i Ty fanka P.C. :-D mam plik z jego cytatami, jeśli chcesz to wyśle Ci na maila . Czytałaś już 11 minut?