Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona88

Prosze o szybka odpowiedz !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zaniepokojona88

Mam z reguly nieregularne cykle wiec okres dostaje w 33cyklu lub pozniej hmm rano mierze sobie tem i waha sie od36.8-9 a w poludnie 37 ale chyba liczy sie ta poranna boli mnie brzuszek tak jak w okres ale troszke mniej az ten bol mam na udach i na pleckach bola mnie piersi jak je dotykam ale sutki nie i hm piersi tylko po boku ciaze raczej wykluczalam bo sie kochlam w gumce bez wytrsyku i zazwyczaj mam takie objawy przed okresem ale jesli cos jest nie tak robilam test po 2 tyg i nic nie wykalzal i moze teraz tez robic ??? jejciu

Gość co to ma byc
no zrob to sie upewnisz a jak dalej nie bedziesz wiedzila co ci jest to do gina marsz!

Gość zaniepokojona88
Ale czy jest duze prawdopodobienstwo ze to moze byc ciaza :( ?? jak na moj rozum to nie wkoncu jak by doszlo do zaplodnienia bez wytsrku i w gumce :(???

Gość co to ma byc
ktorego masz dostac okres? gumka wam nie pekla? a moze masz zakwasy albo chora jestes i cie miesnie bola

Gość zaniepokojona88
Gumke sprawdzisliym po stosunku wlalismy wody i niz nie przeciekalo i wytrsyk byl napewno poza mna !!!! potem jeszcze zrobil balonik i nie pekla :( wiec skad takie objawy :(((((((((((

Gość co to ma byc
bolą cie uda , plecy i piersi moze to po seksie;) po prostu

Gość hsdkah
do zaplodnienia moze dojsc nawet przed typowym wytryskiem. Ja zaszlaw w ciaze wlasnie w ten sposob, z gumka i z wytryskiem na zewnatrz!!! mam nadzieje ze Tobie sie to nie przytrafi, ale pamietaj gumka nie wystarczy, idz do ginekologa on Ci doradzi...