Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prophet

Jak wam się podoba mój kot ?

Polecane posty

Gość nio to i ja pokaze mojego kotk
kocia ciocia ;) ::P

SZczekałę też mam :D Ale nei mam jego zdjęcia w necie....bo po formatce dysku mi sie zdjęcia pogubiły 😢 Fajny ten Twój szczekała Pyskaty :D Dawaj jeszcze więcej zdjęć!

Rzeczywiście jest coś niewzwykłego w czarnych kotach. Mój też miał być czarny, ale jakoś tak przyblakł miejscami.;) Szczekałka Pyskatego to świetny kot.:D Do zobaczenia później. Mam nadzieję, że pojawi się więcej zdjęć. Papa

Muszę teraz iść z nim na spacer bo mi stęka ;) Potem dam więcej zdjęć :)

Gość kotek dino
sorry dziala tylko w 3 poscie 2 link od konca:)

Gość dino jest śliczny

Nata! Świetnego masz kota.:D Te uszy... Wygląda jak mały gremlin. Kot Propheta jest zawsze taki dumny i patrzy pobłażliwie na świat.:D Nawet jak dostaje żarcie w kiblu (mój też tam jada:P). Dino z tym swoim uśmiechem wygląda jak sama esencja hedonizmu.:) Bosssski jest. Ten czarny kotek co po balkonie łazi ma bardzo ładne futerko. Takie lśniące. I w ogóle jest taki zgrabny. Mojemu to flak wisi do samej podłogi.:P Simba ma za to śliczny kolor sierści. Taki jak ja po ostatniej wizycie u fryzjera.:)

Mój w maju skończył trzy lata. Ma na imię Siorbek (straszny z niego Beksior) i zna kilka sztuczek, np. aportuje.:) Oczywiście nie jest diabelnie posłuszny i czasami mnie po prostu olewa (kiedy śpi to śpi i tyle).

Gość Prophet
Mój urodził się 9.07.1996 roku

Prophet Fantastyczny kotek. Ja uważam, że wszystkie koty są świetne. Ale twój zdecydowanie wygląda na Kota z Klasą:)