Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula3

porzucone kochanki

Polecane posty

Gość tez bylam kochanka
dupek traktowal mnie jak pogotowie seksualne,dzwonil tylko jak wypil,spotykal sie ze mna tylko u mnie i w knajpach wieczorami(bo wiedzial ze zona z dziecmi w domu).Mowil ze kocha a gowno prawda!Przychodzil jak zona go wywalala bo wiedziala ze ja zdradza.Szkoda czasu ale dalej kocham tego gnoja

Gość jula3
ja niczego nie żałuję

Gość tez bylam kochanka
skad jestes

Gość jula3
dzis jest ten dzień, cudowny dzień, w końcu sie z NIM spotkam :) mam nadzieję usłyszeć, że zostawia tę żałosną, gderliwą zonę

Gość wydupczy cię i wróci do żony.

Gość tylko żałosna jesteś ty

Gość jula3
ach jak ja się cieszę :) ❤️

Gość żalutek
jejku, ludzie, czemu wy to wszystko sprowadzacie do seksu? czy ktoś z was miał kiedyś w ręku coś więcej niż program telewizyjny albo pilota od telewizora? przecież już od dawna wiadomo, że najczęściej przyczyną zdrady wcale nie jest seks, tylko PUSTKA, BRAK MIŁOŚCI, ZROZUMIENIA, POCZUCIE BEZNADZIEJNOŚCI.

Gość DO JULCI3
napisz jutro jak ci poszło niech niektóre się wkurwią..mam pytanie ..mieszkacie w jednym mieście?

Gość ktos znikąd
skąd ja to znam żalutek?

Gość a te żony
to tylko o seksie. Seksbomby takie, no :D :D :D Wam się wszystko tylko z jednym kojarzy? :D

Gość druuga
a do mnie tez wróci!!!

Gość nikita_
nie czytałam wszystkich wypowiedzi bo troche sie juz tego nazbieralo, ale POPIERAM WAS DZIEWCZYNY!!! (do kochanek) Walczcie o swoich facetów, tylko uważajcie. Facet jak zdradza i okłamuje zone, to niestety ma kłamstwo we krwi. was tez bedzie oklamywal jesli juz tego nie robi. wiem z autopsji. poznalismy sie jak byl zonaty, mieszkamy razem 6 lat i nadal jest zonaty......... smutne ale prawdziwe, nie moze sie rozwiezc bo i po co, tak mu wygodniej. a zone trzeba caly czas nianczyc bo jest sama, smutna, (dobrze ze dzieci nie maja). wiec trzeba jej pomagac, to sie nazywają wyrzuty sumienia, zalosne........ Oklamuje nas obie zawsze to robil i robic bedzie, kocham go i dlatego z nim jestem i cierpie, wiem ze to glupie ale serce nie sługa. To tylko taki płytki skrót calej historii, bo nie da sie opowiedziec 6 lat zycia w kilku slowach:)

Gość A_Lena
Do Mieci Nic nie wiesz, nic nie rozumiesz............. Jeśli masz przyjaciółkę, ktora jest jak siostra, jak rodzina to wszystko co ja dotyczy dotyczy też i Ciebie. I nikomu, nikomu nie życze tego co ona przeszła. A ty tego nie zrozumiesz...bo nie chcesz. Łatwo jest oceniać i osądzać. A to że się zakochała......serce nie sługa, jak ktos to wyżej napisał.

Gość miecia
A_Lena, twoja przyjaciolka to szmata, jesli nawet sie zakochała, to przeciez nie musiała nóg rozkraczac - jak suka nie da to pies sam nie weżmie !!! bardzo dobrze ze cierpi teraz! zasluzyla sobie! nie rozumiem takich przyjaciolek jak ty, ktore wspierają tak niemoralne osoby, czyli k...y dopoki bedzie przyzwolenie otoczenia na zdrade to wiecej ludzi bedzie cierpiec! opanujcie sie!

Gość A_Lena
Ten kto jest bez winy niecha pierwszy rzuci kamień. Ty rzucisz... jeste pewna HIPOKRYTKO jedna.

Gość A_Lena
I jeszcze jedno.... pilnuj swojego psa, żeby mu jakaś suka nie dała.

Gość miecia
Haha, nie mam udomowionego psa, mam jeszcze na to czas, ale patrząc na to co niektóre suki wyprawiają, to wątpię czy ktoregoś na stałe przygarne. I wiesz co, bardziej szanuję prostytutki niz kochanki typu twoja przyjaciółka.

Gość pszyjaciolka
Anno!! cóż za maniery ... popraw sie

Gość lilka901
trudno pojac ze to nie kochanka i nie zona ma najwiekszy wklad w to wszystko,a ZDRADZAJACY MAZ maz ktory stwarza pozory ,ze dla mniego znaczy cos kochanka i znaczy cos zona .To bardzo grozny pozbawiony troski i wspolczucia osobnik,grozny poniewaz o tym ze ma tak duzy wplyw na rozpad malzenstawa nie wie on sam i nie wiedza nienawidzace sie kobiety.Wiem ze sa rozne powody zdrad ,ale jak widze ze kobiety wyprowaja sobie flaki a facet w tym wszystkim jest jakby nietykalny to cos sie we mnie gotuje

Gość pppoppp
no właśnie, zawsze wygrywa facet!

Gość A_Lena
za co? za to że wspieram przyjaciółkę w bólu i nie zostawię w potrzebie bo zbłądziła. Wspólczucie dla waszych przyjaciół

Gość smieszna jestes
A_Lena - w bólu? jakim bólu ? czy ty wiesz co to jest prawdziwy ból? ból to jest stracić dziecko!!! i to często przez takie szmaty jak twoja przyjacółka. Natomiast nie bardzo rozumiem dlaczego ona cierpi skoro facet nie mogl wybrac ani jej ani zony, czyli nadal jest z twoją przyjaciółka i z żoną

Gość A_Lena
cierpi bo to ona zakonczyła ten związek, mimo ze go kocha. Tobie współczuje i życzę siły, bo jest Ci potrzebna, tak jak i mojej koleżance. Każdy ma swoje problemy tylko ze ja nie porównuję tego bólu z innym. Każdy cierpi po swojemu i z innego powodu. Kazdy z nas traci cos ważnego w swoim życiu, każdy popełnia błedy, tylko ze nie kazdy wyciąga wnioski ze swojego postępowania, tak jak nie każdy potrafi zrozumiec innej osoby.

Gość nie-kochana
cierpi przez drania. ja tez mialam kiedys kochanka, pare lat pozniej poznałam cudownego faceta, miał byc slub ... ale ktos zyczliwy mu doniosl ze bylam kiedys kochanka zonatego, no i slubu nie bylo, on twierdzil, ze uwazal mnie za kogos uczciwego, z zasadami, a jednak sie zawiodl i nie bedzie mogl normalnie funkcjonowac w zwiazku ze mna mając taka swiadomośc. prosilam, tłumaczylam, ze to bład młodości, że żałuję, ale on nie chciał słuchac. teraz nadal jestem sama i moje zycie jest bez sensu, zawsze to nade mną bedzie ciązyć ....

Gość agusiagu
do nie-kochana... nie obwiniaj siebie, powiedz mi co to za facet który słucha co mu ktos naopowiada a nie słucha swojej przyszłej żony??? jeżeli tak wyszło to znaczy ze ciebie wogóle nie kochał i dobrze ze to sie stało przed a nie po ślubie bo później byłoby jeszcze gorzej.....

Gość nie-kochana
po tym jak się dowiedział od zyczliwych ja mu opowiedziałam całą prawdę, chciałam byc szczera, zacząć związek od czystej karty a jednak on nie mógł. Miotał się dłuzszy czas, w końcu tak bardzo oddaliliśmy się od siebie że nie bylo juz sensu. Ale wiem że mnie kochał wczesniej

Gość agusiagu
do nie-kochana wiez wydaje mi sie, że jak ktos kocha na prawdę to kocha cały czas i nie zrywa znajomości przez tai błachy powód, bo taki ten jest dla mnie.....