Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

motylek2127

Najbardziej romantyczne utwory

Polecane posty

Go艣膰 romantyczna zosia
szymon wydra gdzie jestes dzis szymon wydra jak ja jej to powiem patrycja markowska swiat sie pomylil boys chwile dwie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xvxnaluniaxvx
Richard Marx - Where ever you go Kancelaria - Zabiore cie Britney Spears - Everytime Avril Lavigne - Nobodys home(moze nie taka romantyczna ale fajna:)) Sumptuastic - Ko艂ysanka Farba - Chce tu zostac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sen_nocy_letniej1989
Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing I could stay awake Just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you Is a moment I treasure Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing Lying close to you feeling your heart beating And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes And thank God we're together I just want to stay with you in this moment forever Forever and ever Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing I don't want to miss one smile I don't want to miss one kiss I just want to be with you Right here with you, just like this I just want to hold you close Feel your heart so close to mine And just stay here in this moment For all the rest of time Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep I don't want to miss a thing t艂umaczenie:) : M贸g艂bym nie spa膰 呕eby us艂ysze膰 jak oddychasz Patrze膰 na tw膮 twarz gdy 艣pisz Gdy jeste艣 daleko i 艣nisz M贸g艂bym sp臋dzi膰 ca艂y czas na s艂odkim podda艅stwie M贸g艂bym trwa膰 tak na wieki Ka偶da chwila sp臋dzona z tob膮 Jest skarbem Nie chc臋 zamkn膮膰 oczu Nie chc臋 zasn膮膰 Bo t臋skni艂bym za tob膮 A ja nie chc臋 straci膰 ani chwili Bo nawet gdy 艣ni臋 o tobie To ten najs艂odszy sen si臋 nie spe艂ni Bo t臋skni艂bym za tob膮 A nie chc臋 straci膰 ani chwili Le偶膮c blisko ciebie czuj膮c bicie twego serca Zastanawiam si臋 o czym my艣lisz Czy widzisz mnie tam Potem ca艂uj臋 twe oczy I dzi臋kuj臋 Bogu 偶e jeste艣my razem Chc臋 zosta膰 z tob膮 W tej chwili na zawsze I na wieki Nie chc臋 zamkn膮膰 oczu Nie chc臋 zasn膮膰 Bo t臋skni艂bym za tob膮 A ja nie chc臋 straci膰 ani chwili Bo nawet gdy 艣ni臋 o tobie To ten najs艂odszy sen si臋 nie spe艂ni Bo t臋skni艂bym za tob膮 A nie chc臋 straci膰 ani chwili Nie chce straci膰 jednego u艣miechu Nie chc臋 straci膰 jednego poca艂unku Chce tylko by膰 z tob膮 Tutaj z tob膮 tak jak teraz Chc臋 trzyma膰 ci臋 przy mnie Czuj臋 twe serce tak blisko mojego I zosta膰 w tym momencie Przez reszt臋 czas贸w Nie chc臋 zamkn膮膰 oczu Nie chc臋 zasn膮膰 Bo t臋skni艂bym za tob膮 A ja nie chc臋 straci膰 ani chwili Bo nawet gdy 艣ni臋 o tobie To ten najs艂odszy sen si臋 nie spe艂ni Bo t臋skni艂bym za tob膮 A nie chc臋 straci膰 ani chwili Nie chc臋 zamkn膮膰 oczu Nie chc臋 zasn膮膰 Nie chc臋 straci膰 ani chwili

Udost臋pnij ten post

Aerosmith - Cryin There was a time When I was so broken hearted Love wasn't much of a friend of mine The tables have turned, yeah 'Cause me and them ways have parted That kind of love was the killin' kind Listen, all I want is someone I can't resist I know all I need to know by the way that I got kissed I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Love it sweet misery I was cryin' just to get you ]Now I'm dyin' 'cause I let you Do what you do down on me Now there's not even breathin' room Between pleasure and pain Yeah you cry when we're makin' love Must be one and the same It's down on me Yeah I got to tell you one thing It's been on my mind Girl, I gotta say We're partners in crime You got that certain something What you give to me Takes my breath away Now the word out on the street Is the devil's in your kiss If our love goes up in flames It's a fire I can't resist I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Your love is sweet misery I was cryin' just to get you Now I'm dyin' 'cause I let you Do what you do to me 'Cause what you got inside Ain't where your love should stay Yeah, our love, sweet love, ain't love 'Til you give your heart away

Udost臋pnij ten post

Duffy - Mercy I love you but i gotta stay true my morals got me on my knees im begging please stop playing games i dont know what this is cos you got me good just like you knew you would i dont know what you do but you do it well I’m under your spell Chorus You got me begging you for mercy why wont you relase me you got me begging you for mercy why wont you release me I said release me Now you think that i will be something on the side but you got to understand that i need a man who can take my hand yes i do i dont know what this is but you got me good just like you knew you would i dont know what you do but you do it well I’m under your spell You got me begging you for mercy why wont you relase me you got me begging you for mercy why wont you release me I said you’d better release yeah yeah yeah Im begging you for mercy yes why wont you realse me im begging you for mercy you got me begging you got me begging you got me begging

Udost臋pnij ten post

Anna Jantar 艢wiat ma tyle barw, s膮 tu偶 obok mnie, we藕 ten pi臋kny dar i przez 偶ycie nie艣, a wtedy Za ka偶dy u艣miech tw贸j, stubarwny lata str贸j zn贸w Ci dam. Za wszystko to co wiem, b艂臋kitnej nocy cie艅 zabierz sam. Za kilka mi艂ych s艂贸w sto kwiat贸w z mego snu dam Ci te偶. Za ka偶d膮 rado艣膰 dnia, m贸j kolorowy 艣wiat we藕. Przyjd藕 jak wczesny 艣wit, przyjd藕 od kiedy dnieje i w艣r贸d szarych chwil zapal 艣wiat艂a kr膮g, a wtedy Za ka偶dy...

Udost臋pnij ten post

2+1 - "Romanse za grosz" I zn贸w ta sama poczt贸wkowa gra, Cho膰 ci臋 nie bawi膮 wcale melodia i 艣piew, Refreny i tekst, od nowa j膮 nastawiasz Jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz. Spod ig艂y drze si臋 fa艂szywy g艂os, O twoje serce dudni kulawy bas I dobrze wiesz, co czeka ci臋 od 艣wiata, Dobrze znasz, dobrze znasz, dobrze znasz ... Romanse za grosz, 偶adnych wielkich nadziei na mi艂o艣膰. Romanse za grosz, wielki uczucia na niby. Romanse za grosz, tanie romanse na si艂臋. Romanse na z艂o艣膰 sobie samemu, innym. I wci膮偶 pami臋tasz ten jeden film W niem艂odych ju偶 kolorach, przez seans lub dwa Kto艣 kocha艂 ci臋 w nim tu偶 przed napisem KONIEC, Potem znasz, dobrze znasz, dobrze znasz ... Romanse za grosz, 偶adnych wielkich nadziei na mi艂o艣膰. Romanse za grosz, wielki uczucia na niby. Romanse za grosz, tanie romanse na si艂臋. Romanse na z艂o艣膰 sobie samemu, innym.

Udost臋pnij ten post

Agnieszka Osiecka - "W 偶贸艂tych p艂omieniach li艣ci" W 偶贸艂tych p艂omieniach li艣ci brzoza dopala si臋 艣licznie. Grudzie艅 ucieka za grudniem, stycze艅 mi stuka za styczniem. W艣r贸d ptak贸w wielkie poruszenie, ci odlatuj膮, ci zostaj膮, na 艂膮ce stoj膮 jak na scenie - czy te偶 prze偶yj膮, czy dotrwaj膮? I ja 偶egna艂am nieraz kogo艣, i powraca艂am ju偶 nie taka, cho膰 na mej r臋ce l艣ni艂a srogo obr膮czka srebrna jak u ptaka. I ja 偶egna艂am nieraz kogo艣 za chmur膮, za g贸r膮, za drog膮, i ja 偶egna艂am nieraz kogo艣, i ja 偶egna艂am nieraz... G臋si ju偶 wszystkie po wyroku, nie doczekaj膮 si臋 kol臋dy, uci臋te g艂owy ze 艂z膮 w oku zwi臋dn膮 jak kwiaty, kt贸re zwi臋d艂y. Dzi艣 jeszcze g臋si krocz膮 ku mnie w ostatnim sennym kontredansie jak t艂uste ksi臋偶ne, kt贸re dumnie wita艂y przewr贸t, kiedy sta艂 si臋... I ja wita艂am nieraz kogo艣 chocia偶 pali艂y wstydem skronie, i powierza艂am Panu Bogu to, co w pami臋ci jeszcze p艂onie. I ja wita艂am nieraz kogo艣 za chmur膮, za g贸r膮, za drog膮, i ja wita艂am nieraz kogo艣, i ja wita艂am nieraz... Ognisko pal膮 na polanie, w nim liszka przez pomy艂k臋 gore, a razem z liszk膮, drogi panie, me serce biedne, ci臋偶ko chore. Lecz nie rozczulaj si臋 nad sercem, na c贸偶 mi kwiaty, pomara艅cze, ja jeszcze z wiosn膮 si臋 rozkr臋c臋, ja jeszcze z wiosn膮 si臋 rozta艅cz臋! I ja 偶egna艂em nieraz kogo艣, i powraca艂em ju偶 nie taki, cho膰 na mej r臋ce l艣ni艂a srogo obr膮czka jak膮 nosz膮 ptaki. I ty 偶egna艂e艣 nieraz kogo艣 za chmur膮, za g贸r膮, za drog膮, i ty 偶egna艂e艣 nieraz kogo艣, i ty 偶egna艂e艣 nieraz...

Udost臋pnij ten post

Agnieszka Osiecka - "To nasze ostatnie bolero" By艂a dla niego laleczk膮, zabawk膮 liryczn膮 przed snem. On za艣 by艂 jej potrzeb膮 serdeczn膮 - kr贸lewiczem, paniczem i lwem. Da艂 jej szmink臋, puder, tusz. Da艂 jej mo偶e tysi膮c r贸偶, ale serca swego - c贸偶, serca nie da艂, pewno nie mia艂. A gdy nocny ptak oniemia艂, rwa艂 do ta艅ca przez dancingu z艂oty kurz. To nasze ostatnie bolero, wierne tobie i mnie. To nasze ostatnie bolero z kropl膮 d偶inu na dnie. Mo偶e jutro dopiero poznasz n臋dz臋 tych s艂贸w, ale dzisiaj mnie porwij, dzisiaj upij mnie zn贸w. Dzisiaj tul mnie tak, 偶eby tchu nam by艂o brak, 偶eby serca czarny wrak w bia艂ej niszy nag艂ej ciszy szepta艂 tak: To nasze ostatnie bolero, wierne tobie i mnie. To nasze ostatnie bolero z kropl膮 d偶inu na dnie. By艂a dla niego laleczk膮, dla drugiego, trzeciego - kto wie? Potem skry艂o j膮 ma艂e miasteczko, pogr膮偶one w roztopach i mgle. On mia艂 wszystko to, co chcia艂: s艂aw臋, z艂oto, pi臋kno cia艂, 偶ycia krusz gar艣ciami bra艂. A gdy z wiru wtem si臋 zbudzi艂 - ju偶 nie by艂o tamtych ludzi, kt贸rych kocha艂, kt贸rych zwodzi艂, kt贸rych zna艂. To nasze ostatnie bolero, wierne tobie i mnie. To nasze ostatnie bolero z kropl膮 d偶inu na dnie.

Udost臋pnij ten post

The Raveonettes Seductress of bums I love when you kiss me And hold me tight I love when you squeeze me And teach me right Your young love bewitch me Seductress of bums Oh young love invade me While this dynamo hums Too young to know Nightmares of you Caught in your dynamo Of sexual intensions Hold me Tell me you care Don麓t really understand Why people stare Now young love has faded Have all gone to sleep I麓ll rewire my lovebox For my soul to keep I麓ve got no regrets though Just fun at the time I麓ll give back what麓s yours girl I麓ll take back what麓s mine

Udost臋pnij ten post

Akurat - "Lubi臋 m贸wi膰 z tob膮" Kiedy z serca p艂yn膮 s艂owa Uderzaj膮 z wielk膮 moc膮 Kr膮偶膮 blisko w艣r贸d nas ot tak Daj膮c ch臋tnym szczere z艂oto I dlatego lubi臋 m贸wi膰 z Tob膮 I dlatego lubi臋 m贸wi膰 z Tob膮 Ka偶dy my艣li to co my艣li My艣li sobie moja g艂owa Mo偶e w ko艅cu mi si臋 uda Wypowiedzie膰 proste s艂owa I dlatego lubi臋 m贸wi膰 z Tob膮 I dlatego lubi臋 m贸wi膰 z Tob膮

Udost臋pnij ten post

Alicja Majewska - "Odkryjemy mi艂o艣膰 nieznan膮" Nie graj cynika na si艂臋 Ma艂o Ci za to 艣wiat braw da Nie m贸w 偶e wszystko w mi艂o艣ci ju偶 by艂o Bo to nieprawda nieprawda nieprawda Wi臋c przesta艅 cedzi膰 z艂e s艂owa I patrze膰 wzrokiem ponurym Dla ciebie 偶ycie to knajpa portowa Dla mnie ocean ocean ocean ocean ocean ocean Na kt贸rym Odkryjemy mi艂o艣膰 nieznan膮 Przegonimy wiatr weso艂y co po fali gna Oznaczymy kraj zakochanych D艂ugo艣膰 ta Szeroko艣膰 ta Mi艂owania g艂odni jak wilcy Nauczymy si臋 w tym kraju od pierwszego dnia S艂贸w kt贸rymi m贸wi膮 tubylcy Shaba daba da shaba daba da Odkryjemy mi艂o艣膰 nieznan膮 Na szcz臋艣liwy l膮d zanios膮 mnie pewnego dnia W twe ramiona 艂贸d藕 Magellana Serce twe busola ma Zn贸w b臋d臋 czu膰 呕e jestem zakochana P贸ki niesie mnie 艂贸d藕 艁贸d藕 Magellana Zn贸w b臋d臋 czu膰 呕e 偶y膰 tylko tak warto jest Nawigare recesest Nawigare recesest Mi艂owania g艂odni jak wilcy Nauczymy si臋 w tym kraju od pierwszego dnia S艂贸w kt贸rymi m贸wi膮 tubylcy Shaba daba da shaba daba da Odkryjemy mi艂o艣膰 nieznan膮 Na szcz臋艣liwy l膮d zanios膮 mnie pewnego dnia W twe ramiona 艂贸d藕 Magellana Serce twe busola ma

Udost臋pnij ten post

Alicja Majewska - "Przed noc膮 i mg艂膮" Przed noc膮 i mg艂膮 os艂o艅 mnie, zabierz z serca samotno艣膰, cie艅, co tam leg艂. Wytarguj od gwiazd ten czas, m贸j czas, co zanim si臋 sta艂 snem. Zapal ogie艅 we mgle, niech nie zgasi go wiatr, tyle dr贸g pl膮cze si臋, z艂y jest 艣wiat. Na spotkanie mi wyjd藕 i zawo艂aj przez mrok, 偶e to ty... Przed noc膮 i mg艂膮 os艂o艅 mnie w ciep艂ej 艂odzi twych ramion chc臋 p艂yn膮膰 w rejs. Ze szcz臋艣cia ty wiesz i ja chc臋 mie膰 male艅k膮 jak 艂za cz臋艣膰.

Udost臋pnij ten post

Robert Chojnacki i Piasek - "Niecierpliwi" noc si臋 kiedy艣 sko艅czy wi臋c chod藕my zanim znajd膮 nas to ostatni szept nim b臋dzie nasz ostatni raz potem mo偶esz by膰 najbardziej niecierpliwa ja wezm臋 z twoich r膮k to wszystko co mi dasz to na naszej drodze rozst膮pi si臋 morze b臋d臋 wierzy膰 偶e pokonam b贸l pokonam l臋k nim b臋dziemy sami 艂ukiem cia艂 rozgrzanych narysuj臋 je ich ka偶dy ma艂y cie艅 s膮 ludzie s膮 serca jeden 偶ar s膮 my艣li nami臋tne w twoich ja s膮 g艂owy s膮 s艂owa kt贸rych brak s膮 my艣li i w tobie b臋d臋 ja potem b臋d臋 tak tak bardzo niecierpliwy a偶 zatrzesz z moich ust najmniejsze 艣lady dnia to na naszej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JustLike Heaven
Emmanuel Moire - Mon Essentiel Elliott Smith - Angeles Anna Maria Jopek i Michal Zebrowski - Wspomnienie India Arie - Ready For Love Jose Gonzalez - Hand On Your Heart Jose Gonzalez - Heartbeats ( Nie pami臋tam czy ju偶 to poda艂wa艂am :) Savage Garden - I knew I loved you Backstreet Boys - As Long As You Love Me ^^ The Beatles - Can't Buy Me Love

Udost臋pnij ten post

Mold - Jeszcze http://www.youtube.com/watch?v=gcgvFLbUExI Wiem, to na chwil臋 jestem tu Niewiele czasu mam by m贸c powiedzie膰 wszystko Lecz kiedy krwawi臋 wiem, 偶e cierpisz tak jak ja Zanim czasu deszcz rozmyje moj膮 twarz Zainspiruj mnie jeszcze raz Zanim zachwyt nami臋tno艣ci zga艣nie w nas Natchnij mnie.. Wiesz, gasisz we mnie ka偶dy b贸l M贸wisz najwi臋cej nas w tym, co pozostanie Trzymasz mnie za r臋k臋, chocia偶 si艂 mi brak Zanim czasu deszcz rozmyje moj膮 twarz Zainspiruj mnie jeszcze raz Zanim zachwyt nami臋tno艣ci zga艣nie w nas Natchnij mnie jeszcze raz Wiesz, to dla Ciebie jestem tu Kiedy nie b臋dzie nas zawsze b臋d臋 chcia艂a poczu膰 jeszcze raz Zanim czasu deszcz rozmyje moj膮 twarz Zainspiruj mnie jeszcze raz Zanim zachwyt nami臋tno艣ci zga艣nie w nas Natchnij mnie jeszcze raz Jeszcze raz, jeszcze raz..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej sen nocy letniej
obud藕 si臋 i nie wklejaj tutaj tekst贸w piosenek, bo topik rozwlekasz:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprostu28
kasia klich 'porcelana' ma ktos moze do tego tekst ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprostu28
pezet 'w moim swiecie' feel 'm贸j dom' formacja niezywych schabuff '艂awka' kancelaria 'zabiore cie wlasnie tam' kasia wilka 'przepraszam' LL Cool JIMS + ma艂y esz esz 'Kwiatki 艁膮czki i Mi艂o艣膰' Liryczni_Mordercy-W_twoich_ramionach_(Arbuz_bit)

Udost臋pnij ten post

hmmm...jak widzisz jednak kto艣 pyta o tekst piosenki....i nie 偶ycz臋 sobie chamskich tekst贸w w stylu Twojego. nie sta膰 Ci臋 na nic bardziej inteligentnego??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nikkaaaa
Dlaczego nikt nie napisal Piosneki Goo Goo Dolls - Iris?????to jest dopiero romantyczna piosenka...Kocchhaammm j膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nikkaaaa
Albo np. Rh+-poprostu milosc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfjasldfjkalsdjfasl
Kansas "Dust in the wind" pi臋kna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natt
Mandy Moore-Only Hope Faith Hill - There You'll Be Pearl Harbor - Brothers Leona Lewis-Better In Time Friends-Naucze ci臋 偶y膰 Avril Lavinge-When You're Gone Britney Spears-Everytime Feel-Jak Anio艂a G艂os Britney Spears - Baby Boy Czerwone Gitary-Anna Maria Kasia Kowalska- Dlaczego nIe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emiwawa
Tekst sobie ka偶dy mo偶e znale藕膰, a w wypowiedzi nic chamskiego nie by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 promycek
moje propozycje: micha艂 bajor- uczucia micha艂 bajor- barwa twioch sn贸w tatu- zachem ja edyta bartosiewicz- ostatni myslovitz- chcia艂bym umrze膰 z mi艂o艣ci myslovitz- my kasia kowalska- kiedy ty jeste艣 ze mn膮 kasia kowalska- mniejsze z艂o kasia kowalska-bezpowrotnie kasia kowalska- by膰 tak blisko kasia kowalska- ju偶 nie zapomn臋 kasia kowalska- nocne graffiti kasia kowalska- tak mi ciebie brak kasia kowalska- to by艂 sen kasia kowalska- wyznanie edyta bartosiewicz- pomy艣l o mnie edyta bartosiewicz-ca艂y ten czas edyta bartosiewicz- na kraw臋dzi edyta bartosiewicz- siedem m贸rz edyta bartosiewicz- wodospafy 艂ez edyta bartosiewicz- przepraszam edyta bartosiewicz- dziecko edyta bartosiewicz- moja ulubiona pora roku edyta bartosiewicz- ostatni anita lipnicka- a kiedy t臋skni臋 the cranberries- close to you the cranberries- never grow old the cranberries- cordell PIN-2 kwietnia 2005 PIN- mi艂o艣膰 tak pi臋kna Anna maria jopek- a gdyby艣my nigdy si臋 nie spotkali Amy lee- broken Avril lavigne- i’m with you Bajm- mi艂o艣膰 i ja Bajm- dwa serca dwa smutki Bajm- ju偶 bez ciebie Bajm- kr贸tka historia Bajm-艂atwa mi艂o艣膰 Bajm- by膰 z tob膮 Bajm- zawsze w sercu mym D偶em- chc臋 ci co艣 powiedzie膰 Eros ramazotti& anastacia- i belong to you Farba- w strugach deszczu Friends- naucz臋 ci臋 偶y膰 Gabriel- i can’t fly Goya- m贸j Bagdad cafe- i’m calling you James blunt- goodbye my lover Alexz johnson- your eyes Kostek- tako kocha膰 tylko ciebie Kostek- s艂o艅ce moje Lara fabian- adagio Mafia- ta noc Mandy moore- only hope Mietek szcze艣niak- twoja mi艂o艣膰 Ania szarmach- obejmij mnie Monika brodka- znam ci臋 na pami臋膰 Nicole kidman & evan mcgregor- come what may Natalia lesz- fall Universe- nie wiem czy to mi艂o艣膰 Pectus- spacer Rh+- po prostu mi艂o艣膰 Piasek- niecierpliwi Sarah brightman- free Tomek makowiecki- ostatnie wsp贸lne zdj臋cie Universe i bajm- tylko ciebie naprawde kocha艂em Usher & alicia keys- my boo Within temptation- memories Within temptation- our farewell Within temptation- forgiven mam nadziej臋 偶e znajdziecie co艣 dla siebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kuciaaa
Hmm no to napewno Paula Ignasiak - To tylko milosc Kancelaria - Zabiore Cie Wlasnie Tam Fajnie jest tez wykonanie piosenki przez tomka Karolaka Tomasz Karolak - I Love You :):*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lukas19
Ja mog臋 poleci膰 piosenki Briana Adamsa: Everything I do... When I see you smile I Can't Stop Loving You opr贸cz tego Johny Hates Jazz-Shattered Dreams Shakin Stevens-Because I love You Seal-Kiss From A Rose (utworek z Batmana) na razie to wszystko jak mi sie co艣 przypomni to dopisze pozdrawiam wszystkich kt贸rzy jeszcze maj膮 sentyment do starych kawa艂k贸w;)

Udost臋pnij ten post