Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morven

szukam psiapsiółki

Polecane posty

Masz rację, kiedys bardziej świrowałam na tym tle, ale teraz jestem spokojniejsza.

Gość aaannia
zarządzanie i marketing

Gość aaannia
już gdy widzę nazwy przedmiotów odechciewa mi się, ciąge zarzadzania czymś- nie lubię :(

Gość aaannia
ciągle* to ładny tu mamy rozrzut :)

Gość aaannia
to o czym pogadamy dziewczęta? Macie jakieś palny na wieczór? Może jakaś imprezka? Dokąd chodzicie?

Gość aaannia
ja też raczej rzadko, w czasie roku akademickiego nie mam za barzdo kiedy, bo potem jestem nieprzytomna na wykładach, poza tym z kasą też nie najlepiej ;)

ja tez nigdzie nie ide...zaprawilam sie nieco i teraz jestem na zwolnieniu...poza tym moje cale oszczednosci poszly na moje wakacje (wprawdzie spóźnione ale jak upragnione) i juz nie moge sie doczekac kiedy wyjade i odpoczne:)

Gość aaannia
a dokąd się wybierasz? Kiedy?

Jade w piatek lub w sobote...to zalezy czy w pracy dadzą mi sobote wolną...mój tata pracuje w Belgii i jade do niego własnie...dawno nuie bylam na wakacjach... w Poznaniu czasem odwiedzam z kolezankami z roku Karambe a poza tym jakos czasu brak na odwiedzanie knajp...czasem jakas domówka sie zdarzy

Gość aaannia
o to super, ja ostanio byłam w kanjpie "u syna szefa" - pierwszy raz, poza tym dobrze kojarzy mi się sioux

Ojej, ale masz fajnie. Ja nigdzie ni byłam w tym roku, juz nawet nie pamietam , co to wakacje :-( A w Karambie też kiedyś była, całkiem fajnie tam jest.

Gość aaannia
hihi, też lubię i też dawno nie jadłam, ale nie aż tak dawno -jakieś 3 miesiące temu

Gość aaannia
widziałyście, że ktoś założył bardzo podobny topik??? internetowa psiapsiólka potrzebna od zaraz

Gość aaannia
u nas też coś cicho... Morven zniknęła.... ale mi się nudzi, z tych nudów to nawet myślę, by się położyć, a przecież wcale śpiąca nie jestem :)

tez zauwazylam ze troszke ucichlo...ja tez niedlugo pewnie mykne...musze sobie jakies ograniczenia nałozyc z tytułu korzystania z netu, bo przez wakacje kiedy nie musialam sie uczyc to moglam buszowac cale wieczory...a teraz zaczyna sie nauka, popracowac tez bedzie trzeba wiecej, no i czas sie zabrac za rozwój intelektualny:)a tu net kusi...ech rozleniwilam sie bardzo:)

oj, wcale nie zniknełam :-) chwilowo obserwuję...bo ja raczej do sfonksa i siouxa nie chodzę, raczej gotuję sama w domu Napiszcie, gdzie byłyście na wakacjach, odpoczęłyście?

Gość aaannia
hihihi, wiem co czujesz, błogie jest lenistwo, ale czasem warto się za coś zabrać :)

ja tez nie chodze do Sphinxa a burgery zwykle kupowalam tam z boku:) wakacje dopiero przede mną...ciesze sie ze odpoczne od netu i byc moze wyłącze komórke...a takze ze zbiore sily i przemysle cos nie cos:)

Gość aaannia
ja przez tydzień nad polskim morzem, poza tym w prawie każdy weekend wyjeżdżaliśmy z Kochaniem, jeden weekend spędzieliśmy w górach, to były nasze pierwsze wakacje i było cudownie

aaania jak Ci zazdroszcze....morza nie widziałam chyba od 5 lat, ale teraz sobie odbije...a o górach juz nie wspomne...bylam raz...jakies 13 lat temu:(