Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek2127

Najbardziej romantyczne utwory

Polecane posty

Gość mery_174
hmmmm........ nie wiem jak wam ale mi sie spodobala pisoenka Fu"ja i ty"...posluchajcie;] moze akurat sei komus spodoba..;)

Gość mery_174
i jeszcze Kasia Lesig"z daleka kocham Cię"..nomk ty by było narazie na tyle;]

Gość borysek
Sprobojcie tego jeszcze nie bylo FEEL- Jak ANIOŁA GŁOS - laski odplywaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mery_174
Verba"pokaż mi", 1st Lady"missing you"-polecam;]

Gość Asia_
Witam może znajdziecie coś dla siebie(niektóre utwory może nie są romantyczne ale je polecam): Perfekt- Ten Moment Gosia Stępień- Bez Ciebie życie boli Ricco- Z kimś Czerwone Gitary- Wezmę Cię ze Sobą Kasia Kowalska- Dlaczego nie Kasia Kowalska- A to, co mam Krzysztof Krawczyk- bO JESTEŚ Ty Marek Tranda- Anioły wokół nas Piosenki serialowe - M jak miłość Kasia Kowalska - To był sen El Sueno de Morfeo - Amor de Sal Alex Ubago- Siempre En Mi Mente Kasia Lesing - Z daleka kocham cię Diego Gonzalez-Me_Muero_Sin_Ti Ross Copperman- They'll Never Know Goya--gdy odchodzisz Dana Glover - It Is You Goo Goo Dolls - Iris Bajm-Tyle chciałem ci dać Patrycja_Markowska-kilka_prostych_prawd I swear Celine Dion- POUR QUE TU M'AIME ENCORE Dirty Dancing - I've Had the Time of My Life Backstreet Boys and Shania Twain_From this moment Patrycja Markowska-07. Jeden gest Friends - Naucze cie zyc Zamknij Oczy Anna Jantar - Moje jedyne marzenie Borysewicz i Kukiz - Jesli tylko chcesz Britney Spears - Not A Girl Not Yet A Christina Aguilera-El Beso del Final Czerwone Gitary - Nie jestes sama Czerwone Gitary - Wielka Milosc Dżem-Do kołyski Edyta GÓrniak - nie prosze o wiecej, kiedy tęsknię Bracia Cugowscy-Jeszcze raz De Su - Zycie cudem jest Edyta Górniak-List, Lustro Perfekt- Niepokonani Lady pank - Kołysanka dla nieznajomej Mandy Moore - You Remind Me Patrycja Markowska - Eliksir zycia Maryla Rodowicz- Łatwopalni Patrycja mARKOWSKA - Dla Ciebie, Z Twoich rąk Jessica Simpson- Take my breath away kasia kowalska - Modlitwa Esmeraldy Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty Logo_-_Za Twój Czuły Szept Magda Femme - Rozmowa z Aniolem Piotr Cugowski & Orkiestra Adama Sztaby-Nie Proszę o Więcej Sara May - Nie odejde Velvet - Mi Amore Varius Manx - Gdy malujesz mnie Urszula-Dzis juz wiem Universe - W Perły Zmienić Deszcz Szymon Wydra-Musisz_uwierzyc Varius Manx-Bezimienna Woman In Love Toni Braxton-Spanish guitar Tomasz_Zoltko_-_Kochaj_mnie_i_dotykaj Varius Manx - Dziękuję Dr Hook - Sharing The Night Together Leona Lewis - Bleeding Love Marzyć chcę sugababes-change Goya -Tylko mnie kochaj Celine Dion - Power Of Love Łukasz_Zagrobelny_-_Nieprawda Piotr Rubik - Psałterz Wrześniowy - Psalm moich łez Łzy -Aniele mój Łzy- Łzy szczescia patrycja_markowska-kilka_prostych_prawd Wilki - Na zawsze i na wieczność Zamknij oczy 8. Feel - Paul Pozwolił nam los Piotr Rubik - Psałterz Wrześniowy - Psalm kochania Piotr Rubik - Psałterz Wrześniowy - Psalm dla ciebie Łzy - Osiem serc kasia_kowalska-to_co_dobre Alicja Majewska - Odkryjemy milosc nieznana Andrzej Piasek Piaseczny - Chociaż ty Ania - musisz uwierzyc Bajm - Lola Lola Bajm_Myśli i słowa Beata Kozidrak - Bajm - Powiedz mi jak wierzyc Beata+Bartelik+-Sen+na+pogodne+dni Blue Cafe - My Road DODA - DIAMOND BITCH 08. Ostatni Raz Ci Zaśpiewam dwa plus jeden - chodz pomaluj moj swiat Dwa Plus Jeden - Iść w stronę słońca DODA - DIAMOND BITCH 04. Ćma Dzem-Kasia Kowalska - Modlitwa III-Pozwol mi Edyta Bartosiewicz-OSTATNI (ZATAŃCZ ZE MNĄ) Edyta Górniak & M.Szcześniak - Dumka Na Dwa Serca Feel - A gdy jest już ciemno Feel - Ale kiedy przy mnie śpisz Feel - Jak anioła głos Feel - Nasze słowa, nasze dni Feel - Pokaż na co cię stać Feel - Sweet harmony Feel - To długa rzeka Feel - To jest taka gra Feel - W ciemną noc Feel - W odpowiedzi na twój list Stachursky- gdy zapłaczesz Justyna Steczkowska - To_tylko_zludzenie KASIA KOWALSKA - to co mam Kasia Kowalska - Chce zatrzymac ten czas (Magda M) Kasia Kowalska - Co Moze Przyniesc Nowy Dzien Hania Stach - Gdy cie nie ma Iga Porada - Byłes dla mnie wszsytkim w co wierzyłam.. Kasia Kowalska - Pierwsza Miłość Kasia Kowalska - Prowadz Mnie Kasia Kowalska - Tak mi ciebie brak Kasia Kowalska - Widzę Twoją Twarz Kasia Kowalska-Antidotum Kasia Kowalska-Być tak blisko Kasia Kowalska-Domek z kart Kombii - Ślad krzysztof krawczyk - to co dal nam swiat Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty Logo_-_Za Twój Czuły Szept Lukasz Zagrobelny - Zycie Na Czekanie Łukasz Zagrobelny - Zaklęcia łukasz Zagrobelny-Sama szczerość łzy - Anastazja, jestem łzy - Do Zakochania Jeden Krok Krzysztof Krawczyk - Chciałem być Magda M - Chocolate Spoon - Jestem wolny Magda M - Ira - Wiara Łzy - łzy szczęścia łzy - póki śmierć nas nie rozłączy łzy - to nic ze nie kochasz mnie łzy -gdybys był łzy-zamykasz drzwi i odchodzisz Magda Femme - Rozmowa z Aniolem Magda M- Sylwia Wisniewska - 12 lez Magda M. - Patrycja Kosiarkiewicz - Jak ja wierze Metro-Chce byc Kopciuszkiem natalia kukulska - im wiecej ciebie tym mniej natalia Kukulska - Moje jedyne marzenie Natalia Kukulska i Andrzej Piasek - Pozwolil nam los Natalia Kukulska i Piasek - Jeste_ blisko mnie Patrycja Markowska - Dla ciebie Patrycja Markowska ''świat się pomylił'' piasek - Imie deszczu Sumptuastic - Niedorosła miłość Sumptuastic - Za jeden usmiech twoj Tomek Zabiegałowski- Kiedy tracisz przyjaciela Universe - W Perły Zmienić Deszcz Virgin - kolejny raz W życiu piękne są tylko chwile Zakopower - Dziewczyna O Perłowych Włosach Celine Dion- POUR QUE TU M'AIME ENCORE Avril Lavigne - The Best Damn Thing - 05 - When youre gone OK Christina_Aquilera_-_Hurt Christina Aquilera - Beautifull Christina Aquilera - Candyman Enrique Iglesias - BailamosEnrique Iglesias - Do You Know enrique iglesias - sweet isabel Juanes - Tu Guardian Kelly Clarkson - Never Again Gwen Stefani - 4 In The Morning Liroy- Hello Jessica Simpson- Take my breath away James_Blunt_-_1973 Whitney Houston-I Will Always Love You Woman In Love Mariah Carey-Hero Mariah Carey-Without You nicole_scherzinger-i.am_-_baby_love Santana_feat._Chad_Kroeger_-_Into_the_night Ten Sharp - You Toni Braxton - Unbreak My Heart Luciano Pereyra- porque aun te amo Adams Brian-Please forgive me GoergeMicheal-CarelessWhisper She's likes the wind R'n'B (rEmIx)

Gość mery174
witam!;] ma ktoś moze piosenke Mosquito(nie wiem czy dobrze napisalam nazwę tego zespołu) "chcę"?? tak mi sie to podoba a nigdzie tego nie moge znalezc;(

Gość mery174
jakby ją ktoś miał to proszę o wysłanie mi jej na maila,z góry dziękuje;]]

Gość Ciotka Matylda w papilotach
bardzo dużo piosenek zespołu Universe i Celine Dion "I love you"

Gość dagmara646

Gość dagmara646
dziewczyny polecam wam piosenki Leony Lewis cała płytka do przytulania :):):)

Gość panas
Kołysanka dla nieznajomej to piosenka Perfectu a nie Lady Pank, poza tym LP ma wiele piosenek romantycznych nie tylko Zawsze tam gdzie ty, wymienię kilka : Na granicy Nie omijaj mnie Jak igła Dobra konstelacja i wiele innych, pozdrawiam.

Gość caryca_rosji
moje romantyczne piosenki są przeróżne i zazwyczaj wiążą się z jakimś ważnym wydarzeniem, stąd: KAT: purpurowe gody i legenda wyśniona (pierwsza randka była na ich koncercie) Adam Skorupa: Peaceful moments Maciej Silski: Gdy umiera dzień i LETE Within Temptetion: Frozen i Our Ferwell Mandy Moore: Umbrella (cover) RBD: inalcanzable ostatnia piosenka jest prze słodziutka

Gość jsit
Alizee - Parler tout bas, Mariah Carey - Without you

Gość Imoq
Polecam całe płytki Verby: 30 Pazdziernika 6 Grudnia 2007 i Air Supply - All out of love

Gość Madźź
Natalia Kukulska - Zapomnieć Ciebie Augustana - Boston Patrycja Markowska - Świat się pomylił The Cardigans - Kiss me

Gość karolajn783
Moim zdaniem romantyczna piosenka to: Nieprawda-Łukasz

Gość Mortuis_Excitaire
ja polecam gorąco utwór "The nurse who loved me" koniecznie w wykonaniu A perfect circle oraz inne ich utwory : Orestes, Pet, Magdalena, Peace Love and Understanding. Oczywiście w kategorii romantycznych nie może zabraknąć: "Desert Rose" Stinga; "Nieodwracalny" Frontside; "Cisza i wiatr" Artur Rojek; "Piosenka pisana nocą" Coma; "Gdyby nie Ty" Chłopcy z placu broni; "Jakbyt" Robert Kasprzycki (szczególnie polecam dziewczynom o imieniu Patrycja czli moim imienniczkom ^_^ Oczywiście idealny nastrój stworzy Apocaliptyca z płytą "Reflections" czy cała Dyskografia CRADLE OF FILTH. Jest oczywiście masę innych utworów ale to najbardziej podbiło moje serce. pozdrawiam

Gość avarkal
przeczytałam wszystko i nie wiem jak to możliwe, ale nikt nie dodał piosenki, która jest naprawdę piękna! Piotr Cugowski - Tylko tyle wiem... cudowne!!!

Gość Grzesimir
Niedaliscie David Gray This Years Love

Gość Imoq
The Osmonds - Love me for a reason Susan Egan - I wont say (im in love) Natalia Lesz - Fall _________________________________________________________ Prawdziwa Miłość jest tylko wtedy gdy jest odwzajemniona, w innym przypadku to nieszczęśliwe zauroczenie.

Gość Miłośniczka piosenek
Najlepsze piosenki są z filmu HIGH SCHOOL MUSICAL te piosenki są zajebista a najbardziej to piosenka ''Gotta Go my own way'' lub ''Everyday''

Gość bantonik
Mój absolutny numer jeden w tym temacie!!!! : Pan Wei Bo feat. Xuan Zi - Bu De Bu Ai ale tylko i wyłącznie w oryginalnej wersji ( wersja angielska juz nie ma tego samego uroku i kklimatu :) )!!!

Gość Aga1645
Romantyczne utworki:) Celine Dion-"Taking chances" Sinaed O'Coner-"Nothing compers to you" Maroon5-"Won't go home withouyou" RBD-"Tu amor" Colbie Caillat-"Bubbly"

Gość JustLikeHeaven
Piosenki: JACKIE DeSHANNON - WHAT THE WORLD NEEDS NOW IS LOVE Lifehouse - You And Me 3 Doors Down - If I Could Be Like That Carrie Underwood - I Just Cant Live A Lie Daniel Powter - Bad Day Dashboard Confessionals - Hands Down Evermore - Light Surrounding You Goo Goo Dolls - Iris Hania Stach - End of the road Hania Stach i Andrzej Lampert - Masz w Sobie Wiare IZ Israel Kamakawiwo ' Ole - Somewhere over the rainbow Jimmy Eat World - Always Be Lazlo Bane - Superman (Scrubs theme song) Louis Armstrong - What A Wonderful World Matchbox 20 - 3 AM (Piano Acoustic incredible) Patrick Park - Something Pretty (The OC Soundtrack) Plain White T's - Let Me Take You There Robert Janson - Małe szczęścia Shrek 2 - Hallelujah Shrek 2 - Eels I Need Some Sleep (Rozpływam się przy tym) Snow Patrol - Chasing Cars Snow Patrol - Open Your Eyes Spice Girls - Headlines Stok - Chce Cie Timbaland - Apologize (Feat. onerepublic) Tomasz Karolak - Zabiore cie [39 i pol] Van Tramp - Help Me Make It Varius Manx - Piosenka księżycowa Varius Manx - Ruchome piaski(1) Wakefield - Heavens Coming Sugababes - Change James Blunt - Same Mistake Coldplay - The Scientist Death Cab For Cutie - A Lack Of Color Devil May Cry- Ill Be Your Home Jose Gonzalez - Heartbeats Leona Lewis - Bleeding Love Sin with Sebastian - Shut Up And Sleep With Me Evanescence - Goodnite Evanescence - My Immortal Train - Calling All Angels Eastmountainsouth - All The Stars R.E.M. - Everybody Hurts Lonestar - Walking In Memphis Aaron D - In Your Eyes Staind - So Far Away Five For Fighting - 100 Years Stegala Music - I Owe You Ryan Adams - Wonderwall Finger Eleven - One Thing Blake Hight - Echo Melodine - Coming Around Seal - Love's Divine Red Letter Day - From Afar Charlie Mars - When The Sun Goes Down Christopher Jak - What You're Thinking Leona Lewis - I Will Be Leona Lewis - Here I Am Leona Lewis - Yesterday Leona Lewis - Better In Time Leona Lewis - Homeless Leona Lewis - The First Time Ever I Saw Your Face Leona Lewis - Footprints In The Sand Leona Lewis - A Moment Like This Maroon 5 - She Will Be Loved Nickelback - Hero Yellowcard - Shadows And Regrets Simple Plan - Save You HIlary Duff - Come Clean Jamelia - Stop Ringside - Spanish Faster Jon McLaughlin - So Close Amy Adams & James Marsden- True Love's Kiss Hugh Grant & Drew Barrymore - Way Back Into Love Bryan Adams - Can't Stop Loving You Christina Aguilera - Beautiful Pink - Who Knew A tu utwory: Love Actually - Craig Armstrong - Glasgow Love Theme Romeo and Juliet Soundtrack - balcony scene - Craig Armstrong Giovanni Allevi - Joy - 09 - Back to life ALAN SILVESTRI - FORREST GUMP SUITE Narazie tyle bo nie pamiętam :]

Gość Karolcia*
Janis Ian - Jesse Nothing compares to you L'emozione non ha voce Tiziano Ferro - Ti amo, Ed ero contentissimo Marco Ferradini - Teorema Giorgia - Di sole e d'azzuro Cade la pioggia Ti amo-Umberto Tozzi Anna Tatangelo- Quando due si lasciano Eros Ramazzotti - Favola Questo piccolo grande amore Tender heart Almost here Najpiekniejsze utwory ;) Zwlaszcza te wloskie.Zachęcam:)