Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek2127

Najbardziej romantyczne utwory

Polecane posty

Gość Sapatinho
enriqe iglesias - hero

Gość Pelagia666
Najbardziej romantycznym utworem wszech czasów jest: Damien Rice - 9 Crimes! Naj, naj, naj! Normalnie ryczę za każdym razem jak jej słucham! Polecam gorąco!

Gość assssiek19
zdecydowanie Iga Porada - Mały książe i Róża Jessica Simpson - I Wanna Love You Forever W każdym krańcu świata bede szukać Cie te piosenki są baaardzo wzruszające jak dla mnie.... pozdrawiam ;)

Gość Pamela87
a tak serio to np: Skunk Anansie - Secretly SINEAD O'CONOR - Nothing Compares To You U2 - With or without you Marius feat Giulia - Rain Pink Floyd - Learning to Fly Budka Suflera - Jolka, Jolka, pamiętasz... (!) Beach Boys - California Dreaming Aerosmith - I Dont Wanna Miss A Thing (Armagedon) HAPPYSAD - Zanim Pójdę KOBRANOCKA - Kocham Cię jak Irlandię Metallica - The Unforgiven Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul ;) ONA - Niekochana REM - Everybody Hurts Perfekt - Objazdowe nieme kino Scorpions - Send Me An Angel SCORPIONS - Lonely Nights TOMASZ ŻÓŁTKO- Kochaj mnie i dotykaj Sting&The Police-Every Breath You Take Bajm - Beata Kozidrak - Zal mi tamtych nocy i dni Bryan Ferry - Slave To Love Duran Duran - Ordinary World Oasis - Wonderwall Patrick Swayze - She's Like The Wind Simply Red - If You Don't Know Me By Now Ultravox - Dancing With Tears In My Eyes .... i wiele innych wartych uwagi :) Polecam przesłuchać i pozdrawiam! ;)

Gość Pamela87
zapomniałam jeszcze o Forever Not Yours, Mr. Mister - Broken Wings, Howard Jones - What Is Love, Yes - Owner of a lonely heart... mogłabym tu jeszcze wiele wymieniać ale miejsca by nie starczyło ;) Te są wg mnie najlepsze, choć tematyka nie zawsze zgodna z założeniem tematu postu (najbardziej romantyczne piosenki) ;)

Gość Krolix
Moim zdaniem najromantyczniejsze to Wet Wet Wet „Love is All Around” Celine Dion “My Heart Will Go On”

Gość patron
niekwestionowanym moim liderem jest Voo Voo - Zbiera mi się

Gość Domiś.
Szukam piosenki Carlosa Santany. JEst taka zmysłowa. Teraz widziałam ze leci w jakiejs reklamie. Jakas kobieta w brązowej sukience. Prosze o pomoc ;]

Gość Kasia D
Jamelia - Stop

Gość kahna
a ja najbardziej lubie 39 i Pół -- Zabiorę cię

Gość kahna
i 39 i pół Szczęśliwie Zakończenie

Gość Kinga.
Ohh. te są świetne.. : Poparazzi-nie opuszczaj mnie Basshunter- Angel in the night . ta może nie jest super romantyczna ale to słowa są ważne.. ^^

Gość erka1
Domiś!!ta piosenka to samba pa ti;)

Gość kasienieńka
Europe - Carrie i łzy w oczach....

Gość kasienieńka
a poza tym: Whitesnake - Is This Love The Moody Blues - Nights in White Satin Foreigner - I wanna know what love is trochę starsze utwory, ale jak dla mnie najlepsze;)

Gość Dymalski
Najlepszą piosenką są Kasztany Edyty Górniak Pozdrawiam

Gość romantyk do kwadratu
Ryan Adams - Wonderwall (Cover zespołu Oasis), ale jak jest osoba z którą można zatańczyć - niekoniecznie trzeba z nią chodzić - to każda piosenka jest romantyczna, wszystko zależy od nas i tyle w tym temacie. Pozdro.

Gość Kółkokrzyżyk
A jak dla mnie dwie najpiękniejsze piosenki o miłości to: Myslovitz-Dla Ciebie oraz Chciałbym umrzeć z miłości ;d

Gość Jacki
Elvis Presley - You were always on my mind Republika - śmierć na pięć

Gość Edytaaaaaaaaa
Enrique Iglesias - Wish I was your lover, Don't you forget about me, Stay here tonight, Sweet Isabel, RING MY BELLS...w zasadzie to chyba cały Insomniac. Naprawdę polacam. Cudowne, piekne piosenki :)

Gość Elizka12345667
Josef Hedinger -About Being Alone Mandy Moore - Only hope Metallica - Nothing Else Matters Jose Gonzalez - Heartbeats Celine Dion - My Heart Will Go On

Gość sokoleoko
europe - carrie

Gość polecam ballady rockowe
.. zwłaszcza te od starszych zespołów :) Axel Rudi Pell - Broken Heart http://zochyrock.wrzuta.pl/audio/gJHvqFgvZb/02_broken_heart Axel Rudi Pell- Ashes From The Oath http://phoenix94.wrzuta.pl/audio/wcF2W1fxDC/axel_rudi_pell_-_ashes_from_the_oath Axel [ znowu :P] Rudi Pell - Oceans of time http://darkman7.wrzuta.pl/audio/rbCpmPBLRN/axel_rudi_pell_-_oceans_of_time i wiele wiele innych Axela z płyt z balladami :) . Można przy nich odpłynąć jeszcze podam kilka od innych zespołów Whitesnake -Don't Fade away http://wlot.wrzuta.pl/audio/3PXL9vJ2QH/david_coverdale_whitesnake_-_don_t_fade_away Whitesnake - All I want all I need http://nemo7.wrzuta.pl/audio/sdQJaclxfb/whitesnake_-_04._all_i_want_all_i_need Van Halen - I can't stop loving you http://www.wrzuta.pl/audio/7Q2g3xa1yT/van_halen_-_i_can_t_stop_loving_you Na razie tyle ;)

Gość akloj5
mam pytanie szukam piosenki romantycznej,może opisze jak wygląda teledysk: dwoje młodych ludzi w namiętnych uściskach, scena rozgrywa sie nad morzem, obraz jest czarno - biały. Piosenka jest bardzo wola, angielska i taki niski męski głos...