Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abra...

jak przesunąć miesiączke

Polecane posty

Gość abra...

dziewczyny jest jakiś sposób żeby przesunąć miesiączke o pare dni?? wiem że można to zrobić tabletkami antykoncepcyjnymi ale ja niestety nie moge ich stosować ze względu na złą krzepliwość krwi.wyjeżdzam na tydzien za granice do swojego faceta i własnie wtedy bede miała miesiaczke:((( prosze pomóżcie może jest jakiś inny sposób z góy dziękuje

Gość ksenia25
ja nie znam sposobu jesli sie nie bierze pigulek, jesli chcesz ja oddalic to sie zacznij moze mocno stresowac :-)

Gość abra...
ksenia wielkie dzieki ale nawet stres nie działa na moją miesiączke:)) słyszałan coś o wit K ze po zazyciu zatrzymuje sie miesiączka ale do końca nie jestem pewna pozdrawiam :))

Gość ksenia25
nie slyszalam o tym sposobie, wyobrazam sobie jak to dla ciebie wazne :-)

nie ma sposobów na yo, a jesli są mogą źle wpłynąć na organizm... nie polecałabym \"babcinych\" sposobów, wiecej z nich moze byc szkody niz pozytku www.psyche-soma.com

Podobno jak się najesz witaminy c, to się opóźnia. Najlepiej w tabletkach. Nic ci nie będzie. Dodatkowo jak się będziesz tym stresować, to tym bardziej się będzie spóźniać. I o to chodzi.

Gość abra ...
dzieki dziewczyny to bede wcinac wit C tez cos o tym slyszalam.,tylko kiedy zazywac ta witamine?? zaraz przed miesiaczka?mam nadzieje ze sie chociaz troszke przsunie :)) a jak nie to nawet nie chce myslec... pozdrawiam

Gość WitaminaCccc
Mi sie przesunela lubialam strasznie pic wode z cytryna, herbate z cytryna...W zeszlym miesiacu tak pilam i nie pomyslalam nawet ze od tego moze przesunac sie miesiaczka. Zawsze mialam regularnie...a Tu 3 dni spoznienia ;-)

bez problemu..skoro jedziesz za granice to znaczy ze zmieniasz polozenie gograficzne..a pzrez to na ogol miesiaczka sie spoznia...:P mi sie potrafi nawet spoznic o 6 dni....a zmieniam czesto tylko0 kirunek na 400 km :)