Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morven

szukam psiapsiółki

Polecane posty

Cześć, czy są tu dziewczyny w podobnej sytuacji jak ja? Mam duzo pracy, spotykam tam osoby starsze ode mnie, znajomi ze studiów maja swoje zycie, mężów, dzieci. A ja chciałabym pogadać z kimś o serialach w tv, kosmetykach, ciuchach, uczuciach, problemach, niekoniecznie w tej kolejności. Przydałaby mi się taka internetowa siostra. Znajdzie się taka?

Trochę. To dopiero 3 odcinek po wakacjach a ja mam już dosyc słuchania o problemach Kingi i Piotrka. Niech się wreszcie rozwiodą...

Ostanio byłam na filmie \"Skazany na bluesa\" i bardzo mi się podobał, jak nie widziałaś to polecam!!

hmm... kiedys tez szukalam przyjaciółki ale dziewczyny raczej w necie szukaja facetów do zwiazków niz dziewczyn do pogadania u Was jest inaczej ? na przyjaxn taka prawdziwą potrzeba czasu by zaowocowała:-) ale ja w to wchodzę:-) pozdro

Oj,pscółko, bardzo bym chciała pójść, tylko, że takie filmy to wolę oglądać w domu, bo z kina to wyjdę cała zaryczana i czerwona :-) To troche krepujące... perelkaaa - jak miło, dzieki :-)

pięknie, własnie sie wkurzyłam troszke...bo moj męzczyzna miał spotkanko biznesowe i własnie mi napisał, że się z kumplami jeszcze na miasto wybiera, a ja siedzę cały wieczór przed kompem

Mojego tez nie ma, ale On jeszcze pracuje. W tym tygodniu wszystkie wieczory mam samotne...

Gość kamilciaaa
siema:) ja co prawda mam przyjaciólki, ale bardzo chetnie tez sobie poznam kogos nowego i zawsze chetnie z nim pogadam:) bo z natru gadatliwa jestem heh:p tylko w jakim wieku dziewczyny jesteście? bo ja mam 20 latek:)

Gość mmm.....
Morven widze ze tu kurcze same czarne nicki. ja tez szukam przyjaciółki kiedys taka miałam ale sie rozpadło... i nie mam własnie z kim pogadac o takich rzeczach. jakbys była chetna popisac maile i sie internetowo zaprzyjaźnic to oto moj mail ki-wi@o2.pl :) pozdrawiam

Gość kamilciaaa
z natury gadatliwa heh :)

Ogólnie mam dużo znajomych, ale jakoś wszyscy ostatnio są zajęci sobą hehe, nawet mój facet

Najchetniej to bym teraz spałaszowała coś dobrego, ale sie odchudzam niestety, więc póki co pije herbatke:)

no tak, ja tez tak mam wieczorami, wilczy apetyt na słodkości. Dobry pomysł z tą herbatka, idę sobie zrobić czerwoną.

witajcie przyjaciólki:-) chetnie dołączyłabym do was na pogaduszki,niestety nie rozmawiam o serialach nie ma tv,ale uwielbiam kosmetyki,ciuchy a na punkcie bielizny mam bzika,zajrzyjcie na strone lupoline,maja wyprzedaż bielizny,cudowny gorsecik mozna kupi.c juz za 20zl,zamówiłam -co tam i tak nie mam juz pieniedzy:-) pa