Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Jenny*

Kłopotliwy wzrost.

Polecane posty

Gość *Jenny*

Mam problem.Chodzi o mój wzrost.Otóż jestem niska(154cm) i przez to mam wiele kompleksów. Mam wrażenie,że przez to w ogóle nie jestem atrakcyjna.Nawet czasem myślę, że nikt nie będzie chciał się ze mną przez to spotykać, bo wyglądam jak dziecko. Ostatnio spotkałam się z pewnym facetem. Świetnie nam sie rozmawiało, ale dowiedziałam się, że swojemu kumplowi powiedział że nie spodziewał się, że jestem aż tak niska. Może to nie ma dla niego, aż tak wielkiego znaczenia, ale cały mój dobry homor po spotkaniu wyparował. Trace nadzieję, że spotkam kiedykolwiek kogoś, dla kogo będzie się liczyło moje wnętrze a nie wzrost. Czy ktokolwiek ma podobny problem?Poradźcie coś.Proszę.

Gość Ikasa
oszalałaś?masz ok wzrost. Ja mam 174 i uważam,że za dużo. Możesz nosić sexowne buciki na obcasiku i poza tym słyszałam,że faceci wolą drobniutkie,malutkie.Głowa do góry!

Gość mozna i tak
co? masz kompleks...hehehe ja mam 155 cm!!!!!!!!i sie cieszę i mam fajnego faceta i jestem szczesliwa!!!!!!!!!

Może jeszcze urośniesz ? Ja tez spotykalem sie z dziewczyną powiedziala, że ma 160 i byla niska no ale mowie ok 160 jeszcze jakos bedzie a sie okazalo że ona zaokraglila do gory bo ma 158 to taki karzelek niepodobala mi sie niestety teraz krece z kobietą ma 175 bardzo mnie pociaga a sam ma 190

Gość nie obrazajac Cie
jak widze małą kobietke to mam ochote zajebac z buta jak piłkę :)

Gość *Jenny*
NO JA NIE MÓWIĘ,ŻE MARZĘ O FACECIE O WZROŚCIE 190 I WIĘCEJ.

Gość *Jenny*
i widzisz Ikasa jakie faceci mają podejście do małych kobiet.......

Gość nie obrazajac Cie
sory ja jestem prymitywem nie placz przez moje zdanie

A chcialabys miec wysokiego faceta ? Pozatym ile masz lat ? Ja moglbym z Tobą być bez problemu

Gość Ikasa
wiesz kilku prymitywów z forum to nie zaraz faceci ogólnie...skąd wiesz w ogole kto to jest.Jakieś chamy zabierają głos. Głowa do góry!ja się spotkalam na serio z opinią,że wolą niższe,bo można się nimi "zaopiekować":)

hehehe..co za debile...:D ja mam 160 cm i co? Ok jest, nie czuję się wcale malutka, podobam się wysokim facetom właśnie ;)

Gość ja to mam 168
i mała sie nie czuje wcale:D no bo mała nie jestem:)

Gość facet192cm
*Jenny* - małe jest piękne... na prawde:) Może sie zdziwisz ale mi by Twój wzrost nie przeszkadzał.

Gość
ja mam 176 cm i zawsze marzylam aby byc taka jak Ty...wysokie dziewczyny odpychają facetów, bo większość z nich jest od nas niższa; trudno znaleźć sobie kogoś naprawde fajnego a Ty możesz go miec z łatością, marze o butach na obcasach - nosze je tylko w wielkie świeta, mam nr 42 i trudno mi cokolwiek na siebie znaleźć, pomijając juz fakt, że na obcasach jestem juz jak olbrzym...:(

Gość ja czyli ON
...uwielbiam takie male kobietki wiec nie przejmuj sie

Gość Gie
moim zdaniem własnie faceci wolą małe kobietki, bo budzi sie w nich instynkt opiekunczy. A ile masz lat? moze jeszcze urosniesz

Gość *Jenny*
Mając na uwadze dobro swojego odbytu z niezwykłą starannością wydłubuje z niego kulki w celu zapewnienia pełnych finezji doznań podczas oddawania stolca na klate hienie cmentarnej,która należycie i z pełnym poświęcenia godnym sancho pansy zassysa moje ropienie i grudki z mej pachnącej wczorajszą imprezą odbytnicy

Gość jurek kiler
wszystko co bylo powiedziane o tym ze faceci lubia niskie kobiety to prawda przynajmniej w moim przypadku. jestem sredni ale uwielbaim niskie kobiety, ten instynkt opiekunczy to faktycznie dziala:)

właśnie roztałam sie z chłopakiem zdaje sie ze wypowiedz pyskatego jest barrdzo podobna do niego przez muj wzrost to nie srawiedliwe ja go kocham

Jenny, nie martw się. Ja też jestem malutka (mam 156cm). Też nie mam faceta, może własnie dlatego, ale trudno. Na pewno kiedyś się znajdzie taki, któremu sie takie maleństwo spodoba :)

Gość nie ma mowy ze to przez wzrost

Gość jedna taka wysoka
Nie przejmuj się moja mama ma 153 wzrostu ,a mój ojciec 186 i jest ok.moja siostra 160,a mój szwagier 196-wyglądają razem super.

Mnie zawsze zastanawia jak to naprawdę jest. Mam wielu kolegów, którzy mają ok. 167-172cm wzrostu. Myślałam, że tacy wolą mniejsze kobietki, ale okazało się, że jest inaczej. Zazwyczaj są oni zainteresowani kobietami, które są im równe wzrostem, albo nawet wyższe. Ciekawi mnie to :)

Gość laura dla mnie
wzrost nie ma znaczenia liczy sie charakter.Choc lepiej by miała 150 niż 190.

eee...co tam gadasz...to nie facet..tylko jakis kretyn..jesli wzrost przeszkladza mu w znajomosci! ja mam 156 cm..i normalnie tak sie ciesze z tego! mam swietnego faceta..tak..taki sie znalazl! Tobie tez sie uda takiego dorwac :P no..a problemy..to zawsze jakies sa...np.w sklepie..nie bylo dnia kiedy nie poprosili mnie o dowod..ale wiesz ile ludzidzieki temu poznalam?! nie przejmuj sie..nie ma czym!

ah..jeszcze jedno..co do wzrostu..mialam faceta kiedys..mierzyl jakies 198 cm :P wiesz jak razem wygladalismy? jakos zbytnio nam to nie przeszkadzalo :) zartowalismy z tego itd.. pozdrawiam i trzymam kciukasy!

Ja nie mam kompleksu na punkcie mojego wzrosu, żeby było jasne. Jak byłam młodsza, to trochę mi to przeszkadzało, ale teraz to lubię :)

Gość Eluss
Nie przejmuj się tym wcale,jak chlopak patrzy na wzrost a nie intelekt to nie jest ciebie wart. mój rodzony brat ma 2,04 cm a bratowa 1,55 wygladają ze sobą extra :D ja mam 1,76 i zawsze chciałam być mniejsza i nosić fajne buciki na obcasach :D

A ja ci powiem tak... Malutkie kobietki sa bardzo fajne, jesli wszedzie sa malutkie i waziutkie ;) Sex z malutkimi kobietkami to kupa radosci :P Matka mojej dawnej sympati mawiala, ze male kobietki sa do kochania, a duze do wieszania firanek... Moze cos w tym jest. Nie dołuj sie.