Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia28888

JAK ROZKOCHAĆ W SOBIE STRASZEGO FACETA?!

Polecane posty

Gość agniesia28888
ale prosze o jakies drobne rady jak to przyspieszyc? bo ja go o chodzenie nie spytam:)

jak bedziesz sie przejmowac kolezanką to nigdy nie bedziesz mieć chłopaka, rozumiesz... ona sie z Tobą nie ożeni ani nie założy rodziny, weź przestan

Gość agniesia28888
w miłości wiek się nie liczy!jak sie na serio kocha:)

Gość wiesz no
hm, maksi, nic nadzwyczajnego, on ma 30, ja 21, nie wiem czy ma kogos czy nie, ale z jego zachowania wynika ze nie, moja sytuacja jest w ogole beznadziejna bo on jest moim wykladowca:( podrywa mnie przy wszystkich , czasem az mi glupio:(, a kiedy jestesmy "sam na sam" zachowuje sie nieporadnie jak maly chlopiec a twoja sytuacja? aga => powaznie odsun ta toksyczna kolezanke

Gość agniesia28888
czyli tak chłopak jest tym jedynym:) a kolezanek mam mnostwo:)

Gość agniesia28888
ona gdyby byla taka szczera kumpela pozwolilaby mi z nim byc:) a nie stroic te swoje fochy:) a z tym twoi wykladowca ta hmmmmmmm

pewnie że w miłości WIEK SIĘ NIE LICZY . chcesz jakieś drobniejsze rady, sama nie wiem co Ci poradzić, mam pdobną sytuacje. Musisz z nim spędzać dużo czasu i rozmawiac , nie musisz go pytać o chodzenie , tylko powiedz żo on Ci sie bardzo podoba innego wyjścia nie ma

Gość holly shit
przede wszystkim pytanie się o chodzenie to dziecinada.W starszym wieku to wychodzi samo z siebie,nikt się nikogo wielce nie pyta.

ja ma dokładnie taką samą sytuacje z moim lekarzem, jak powinnam sie teraz zachowywać aby on coś zrozumiał

Gość agniesia28888
umówię się z nim w niedzielę bez niej i zobacze jak będzie:) jutro nie moge bo on idzie do pracy:)

Gość wiesz no
maksi, wiesz co jest najgorsze? ja czuje ze to jest chyba TO :( a twoj lekarz to co nie zamierza sie umowic?:D

Gość agniesia28888
jak To jest To ale tylko w jedną stronę czy odwzajemnione?

Gość agniesia28888
mam nadzieję że sobie pospacerujemy za rece bo juz nie raz mnie przy niej lapal ale tak na momencik zeby nie widziala :)

Gość wiesz no
wiecie co, ja mam jeszcze takie obiekcje ze az takie roznice wieku to dla facetow nic powaznego w wiekszosci przypadkow :( zwlaszcza ze widze to po moim bracie:( mam nadzieje ze facetom kolo 30 juz przechodzi "Szczeniecy wiek" a i czasem sa tez mlodsze wyjatki =>to do agi;)

Gość agniesia28888
ale myslicie ze sa jakies szanse?

skąd ja ma wiedzieć co on zamierza, pewnie ma tą swoją zasraną etykelekarską, Z PACJĘTKĄ NIE. uczy mnie ktoś z jego rodziny, kilka razy powiedzial, ze to jego ciotka a ostatnio, że teściowa mnie normalnie zamurowała, dlaczego kłamał, obraczki nie nosi od ponad dwoch lat

Gość agniesia28888
oj

pewnie że masz szanse skoro tak sie zachowuje ja mowisz ja mogętylko pomarzyć aby moj dr mnie za ręce chwycił. ja po pierwsze lubie bardzo dojrzałych facetów

Gość agniesia28888
ale nie wiem jak sie ubran na to spotkanie:) doradzicie jakis fajny ciuszek a i powiem ze on woli dizewczyny w spodniach:)

Gość wiesz no
maksi, "moj" trzymal mnie za rece, niby pod jakims pretekstem ale zawsze on jak wchodze do jego pokoju, to przwaznie nie ma tam zadnego innego doktorka, raz jak sie "umowilam" na konsultacje i weszlam MIAL ROZPIETA KOSZULE! niby ja zapinal bo sie przebieral ale o umowieniu sie chyba nie mam co marzyc:( faceci sa dziwni maksi, to ten twoj ma/mial zone? a dzieci?

Gość wiesz no
aga, to ubierz sie w jakies spodnie i do tego bluzeczka podkreslajaca twoja figure, ale bez dekoldu, tak zeby zostalo cos dla jego wyobrazni;)

no to załóż spodnie, najlepiej lekko obcisłe dżinsy i jaką sobcisłabluzeczke, pamietaj tylko n ie daj sie zaciągnąć do łóżka bo faceci takich nie lubieją!!!!!!!!

Gość agniesia28888
i właśnie o to mi chodziu zebym nie wygladala jak dziwka:D a makijaz jaki? bo zawsze mam taki leciuteńki

Gość wiesz no
taki sam

ten mój dr ma zupełnie inne podejście do mnie jak jesteśmy sami9przeważnie tak jest) rozmawiamy sobie na wszystkie tematy, czy ma dzieci to nir wiem już mnie to nie obchozdi powiem tyle DLA MIŁOŚCI JESTEM GOTOWA ZROBIĆ WSZYSTKO!!! jak powinnam sie zachowć. pomóżcie

Gość agniesia28888
tak dla miłóści mozna zrobić wszystko:)

Gość wiesz no
o cholercia maksi, niewatpliwie masz wieksze pole do popisu niz ja moze wprost mu zaproponuj zeby gdzies wyjsc razem?? powiedz ze skoro wam sie tak dobrze gada to moze sie umowcie poza jego miejscem pracy? a co to za lekarz ze tak czesto do niego chodzisz?

Gość agniesia28888
dzis jak mowilam do magdy ze sie wczoraj skaleczylam szklem on odrazu chwycil mnie za reke i poogladal:)

Gość agniesia28888
moze sie skalecz to cie za reke chwycie ale ja sie slkaleczylam przez przypadek:D

Gość agniesia28888
skaleczyłam miało być