Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia28888

JAK ROZKOCHAĆ W SOBIE STRASZEGO FACETA?!

Polecane posty

Gość agniesia28888

Mam 14 lat zakochałam się 21 letnim facecie wiem że on mnie bardzo lubi ale ja bym chciało coś więcej czy to jest możliwe?prosze o rady:(

Gość agniesia28888
dla mnie to na serio ważne:(piszcie

Gość agniesia28888
a może dasz mi jakąś radę?

Gość agniesia28888
to jest sprawa najważniejsza dla mnie:(

Gość wiesz no
zebys ty miala 21 a on 29 to bys sie mogla pytac, ale tak szczerze to odpusc, faceci w tym wieku sa beznadziejni wykorzysta cie, potraktuje jak malolate i wszystko trzymaj sie

Gość agniesia28888
ale on jest inny..........jestem tego pewna

Gość wiesz no
maksi, kurcze, ja wlasnie mam ten sam problem i nie umiem sobie poradzic :( a co do 14-latki to po prostu wiem, mam brata w tym wieku i widze jaki jest milutki dla dziewczyn a jak z kolegami :/ niestety faceci sa do d....

Gość agniesia28888
ale twoja sytuacja wygląda odrobinke inaczej:)myśle że Ty masz dużo większe szanse niż ja:(a do tego wchodzi moja kumpela ktora go tez bardzo lubi ale sama mi mowila ze ona widzi jak on na mnie patrzy z taka czulascia i blyskiem w oku:( ona sie z nim umawiala a on wystawil ja juz 3 razy a dzis ja umowilam sie z nim i przyszedl :)

ty już dziewczynko go w sobie rozkochałaś, więc jaki masz problem, teraz ostro działaj, powiedz, że ci sie bardzo podoba i tyle

Gość agniesia28888
i ona na to spotkanie tez przyszla! bo wiedziala o ktorej i gdzie:( i potem w restauracji do ktorej on nas zaprosil on usiadl na przeciwko mnie patrzyl mi tak gleboko w oczy a jak poszedl zamowic napoje ona mi to wypominala:(

tylko uważaj bo starsi chłopacy tylko patrzą aby wykorzystać taką młodą jak Ty, więc nie bądz naiwna a przede wszystkim łatwa. Oni umieją barzdo łatwo omotać takie dziewuszki

Gość wiesz no
maksi, a moze my jakos sobie podoradzamy, hm?

nie przejmuj sie skoro Ty mu sie podobasz.. ona jest tylko zazdrosna i chce Cie pewnie w jakiś sposob sprowokować, unikaj jej jak tylko mazesz. Może umów sie z nim gdzieś gdzie bedziecie tylko sami i nikt nie bedzie wiedział o tym spotkaniu, pamiętaj podstawa związku to szczerość!!!!

Gość agniesia28888
i ona mi jeszcze powiedziala ze jakby on mnie kiedys poprosil o chodzenie zebym odmowila bo ona bedzie zazdrosna i smutna... czy jak mnie poprosi mam mu odmowic ? ja bardzo pragne tego zwiazku ale moja kumpela.... moja siostra ktora zna ta sytacje mowi ze moglabym z nim byc ale tak zeby magda sie nie dowiedziala:(

bardzo chętnie możemy sobie podoradzać, napisz ile masz lat

Gość agniesia28888
czy moge tak postapic....? ona jest naprawde super kumpela:) ja wiem że ona naprawde w nim sie zakochala....... ja ukrywam przed nia ze ja nic do niego nie czuje............a czuje:(

Gość wiesz no
agniesia, wez olej ta swoja kolezanke i to jak najszybciej ona jest toksiyczna, najlepiej oogranoicz z nia kontakty bo na dluzsza mete to sie tak nie da

agniesia nie daj sie sprowokować tej idiotce, przecież widać że ona na niego leci. Moge ci doradzić abyś zawsze byla śliczna w jego towarzystwie. ile ta Magda ma lat? jak często sie z nim widzisz?

Gość wiesz no
maksi, mam 21 ;)

Gość agniesia28888
a co z Piotrkiem? a na nia zawsze moglam liczyc zawsze....:(

Gość agniesia28888
ona 14 tak jak ja a z nim dosc czesto tylko ona zawsze przylazi do niego do pracy a tam sie z nim spotykam najczesciej:(

Gość wiesz no
agniesia, jakby ona byla na prawde twoja przyjaciolka to by nie kazala ci rezygnowac z (jakiegos tam poniekad) szczescia

wiesz co agniesia skoro tak mówisz to chyba w ogóle Ci na nim nie zależy,

Gość agniesia28888
ale ona do kazdego tak:( a kiedy ja sie do niego lekko przytulilam dzis to powiedziala ze tak sie nie zachowuje przyjaciolka ale to bardziej on mnie obja niz ja jego:) ja tez tak leciutko zeby nie czula sie gorzej

Gość agniesia28888
on jest dla mnie wszystkim ale troszke boje sie stracic magde i sprawic jej przykrosc ale jeszcze bardziej jego............chce z nim byc i postaram sie zrobic wszystko aby sie udalo:)

ja jestem od dawna zakochana w moim lekarzu, szok normalnie. on zacząl mi juz mówić na Ty. Te mi sie wydaje, że barzdo wpadłam mu w oko, nieraz puszcza takie teksty, że hej, za tydzień mam u niego wizyte.

Gość holly shit
dziecko co ty z siebie robisz??do lalek a nie do starych facetów!!