Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30

Rocznik 1976 - chyba tez moze się spotkać?

Polecane posty

Może Pomoge kawka dla Ciebie-----> proszę Tylko po miętowym cukierku to ona nie bedzie za smaczna :-0

Może Pomoge kawka dla Ciebie-----> proszę Tylko po miętowym cukierku to ona nie bedzie za smaczna :-0

Może Pomoge ----> ja tez się gubię zwłaszcza w adresach kto jest kto...:-0 więc jestem za spisem..

No to imprezka !!!!!!! Tylko trzeba coś specjalnego dla Fredzia wymyśleć ... On mi tak ładnie różę namalował , a ja tak nie umiem :-0

Może Pomogę----> mmoże Ty to napiszesz ? ;-) Tylko najpierw wszyscy muszą się zgodzić , bo potem ktoś się obruszy że jego danymi zarządzamy...:-(

A adres? Banitka----->1976 ( czyli 29 lat ) 2 dzieci ( dwóch synów-->8 i 10 l ) Wrocław adres wszyscy znają..:-)

Najpierw niech sie dane znajdą... Ja zaraz musze się za robote brać , bo obiecałam chłopakom po południu kino i nawet już bilety zarezerwowałam -----> na Harrego oczywiście ;-)

Ale mnie sie nic nie chce...fajnie się tu siedzi... Fajna muzyczka leci i kawka smaczna :-D A tu trzeba tyłek ruszyć do sklepu...:-0

Dzięki Może Pomogę dla Ciebie przyjemnej pracy ( o ile może taka być..) :-D 🖐️

Hmm no tak, ktoś to nabazgrał :) a to pisała netia :) a ne może pomogę netia --> 3 pkt. i 4+ za wiesz co ;) może pomogę --> 3 pkt. i 4+ ( nie postarałaś się tylko przepisałaś od Banitki, inne to chociaż rozwiązania kolejność zadań pozmieniały :D ) Hmm... Dziewczyny nie rozpisywać się tak bo już 102 strony :D w takim tempie to plan przekroczymy za szybko :D 🌻 i duuuuużo uśmiechu :)

Kochani, zaraz zrobię listę do statystyki , ale powiem wam, że troszkę się zmartwiłam, bo mój strój jest właśnie dwuczęściowy, on chyba na basen się nie nadaje, podczas intensywnych ćwiczeń czasami coś się zsunie, spadnie :P, no dobrze, nie martwię się na zapas. Teraz dane : wiek : 29 lat :D stan cyw : mężatka (szczęśliwa) dzieci : córka lat 7 (najkochańsza) miejsce zamieszkania : wielkopolska kobieta pracująca ;)

Ej no dziewczyny :) Chyba będę musiał obniżać oceny bo nie uważacie na lekcjach ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2992328&start=2790 to tak dla przypomnienia lekcja 2 :) Czy była gdzieś mowa o stroju kąpielowym :D A Wy tu się zamartwiacie, 1-no czy 2-wu częściowy :D Tak więc zaczynamy LEKCJA 6: Strój kąpielowy, jaki wybrać No i żeby nie była tylko teoria to dziś lekcja pokazowa :) wesja dwuczęściowa: http://gals07.fantasygirlrevenue.com/06/image10.jpg wersja jednoczęściowa: http://www.dezirelingerie.co.uk/acatalog/E6049.jpg a to absolutny HIT! wersja wieloczęściowa: http://www.dezirelingerie.co.uk/acatalog/870P.jpg a oto MEGA HIT tylko dla panów: http://www.jugendserver-saar.de/bilder/mediadbcache_703_352.jpg Kolejna lekcja jutro :D

Prawie 30 :) Fredi ---> no niech będzie że \"nabazgrałam\" - ale bardzo mi się spieszyło ;) , poprawię się następnym razem. Biegnę obejrzeć te stroje. A co do moich danych, to wygląda tak: Wiek: 29 lat i 2 tygodnie, S.C. - wolny (męża - brak, chłopaka- brak, aż się dziwię że jeszcze nie zwariowałam :D ) Dzieci - w związku z powyższym - brak, M-ce zamieszkania - wschodnie rubieże Polski :D Jeżeli coś zgubiłam - proszę o wskazówki.

hej, Fredi, mam absolutny zakaz nauki pływania, jeśli wybiorę wskazany przez Ciebie strój , tak wiec, by być w zgodzie z mężem a i z nauki nie rezygnować zaostaję przy swoim \"skromnym\" dwuczęściowym stroju. czekam na kolejne lekcje :D netia :) ale daleeeko mieszkasz , Jak wszyscy wpiszą na listę swoje dane i miejsca zamieszkania, to wyznaczymy sam środek i się wszyscy tam spotkamy :D:D:D 🌻🌻🌻🌻🌻🌻

może pomogę, ja wstydliwa nie jestem za bardzo, ale też raczej na basen bym tego nie ubrała ;)

Jejku Fredi a nie ma czegoś pośrodku, bo te stroje - to z jednej skrajności w drugą :D. Czy możemy się wykazać kreatywnością i znaleźć sobie własne stroje?

...już się nie odzywam bo uwagę jeszcze dostanę, albo w kącie będę musiała stanąć :P Wszyscy już śpią chyba, szkoda... papa

Może Pomoge-----> Ty zawsze jesteś pierwsza🌻o tej porze to ja sie na drugi bok przewracam..:-) Fredi dla Ciebie z okazji imienin dużo słońca nawet w szare i smutne dni , pięknej Królowej Śniegu takiej jak z bajki i żeby została z Toba na całe życie :-D ,spełnienia wszelkich marzeń i czego tylko jeszcze chcesz... 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 A dla pozostałych ) ) ) kawkę zrobiłam A wieczorkiem zrobię jeszcze ciasteczka z migdałami (dzieki za przepis) :-)

🖐️ Moze Pomoge a ja tak myslę czy aby nie powinnam jednak asystowac w dresie :-0 , bo ten gust Frediego co do strojów jest poniekąd troszkę skrajny a ja szary żuczek w pantalonach? albo jako PANNA WYSTAJĄCY BIUST? :-P

Ale jak najbardziej podoba mi się strój męski.... Fredi -----> kiedy nam pokazesz jak w nim wyglądasz????:-D

Dzień dobry :) Fredi - ja w takim razie skromnie : Życzę spełnienia wszystkich marzeń, miłości i kochania - aż do zwariowania !!! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Hej wszystkim ;] Fredi - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !!!!!!!!!!!!

może pomogę -mam nadzieje że Ci pomogłam zerknij na swojąego e-mail i daj znać czy Ci pasi ;) a co do moich danych: Tzn e-mail - pod nickiem wiek - 29lat miejsce zamieszkania - woj. lubelskie 2 dzieci ( dwóch synów-->6,5 i 2,5) stan cywilny -meżatka no to chyba na razie na tyle :) papa